Ρε ο Axl έχει γαμώ τις φωνές για Guns.
Δεν σου αρεσουν,οχι οτι εχουν τη χειροτερη φωνη,εχει μια μικρη…διαφορα το ενα με το αλλο…:-s Και για τον Coverdale…ξερω γω μηπως να το ξανασκεφτεις…:? :-k
H φωνή του Lemmy σίγουρα δεν είναι για το μέγαρο μουσικής, αλλά ποιος νοιάζεται?? Οι θεοί παίζουν βρώμικο, αλήτικο,μπάσταρδο και γρήγορο rock ‘n’ roll, άρα μόνο ο Τρισμέγιστος μπορεί να τραγουδήσει σε αυτούς.8)
KIMI ,δε μου αρεσουν σημαινει οτι για μενα δεν εχουν ωραια φωνη…(για μενα επαναλαμβανω…), α και για τον Coverdale το χω σκεφτει αλλα δεν…
Γενικά death metal ακούς ή όχι? Αν δεν ακούς, ΟΚ, γούστα είναι αυτά και είναι απολύτως λογικό να μην αρέσουν σε όλους τα ίδια, αλλά δεν είναι λογικό να χαρακτηρίζεις κάτι “χειρότερο” όταν δεν σου αρέσει το είδος… Αρκέσου απλά στο “δεν μου αρέσει”
- 1
[QUOTE=Sharuman;367319]Γενικά death metal ακούς ή όχι? Αν δεν ακούς, ΟΚ, γούστα είναι αυτά και είναι απολύτως λογικό να μην αρέσουν σε όλους τα ίδια, αλλά δεν είναι λογικό να χαρακτηρίζεις κάτι “χειρότερο” όταν δεν σου αρέσει το είδος… Αρκέσου απλά στο “δεν μου αρέσει”
μαλλον εννοει χειροτερη φωνη κατα τη γνωμη του οποτε ειναι το ιδιο με το “δεν μου αρεσει”
Όχι ρε πούστη μου. Να τον σκοτώσει κάποιος ρε σεις, Κόβερας και Κούπερ τα σπάνε μέχρι θανάτου!!! Τώρα για Αξλ, τον βρίσκω κάργα υπερτιμημένο!
χαχα… σκοτωστε με ωρε!! πλακα πλακα για ΝΙΝΟ κανεις δεν σχολιασε τπτ… σα να σας αρεσει ε?
Nino θεός ρε τι λέμε τώρα?8O
αν μιλαμε για χειροτερη φωνη metal τοτε μαλλον του τραγουδιστη των megadeath, και αυτη του πρωτου singer των iced earth.απλα αθλιες!!!
Megadeth
ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ !!!
Κατα την ταπεινη μου γνωμη ο τραγουδιστης των Dream Theatre εχει τη χειροτερη φωνη στο συγκεκριμενο χωρο αφανταστα σπαστικη(αν και μου αρεσουν οι Dream Theatre:!: )
Που να μη σου άρεσαν κι όλας:p
Δε μου αρέσουν τα φωνητικά των Mastodon. Ίσως θέλει κάποιο χρονικό διάστημα για να τα συνηθίσω…
Χωρις να θελω να ανοιξω μετωπο( ),ο Οζυ…δεν μπορω να τον ακουω με τπτ…μου παιζει στα νευρα η ‘‘φωνη’’ του…χαρακτηριστικη μεν,αλλα απαλευτος για μενα…ευτυχως υπαρχει κ ενα Live Evil,να ακουω σαμπαθ με την ησυχια μου…
αμα δεν εχετε ακουσει εξοριστους(αγγλος τραγουδιστης) δεν ξερετε τιποτα… σαν νεογεννητο γατι που το σφαζουν κανει… αηδια, και εχω αγορασει και το cd τους γαμω το μυαλο μου
Μ’ αρέσει που διόρθωσες και τον άλλον για τους Megadeth :lol:
Και τα 2 είναι σωστά. Απλά οι DT το γράφουν theater
Στην αμερική το γράφαμε theatre. Αλλά ευρώπη μόνο οι γάλλοι το γράφουν έτσι και μάλιστα με τόνο
Κai Hansen…Οχι ακριβώς η χειροτερη,αλλα τετοια φαλτσαμάρα δεν βγάζει ούτε ο Γονίδης…