ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΩΝΗ

τα πρωτεια τα εχει ο τραγουδιστης απο τους εξοριστους που ειναι σαν γατα που κλαιει

H νουμερο ενα γατα ειναι ο αξλ.

@leris
το αν μια φωνη σαρεσει ειναι υποκειμενικο. οσον αφορα για το αν μια φωνη ειναι φλατ ειναι τελειως αντικειμενικο. Αν ξερεις απο μουσικη τοτε θα συμφωνεις μαζι μου οτι ο σκοττ δεν εχει φλατ φωνη.

Είναι όπως συνέχει η ίδια χροιά, δεν αλλάζει καθόλου…

ΟΚ, το φλατ ήταν λάθος ορολογία…

o chris boltendahl των gravedigger.εχει πολυ αθλια φωνη κατα τη γνωμη μου!!!
επισης δνε μου αρεσει και ο La Brie των Dream Theater

“Το σπαθί του Νικητήηηηηηηηηηηηη!”
Έλα ρε…γιατί; πλάκα έχει! :smiley:

O typos pou tragoudaei stous Vio-Lence sto Eternal Nightmare. Apla enoxlitikos

Από ξένους χαλαρά ο lemmy. Από έλληνες με τεράστια διαφορά, μιλάμε για πολύ μεγάλη όμως, ο τραγουδιστής των καταραμένων.:lol:

Από έλληνες με τεράστια διαφορά, μιλάμε για πολύ μεγάλη όμως, ο τραγουδιστής των καταραμένων.:lol:[/QUOTE]

α τον ξεχασα κι αυτον,μιλαμε για αισχος.μπραβο που μου το θυμισες

Από Έλληνες χαλαρά ο χειρότερος είναι ο μυτόγκας ο Πλιάτσικας (ex-πυξ βλαξ)
Από metal ο τύπος που τραγουδάει στο Seventh Star των Black Sabbath - Glenn Hughes…τουλάχιστον δεν μου άρεσε σε αυτόν τον δίσκο.

8O Έλα, ρε, πολύ καλή φωνή ο Hughes. Είχα την τύχη να το δω και live στα Γιάννενα.

Απλά δεν μου έκατσε καλά στον συγκεκριμένο δίσκο…

Barlow, Halford, Dickinson, Kürsch!
Αίσχος! Όλοι τους!

…μη βαράτε… πλάκα κάνω! :lol:

μακραν η χειροτερη φωνη(αν μπορει να ονομαστει ετσι,γιατι περισσοτερο για καφροειδης γκαριδα μοιαζει) ειναι αυτη του τραγουδιστη των καννιμπαλ κορπς…νομιζω τζορτζ φισερ η καπως ετσι τον λενε.

Χαχαχα! Τι λέει αυτός ρε?

Πφφ, αναμενόμενη απάντηση.

Ακριβώς… Nihilist είσαι προβλέψιμος…:stuck_out_tongue:

:smiley: :smiley: :smiley:

Η δικιά σου?

Τι εννοεί ο ποητής?:-k

Χμμμμ χειροτερη φωνη…αα το βρηκα… ανετα ο AXL, απο κει και περα δεν μου αρεσουν επισης οι D.Coverdale,A.Cooper και ο ΝΙΝΟ… αλλα οκ ο τελευταιος ισοσταθμιζει την κακια του φωνη με την γενικοτερη ποιοτητα του οποτε no prob… (lol) #-o