είπα κ εγώ… ούτε ένας να μην ακούει??? Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου, θα τις τσεκάρω ασαπ!
Guys, πειτε μου για τους Kamelot…:-k :-k :-k
Oι Kamelot είναι οι θεούληδες εξ Αμερικής, “αρχηγός” των οποίων είναι ο κιθαρίστας Youngblood. Στα 2 πρώτα album που ήταν πιο πολύ προς τον παραδοσιακό ήχο είχαν τραγουδιστή τον Vanderbilt. Έπειτα πήγε ο τεράστιος Roy Khan (απ τους Conception) και το γύρισαν προς το πιο συμφωνικό power-prog, έβγαλαν δισκάρες και έκαναν και όνομα στο σκληρό ήχο.
Μεγαλύτερη επιτυχία τους ο προτελευταίος τους δίσκος, The Black Halo.
Εδώ άκου την κομματάρα Karma από τον ομότιτλο και αγαπημένο μου δίσκο
Eisai kala ore? Chris Rea kai ta myala sto blender!!!
http://www.youtube.com/watch?v=q8MSAqzf9t8&feature=related
Etc. etc. bariemai na postaro alla…
Thanks so much!!!
Αν μπορουσε καποιος να βοηθησει…ευχαριστω…
Ψαχνω να βρω απεγνωσμενα cd των απιστευτων
MAIL MORHA…:!:
Τους ακουσα στην συναυλια μαζι με primordial και επαθα…
Οι ανθρωπιο ειναι απιθανοι…θερω μονο οτι εχουν βγαλει δυο cdαλλα δεν μπορω να τα βρω πουθενα… :(…Help please…!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ!!!
Εννοείς αυθεντικά ή mp3 ?
Αυθεντικα τα ηθελα…αλλα οπως βλεπω δεν εχω ελπιδα…
Εμ γιατί δεν τα έπαιρνες απ τη συναυλία;
Σε κάποιο μαγαζί στο κέντρο υπάρχουν, αλλά δε θυμάμαι τώρα. Αν ξέρει κανείς να σ πει
Εχω ψαξει Μανο μου!!! σε ευχαριστω παντως!!!
Οσον αφορα για κεινη την μερα της συναυλιας…δεν κραταγα{βλακεια μου} πανω μου χρηματα και το αλλο , οκ πιστευα οτι θα τα βρησκα…εδω δεν τους ξερανε καν:( …και παλι ευχαριστω…
Μail Morha?Η μανα τους τους ξερει?
Πιστωτικη και αγορα απο το Ιντερνετ.
Θα βρεις και σε πολυ καλυτερες τιμες.
Σε ευχαριστω πολυ Χρηστο μου!!! τωρα το ειδα:p
Ξέρει κανείς κάτι για τους Windir;
Βρήκα κάποια αλμπουμ τους σε μπ3, ούτε και θυμάμαι από πού, αλλά δεν έχω προλάβει να τσεκάρω…
Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο mainman τους είχε πεθάνει από υποθερμία (κοινώς πάγωσε) καθώς πήγαινε από το σπίτι του στο σπίτι των γονιών του. Θυμάμαι τότε μου είχε φανεί πολύ ηλίθιος θάνατος.
Χαχα. Τραγικό ;Ρ
Συγνωμη αν ενοχλω, αλλα θελω να μαθω για Impending Doom…
Θα ηθελα πληροφορίες για καποιους Black stone cherry…Toυς ακουσα στο ράδιο και μου φυγε το σαγόνι…Ευχαριστώ…
Έβαλα να τους ακούσω τώρα και τα σπάνε ρε. Souther-νια, γουστάρω!!!
Ένα δίσκο έχουν το 2006, και θα βγάλουν τον δεύτερο το 2008-2009
Ωραίος
Horse.μπάντα με ένα ομώνυμο album του 70.το έχετε βρει πουθενά?σε βινυλίο ή οτιδήποτε αλλή μορφή?εστω για download?