Πιο πολυ για κακομοιρα θα ελεγα!!! μουσικη που ακομα και ενα 10χρονο την θεωρει παιδικη!!! αν παντως προοριζεται για νηπια τοτε εξυπηρετει μια χαρα τον σκοπο της…και εννοω τα γιαπωνεζακια νηπια γιατι τα δικα μας θα της πεταγαν παιχνιδια και κουκλες στο κεφαλι με την μια…#-o#-o
Φίλε,είναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!!!Αν και εντάξει,η Kotoko δεν είναι απο τις καλές τραγουδίστριές του είδους,αυτό είναι απ’ τα καλά κομμάτια της.Αν έπρεπε όμως να προτείνω κάτι σε κάποιον απο το είδος θα ταν άλλα συγκροτήματα ή τραγουδιστές/ίες…
LaRocca Speaking: Θέλω το φόρεμα της λέμε! Να ντυθώ…φρουτιέρα! Αλήθεια…είναι άπσογο.
Έχω βάλει τον Πυραμίδα να ακούει carry on my wayward son…και με βρίζει! Μπαν?! :lol:
Σποιλερ απάντηση στο προηγούμενο σπόιλερ
LaRocca,κάτσε μην τα παρω…αρρργκκκκκκκ:lightsabre:
Το ΛαΡόκα πάλι α! Πυραμίδα κάτσε καλά…τον έχουμε κουφάνει τον κόσμο…
Παιδιά…δεν πρόκειται για εσωτερικό διάλογο του Πυραμίδα…είμαι εδώ! Μπορώ και μιλάαααω! .
Ο Χριστος και η Παναγια!!μα καλα…ποιος ενηλικος θα παει να δει αυτο???και αυτος ο ντραμμερ πισω πρεπει να ειναι πολυ απελπισμενος οικονομικα για να παιζει για αυτην!!το ιδιο ισχυει και για τους οργανοπαιχτες εγχορδων !!μα τι λαος ειναι αυτοι οι Ιαπωνες…τους θαυμαζεις και ταυτοχρονα βαζεις τα γελια με τα καμωματα τους και τα βιτσια τους…Α ρε Lex και Μandigo που της χρειαζεται για να στρωσει!! ο νοων νοητο!!
LaRocca μπορώ και μιλάω mode on: Μέταλ Λοζ…σε τσάκωσα Α!
Edit:απάντηση LaRocca σε tolki:
είσαι έμορφος…(που απάντησες α) κατά τ’άλλα ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ!!!