ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΩΝΗ

Με ένα l φανταστικε μοδεράτορα!
και τον αγαπάμε και ας μην έχει τέλεια φωνή!:smiley:

Οχι ρε παιδια, οι Digger τα σπάνε…

Μα τί νομίζεις; Οι HIM για τη μουσικοί τους εγιναν γνωστοι; ή επειδη καποιες(!) αγαπάνε τον Κύριο Τραγουδιστή.!

Τωρα που ο Chris Boltendahl εκοψε το τσιγαρο και το ποτο και οτι αλλο, εχει πιο καθαρη φωνη. Ακουστε εδω να δειτε!!

ασε που θυμιζει Rob Halford :stuck_out_tongue: (λιγο ρε μη βαρατε…:tomato:)

Εννοώ υπέρτατα ελεεινός.

Lemmy is lame

Ακριβώς γι αυτό λέω ότι αυτό πουλές έχει νόημα ΜΗΔΕΝ.:wink:

o tragoudisths twn slayer exei makran thn xeiroterh fwnh!!!o anthrwpos den prepei na kserei kan ti shmainei tragoudaw

Λοιπόν…
Αυτός ο La τέτοιος των Dream Theater#-o
Axl-Guns ‘n’ Roses:-#
Δεν γράφω τους Lemmy, Rotten γιατί αυτά που τραγουδάνε μόνο με τέτοια φωνή έχουν νόημα να υπάρχουν.:rockon:

Για τον Labrie θα συμφωνησω αλλα για τον Axl καλυτερα να κρατας το στομα σου κλειστο οπως ειπες κι εσυ, χαχα… Μη το δει αυτο η Σοφι…:stuck_out_tongue:

Ωχ ναι…

Deris. :thumbdown:

Aπλα δεν αντεχω να τον ακουω. Μου προκαλει νευρικα γελια και παταω αυτοματως το stop.
Μονο το The Dark Ride μου αρεσει πολυ απο τους δισκους με αυτον στο μικροφωνο.

Εμένα μου φαίνεται μια χαρά ο Ντέρης.

Ξαναβάλε Χάμμερφολ άβαταρ, να πηγαίνεις κόντρα στην τρουίλα!

πλακα πλακα ουτε εμενα μου κατσε ποτε η φωνη του Deris καλα, αλλα εμενα μ’αρεσει ο Shelton οποτε…

• 1, συμφωνώ απολύτως.

Ω μα πόσο όμορφα άσχημη είναι στη δισκάρα Tunes of War.

Και στη δισκάρα, άσχημη είναι η φωνή του, πάντως. :dunno:

“…Bagpipers play the tunes αυγό”!

Γι`αυτό και τον γουστάρουμε!!! (μουσικά…)

8O8O8O

lemmy…δεν λεω πως δεν μ αρεσει αλλα να πουμε του τραβου το δικιο δεν εχει κ καλη φωνη…κ mark knopfler των dire straits…:wink:

-100000000
O Araya ειναι απ’τους αγαπημένους μου vocalists,μη σου πω ο αγαπημένος μου.
Τωρα χειρότερη, ο Maniac των Mayhem μου τη σπάει πολύ.

Mpan. (Και σε αυτόν που ανέφερε τον Araya)

Συμφωνώ με Αγγελάκα.
Ο Mustaine μαρέσει πολύ, σε μερικά κομμάτια είναι εξαιρετικός, αλλά όπως έχω δει σε live υστερεί πολύ.
Δεν μαρέσει το υπερβολικό φάλτσο του Ihsahn, ειδικά στην σόλο καριέρα του τώρα είναι ανυπόφορος.
Αλλά αγαπάμε τους Αυτοκράτορες.

Στα φωνητικά, στις live εμφανίσεις είναι εκνευριστικός και ο Brent Hidds (Mastodon). (ενώ μαρέσουν τα φωνητικά του studio)