ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΩΝΗ

Μολις ειχα πρωτακουσει Manilla Road, με πιασαν τα γελια καπως :stuck_out_tongue:

Neil απο Motley Crue

Scott Stapp απο Creed. Ακομη και στην βραχναδα, που μονο αυτη χρησιμοποιει στα κομματια, ειναι χαλιας
Πως μπορει καποιος αφωνος ποζερος να βιασει ενα κομματι-κεφαλαιο.

Επισης, ποτε δεν μ’αρεσε ο vatos locos των Red Hot Chili Peppers. Πληρως αταλαντος στην φωνη.

Τελος και σημαντικοτερο ομως, αν και δεν ανηκει σε καποιο συγκροτημα, ο τυπος αξιζει το σκουριασμενο γιαουρτοτενεκε παραφωνιας. Ολοκληρη σεζον του Arrested Development ( btw, νουμερο 1 κωμικη σειρα, για οσους δεν γνωριζουν, τσεκαρετε εδω) δεν εριξα τοσο γελιο μιλαμε.
Πιθανως να το εχετε δει οι περισσοτεροι το συγκεκριμενο καραοκε, οπως και να χει ομως, πρεπει να γινει universal sticky :stuck_out_tongue:

Μολις το πρωτακουσα, ψαρωσα πως ειναι ελληνας ο τυπος. Ευτυχως που δεν… :lol:

Ελεεεεεοοοος! Ειπαμε ρε να μην το ξεφτιλισουμε κιολας…:lol: #-o

Υπογράφω.

Οκ, πιθανως καποιοι απο σας δεν την παλευετε και πολυ.
Χειροτερη φωνη στην ιστορια του metal ο Labrie???

Οκ, μπορει να μην εχει την πιο κρυσταλλινη φωνη στον χωρο του Progressive, ομως αν δεν ειχε παθει αυτο το συμβαν το 94, ολοι οι καλλιτεχνες θα τον επευφημουσαν για την φωνητικη του σταθεροτητα.

Και οκ, στο Metropolis 2, η ακομη και στο human equation, δεν σας αρεσε η ερμηνεια του ως “Me”???
Αν τον θελετε λιγακι πιο αγριο, ακουστε το solo του, Elements of Persuasion, για να πεισθειτε :smiley:

Επισης, δειτε και το προσφατο dvd τους, SCORE, οπου πιανει αρκετες υψηλες νοτες.

Τελος, δειτε την πνευστη διαπασων του ΕΔΩ και μετα ελατε να ξαναγραψετε για την χειροτερη φωνη [-X

Scott Weiland.Η φωνή του από το studio μπορω να πω οτι ακούγεται καλή…αλλά σε Live είναι αισχρή.
Μακάρι να βρούν μια αξιόλογη φωνή οι Velvet γιατί πιστεύω πως σε θέμα μουσικής έχουν κάποιες πολύ καλές ιδέες!:slight_smile:

Επίσης για αυτούς που ανέφεραν τον Mustaine σαν χειρότερη φωνή να πω οτι ναι μεν βγάζει ενα κλαψιάρικο υφος που δν αρέσει σε μερικούς αλλά ειναι ξεχωριστή.Μπορω να πω οτι δν έχω ακουσει αλλη φωνή σαν τη δικία του(στο είδος του) και το ύφος της ταιριάζει αρκετά καλα σε αυτό των τραγουδιων τους(Εξού και η επιτυχία των Megadeth;)).'Αλλα να συμφωνήσω και με ένα post που είδα πιο πριν οτι τα κριτήρια για καλη και άσχημη φωνή είναι υποκειμενικά.

Δεν ξέρω για ποιο συμβάν μλάς…

Επίσης, τη γνώμη μας λέμε :slight_smile: Στο Human Equation τον έχω ακούσει και ομολογώ ότι εκεί μου άρεσε περισσότερο. Κατά τα άλλα πιστεύω ότι με έναν άλλο τραγουδιστή, οι Dream Theater θα ήταν πολύ πιο ωραία μπάντα (και φυσικά όλα αυτά είναι υποκειμενικά).

