ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΩΝΗ

Mustaine [-X

Halford
Meine

Χρύσπα:p

Την άκουγα πρίν λίγο στον πρωϊνό καφέ και μου ρθε να σπάσω την τηλεόραση:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

και γω ρε φιλε το ιδιο χρυσπα εβλεπα,εκλεισα την φωνη αλλα δεν ελεγε να αλλαξω καναλι…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley:

Halford και γω δεν αντεχω σε μερικους δισκους. Ελεος, καραγουσταρω Priest αλλα τον θεωρω υπερεκτιμημενο…Εχει φωναρα, αλλα οχι ΤΟΣΟ φωναρα…

Ο Καρβέλας:bounce:

Oι τραγουδιστες απο Darkest Hour και Dark Tranquillity.Moυ αρεσουν και οι 2 μπαντες και δεν μπορω να πω οτι με χαλαν ιδιαιτερα οι τραγουσιδτες τους… :wink:

Mustain .Δεν λεό γραφει κομματάρες αλλα καποιος να του κλισει το στομα ρε παιδιά!Δν τον αντέχω!

Βολανης.

Λίγα λόγια. :lightsabre:

δεν μαρεσουν καθολου τα καθαρα φωνητικα του Ihsahn
οταν τραγουδαει ετσι ειναι απαραδεκτος(δειτε στο λαιβ πχ στο Inno A Satana)
και κανονικα φαλτσαρει δηλαδη αλλα μαρεσει εμενα τουλαχιστον

ουτε κ ο Mustaine μαρεσει,χαλια φωνη

ενταξει και ο Lemmy εχει χαλια φωνη αλλα γουσταρουμε ασχημα

Ο Λάμπρος από Dream Theater.

Ιεροσυλία

ακριβως…[ul]
:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: [/ul]

εμενα δεν μ αρεσει ο τραγουδιστης των dream theater πιστευω πως τα παλικαρια θα ηταν καλυτερα με εναν οχι φαλτσο τραγουδιστη

ΦΑΛΤΣΟΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ???

Μουαχαχα…ώρα για θάψιμο…ο τύπος από τους Grave Digger…αν μπορούσε να τραγουδήσει θα μου άρεσαν αρκετά αν και δεν είναι του γούστου μου.

Αφού μιλάμε για μέταλ, η χειροτερη φωνή είναι η καλύτερη.

:?

Αυτός που τραγουδάει στο πρώτο των Iced Earth.
Εντελώς σκατά όμως

Δεν μαρεσει η φωνη του Lemmy,δεν λεω οτι ειναι κ απο τις χειροτερες αλλα νταξ δεν βρισκω πολυ καλη την φωνη του θειου Lemmy…:stuck_out_tongue: :-s