ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΩΝΗ

Ακριβώς αυτό κάνω κι εγώ! ΟΚ, εξαιρούμε το Paranoid που δεν πάει στον Όζζυ, σόλα τα υπόλοιπα ο ζουμπάς τον κάνει ανύπαρκτο!

ωχ και αυτους τους ειχα ξεχασει, αλλο αισχος απο κει.και λιγα λες μεγαλε,ο τυπας κανει το νινο ν’ακουγεται σαν τενορος.μιας και αγορασες το δισκο τους καλοκαιρακι ερχεται πηγαινε στη παραλια να το κανεις φρισμπι εκει χρησιμευει περισσοτερο

Μη με βρίσει κανένας:p αλλά Marilyn Manson.Δν λέω έχει μερικά ωραία τραγούδια αλλά η φωνή ειναι απαλεψιά σκέτη :roll:

Welcome to the club :stuck_out_tongue:

+1 για Manson, αλλα εγω τον τυπο απο Μatisse δεν μπορω, και Live που τους ειδα ποναγα

Νομίζω ότι τον τίτλο της πιο γελοίας και εκνευριστικής φωνής τον κερδίζει επάξια ο James Labrie. O Τύπος παίζει να έχει τις πιο εκνευριστικές ψηλές νότες που έχουν ακουστεί από καταβολής μουσικής και όταν προσπαθεί να βγάλει γρέζι ακούγεται σαν κακός, ευνουχισμένος και ανέκφραστος Hetfield. Για τις φωνητικές μελωδίες δεν το συζητάω ότι είναι παιδαριώδεις για κάποιον με τη στειχειώδη τεχνική κατάρτιση και τέλοσπάντων όταν είσαι μέσα σε ένα συγκρότημα βιρτουόζων(δεν μου αρέσουν καθόλου οι Theater αλλά πρέπει να είσαι κουφός για να μην παραδεχτείς ότι είναι παιχτρόνια, άσχετο βέβαια το γεγονός ότι για κάθε μέλος τους υπάρχει φυσικά και κάποιος καλλύτερος στο αντίστοιχο όργανο) χτυπάει πολύ άσχημα. Βέβαια έχω την εντύπωση ότι και οι ίδιοι οι οπαδοί των Theater το ξέρουν αυτό και αν δεν τον ξέρουν δεν χρειάζεται να ψάξουν και πολύ, λίγο Midnight ή Matos να ακούσουν θα καταλάβουν.

λυπαμαι τα 20Ε που εδωσα

Θα σε βρίσω. Δεν έχει καλά κομμάτια.

οπα οντως… +1 για Manson κι απο μενα… πως και μας ξεφυγε… ?! ? 8O

Βασικά το φαλτσάρισμα είναι το πορωτικό στην περίπτωσή του :stuck_out_tongue:

[μιλάμε για παλιά τώρα δεν το έχω ψάξει]

joe belladona

Ταμπακης…:lol: #-o

χτύπημα κάτω από τη ζώνη :stuck_out_tongue:

O παλιός τους τραγουδιστής ή ο καινούριος ο Alex?γτ μωρέ μια χαρά φωνή εχει το παιδάκι(για τον Alex μιλάω τον παλιό δεν τον γνωρίζω)αν και για να πω την αλήθεια προτιμώ να τον βλέπω παρά να τον ακούω:roll: 8)

Ο ¶λεξ είναι αυτός ο περίεργος ξανθός;

Γιατί να σε βρίσει κάποιος??
Με τα χίλια μαζί σου!!!

Yep yep!Είναι αυτος που είναι στο video του She Bop!
Δεξιά στη φωτο!http://www.mad.tv/images/uimg/276/64_b_0.jpg
*Sorry για το off-topic!

η δικια μου και της anette olzon:)

Και της τάργια χάλια είναι:)

Της Anette είναι καλύτερη:)