ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΩΝΗ

Σε όσους δεν τους αρέσει ο Αγγελάκας, εύχομαι να τους καεί η τοστιέρα.

Ας απαντήσω κι εγώ όμως!
Ο vocalist των Mastodon είναι από τα πιο πρόσφατα μίση μου. Είναι έλεος ο τύπος.
Εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις μου ο LaBrie, ενώ πρόσφατα προστέθηκε και μια εξωμεταλλική συμμετοχή. Η Alicia Keys. Μου τη σπάει ρε γαμώτο. Και πλασάρεται και ως φωνάρα. Δεν την αντέχω, ειδικά άμα κάνει αυτούς τους λαρυγγισμούς :expressionless:

Συμφωνω ο lemmy μπορει να ειναι πολυ αγαπητος και τα τα τραγουδια τους να εχουν μεγαλη απηχηση αλλα δεν μπορεις να πεις οτι ειναι και φωναρα!!ο knopfler δεν ειναι και τελειος αλλα δεν μπορεις να τον χαρακτηρισεις και χειροτερη φωνη!!

ο Αγγελακας ειναι ενας και μοναδικος!!και εχει και φωναρα!!Συμφωνω οτι οποιος τον ανεφερε οχι μονο να του καει η τοστιερα αλλα και να μην ξανσσταυρωσει τοστ για τοστ στην ζωη του!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμενα επισης μου την σπαει παρα πολυ η φωνη του Mustaine(βεβαια γουσταρω και τρελα metallica και μπορειτε να πειτε οτι ειμαι προκατηλειμενος,αλλα ρε παιδια εχω ακουσει πολλα λαιβ του και η φωνη του ειναι λιγο αθλια,αλλα στα στουντιο κατι γινεται)

Συγκροτημα με το οποιο καποτε διελυσε το συμπαν ο Hansen με τα υπερπορωτικα φαλτσα(τοτε) φωνητικα του και στη συνεχεια ειχαν ΤΗΝ ΦΩΝΗ του θεουλη Kiske, βγαζοντας δισκαρες, ο Deris ειναι απελπιστικα ‘‘λιγος’’.
Και φυσικα με αυτον εγιναν οι Helloween πολυ ξενερωτοι ρε παιδι μου.
Δεν λεω, εβγαλαν και μετα τραγουδαρες, αλλα το συνολο μού φενεται πολυ νεροβραστο.

Ο Deris ειναι ιδια περιπτωση με τον Apollo (των Firewind).
Προσπαθουν να πιασουν ψηλες νοτες, αλλα η φωνη τους πιο ψηλα δεν παει, οποτε καταληγουν απλα να φωναζουν.

Οι Helloween με Deris είναι διαφορετική μπάντα. Αλλά έχουμε αδυναμία και στη μη power metal era!

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!

Μπροστά στη ΦΩΝΑΡΑ του Somapala ο Άπολο είναι μία κουτσουλιά…

Και μπροστα στην φωναρα του Fredrick ειναι 1/10 της κουτσουλιας. :lol:

[SIZE=“3”]:yahoo: 1000 posts οεοεοεο !!! :D[/SIZE]

Ποοο καλά δεν παλεύεται αυτή! I keep on falli i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i ng. Κάπου 1 λεπτό κάνει να το πει αυτό.#-o

2 vocalists έχουν οι Mastodon αλλά μάλλον εννοείς τον Hinds… όσο και να λατρεύω τους Mastodon σε μερικές (όχι όλες) live εμφανίσεις δεν την παλεύει μία.

Εντάξει ο LaBrie δεκτό να μην αρέσει σε μερικούς σα χροιά, όμως το να λέει κανείς ότι δε διαθέτει (ή έστω, διέθετε, αν το προτιμάτε έτσι) εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες μου φαίνεται αστείο.

προσθετω κ τον joey ramone…θεος αλλα για να ειμαι ειλικρινης βρισκω ψιλοελεινη τη φωνη του…ταιριαζει απολυτα στο συγκροτημα κ στο στυλ τους ομως8)

Μπροστά στον Rotten o Ramone είναι Coverdale.

Θεός δλδ!

Αυτό λέω

Moυ τη δινει λιγο η φωνη του Johan Hegg.:-s