Δε μου αρέσει επίσης η φωνή του τραγουδιστή των Cathedral :-s

Ο Shelton των Μanilla Road…

Ναι, συμφωνω και γω οτι θα μου αρεσε πιο πολυ να ειχα εναν Allen (Symphony X) , εναν Khan (Kamelot) η εναν [SIZE=“3”]Damian Wilson (THRESHOLD)[/SIZE], ομως, οπως γραφουν και στο βιβλιο - βιογραφια Lifting Shadows, ο Portnoy ειχε σκεφτει αμεσως μετα το 6DOIT, να τον διωξουν, ομως ο labrie με συνεχη προσπαθεια, και αυτο θα το καταλαβεις καλυτερα αν δεις το score, απεδειξε οτι πλησιαζει καπως την παλια του αιγλη.

O Labrie το 94 επαθε τροφικη δηλητηριαση, με συνεπεια να βλαψει τις χορδες του.

Ο θείος είναι η φωνή του Rock ‘N’ Metal!
Φαντάσου Μότορχεδ με καλή φωνή π.χ. Dio…:?

Mέτριος αλλά η φωνή του είναι χαρακτηριστικότατη και με φοβερή ενέργεια…

Ούτε στο στούντιο μου αρέσει! Καλά που έφυγε… Ε ρε και νάρθει κανάς Sebastian Bach!!!=D>

ΕΙΣΑΙ,ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Ούτε στο στούντιο μου αρέσει! Καλά που έφυγε… Ε ρε και νάρθει κανάς Sebastian Bach!!!=D>[/QUOTE]

Φίλε κάτι τετοιο είναι λίγο περίπλοκο καθώς νομίζω πως ο Mr.Bach είναι καλός φίλος του Axl(Ο πρώτος εμφανίζεται συχνά σε συναβλίες των τωρινών Guns N’ Roses ένω ο δεύτερος εμφανίζεται στο νέο αλμπουμ
του πρώτου)Έτσι άμα ο Bach θελήσει να πάει Velvet τα χαλάει αυτομάτος με τον Axl για ευνόητους λόγους:)

Δεν υπαρχει περιπτωση να παει ο bach στους VR,το διευψευσε κατηγορηματικα,ασε που δεν ταιριαζει στο στυλ της μουσικης που επαιζαν μεχρι τωρα και στα παλια κομματια.

Φίλε κάτι τετοιο είναι λίγο περίπλοκο καθώς νομίζω πως ο Mr.Bach είναι καλός φίλος του Axl(Ο πρώτος εμφανίζεται συχνά σε συναβλίες των τωρινών Guns N’ Roses ένω ο δεύτερος εμφανίζεται στο νέο αλμπουμ
του πρώτου)Έτσι άμα ο Bach θελήσει να πάει Velvet τα χαλάει αυτομάτος με τον Axl για ευνόητους λόγους:)[/QUOTE]

Καλά σίγουρα δεν παίζει να γίνει αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία… Πάντως Βέλβετ με ΚΑΛΗ φωνή θα τα σπάνε άσκημα…

Οι VR με καλη φωνη τα σπαγαν και ειχαν και προσωπικοτητα…απο δω και περα ομως δυσκολα, ειδικα αν σκεφτεις οτι ολες οι μελωδιες εβγαιναν απο αυτον.

χειροτερη φωνη ψηφιζω τον χατζηγιαννη:lol:
δλδ ελεος ειναι οτι πιο φλατ εχω ακουσει στη ζωη μου.
οσον αφορα το ροκ ψηφιζω γενικα τις hard rock - heavy φωνες του 80, ποτε δε τις πηγα, ειναι στην αντιπερα οχθη απο τη δικη μου αισθητικη.

Aν είναι καλή η φωνή του Weiland να βάλουμε να τραγουδάει κι ο HAL 9000… Λιγότερο ηλεκτρονική είναι η φωνή του από Weiland…

Για χειροτερη φωνη ψηφιζω τον χατζηγιαννη:lol:

Αν και τα τραγούδια του είναι ΑΙΣΧΟΣ, η φωνή του δεν είναι κακή… Άσχετα αν την έχω μπουχτίσει όσο δεν πάει…

περα το οτι τα τραγουδια του ειναι αισχος εχει FLAT φωνη.

οσο για το σχολειο σου για τον Σκοττ, τι να πω? παντως αυτο που λες δεν αναιρει το οτι εχει καλη φωνη… περα του οτι δε σου αρεσει. Ξερει να τη χρησιμοποιει αριστα.

Συζήτηση κάνουμε, νομίζω πως ο Γουέιλαντ έχει φλατ και ηλεκτρονική φωνή…

φυσικα και κανουμε συζητηση. αλλα νομιζεις οτι εχει.

Αυτό λέω κι εγώ…