ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΩΝΗ

Οσο γαματοι μουσικοι ειναι τοσο χαλια φωνη εχει ο τυπος!
Αλλα το αισχος του Mustaine δεν το φτανει κανεις!!! Ειδικα στο Holy wars η φωνη του με βαραει στο νευρικο συστημα!

Lemmy
Marilyn Manson
Janis Joplin
Jonathan Davis
Anette

οι exoristoi εχουν τα χειροτερα φωνητικα
ο πανω λεει ως τον χειροτερο τον lemmy?
τι αλλο θα ακουσουμε εδω…!!!

Noμιζα οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να πει τη γνωμη του και να απαντησει αναλογα σε καθε thread. Το αν εμενα δεν μου αρεσει να ακουω τον Lemmy ειναι καθαρα αποψη μου. Αν εσενα σε χαλαει… Ξυδι…

Άαααανναααααααααα :lol:

Χμμμ. Είναι πάρα πολλοι! Ειδικά αν πιάσουμε τα δικά μας ντόπια καμάρια οπως Τζούλια Αλεξανδράτου, Βέρα Λάμπρου κλπ. Γενικά πάντως ο Λέμι έχει κάπως ε χμ "περίεργη φωνή, ο τυπάς απο τους Χάσμα κλπ. Και επίσης βρίσκω πολύ εκνευριστική τη φωνή της Avril!

Mustaine! Υπέρτατος!

Νόημα μηδέν.

Ορίστε μια πραγματικά άσχημη φωνή.

Της Jennifer Lopez. Γιαχ! Πολύ χάλια είναι ρε γαμώτο… Κάνει μπαμ ότι είναι άφωνη. Ακόμα και η Beyonce ξερω γω και η Rihanna το παλεύουν, αν δεν ακούσεις λάηβ τους δεν ξέρεις ακριβώς τι παίζει. Η βλαμμένη η Τζένιφερ εκδηλώνεται και από τα cd’s. ΠΦΦ

edit: o πάνω είναι των Grave Digger? Ρε σεις βάλτε και κανα όνομα, δε γνωρίζουμε και όλες τις φάτσες όλων των μουσικών/τραγουδιστών… :Ρ

Oχι ακριβώς χάλια αλλά εκνευριστική:Billy Corgan (Smashing Pumpkins)

8O8O8O

Τι επαθες?

Τιποτα, απλα η Τζοπλιν ειχε φωναρα.

Εσεις οι 2 πατε πακετο?

Εμενα δεν μου αρεσει με τιποτα. Μου σπαει τα νευρα…[-X

dave mustaine και o weiland…

Και μόνο η ερμηνεία του Weiland στα plush και big empty (Stone temple pilots),είναι μνημειώδεις…:!:

Ναι,αυτός είναι.Έχει καταφέρει να μαμήσει 2-3 ύμνους τους με την πανέμορφη,μελωδική φωνή του.:lol:

στους stone temple pilots καλος ηταν αλλα πλεον δν ξερω…τα τραγουδια των velvet τα χαλουσε πιστευω…

:bow2::bow2: Πολύ σωστός!

Εδώ εσύ ακούς τον Vallo:lol::lol: