Φίλη μοντέλο δεν έχω οκ.Ωραίες φίλες έχω και απ’όσο έχω δει με αυτές ακόμα,δεν θέλω να κάνω κάτι.Κατά κάποιο τρόπο το έχω στο μυαλό μου σαν κάτι που δεν θα γίνει γιατί αυτή με βλέπει σαν φίλο΄(παρόλο που είμαι μοντέλος:p).Έτσι το παίρνω απόφαση και τις βλέπω φιλικά και παρόλο που είναι ωραίες δεν με απασχολεί το να κάνω κάτι(ίσως γιατί έχω άλλες χιλιάδες θαυμάστριες:p).Εντάξει τώρα άμα μου τύχει μοντέλο οκ πάω πάσο ,δεν θα ξέρω τι να κάνω.Αλλά φαντάζομαι και τα μοντέλα θα έχουν κάποιες φιλικές σχέσεις μα αγόρια που προκειμένου να τις κρατήσουν και να είναι καλές και μόνο φιλικές θα τους έχουν τρίξει λίγο τα δόντια.Έτσι και εμείς τα αθώα αγοράκια συμβιβαζόμαστε και λέμε οκ υπάρχουν και άλλες,ας την κρατήσω αυτή για φίλη:p
Δε λέμε να’σαι πέφτουλας και να χώνεσαι σε όποια γνωρίζεις.
Και γω δεν έχω φίλες μοντέλα, αλλά έχω όμορφες φίλες. Και συναδέλφους. Και δεν έχω κάνει τίποτε με καμία. Και όσο κι αν έχω πείσει τον εαυτό μου ότι “με την τασία δεν πρόκειται να κάνω ποτέ τίποτε”, έχω πιάσει το βλέμμα μου να κολλάει ασυνείδητα στα ποπουδέλια. Άρα στο βάθος ΠΑΝΤΑ υπάρχει το ερωτικό στοιχείο.
δεν σου είπα ότι δεν υπάρχει.είπα ότι το ερωτικό στοιχείο προς το παρόν δεν έχει βγει στην επιφάνεια.βέβαια περνάνε κάποιες φορές που πχ μού ρχεται στο μυαλό κάτι για αυτήν πχ το ότι έχει ωραίο σώμα αλλά απλά περνάει,δηλαδή μέχρι στιγμής δεν μου βγαίνει καθόλου.άρα μπορεί να υπάρχει το ερωτικό στοιχείο αλλά σε μικρό βαθμό και που δεν εκδηλώνεται και έτσι να είσαι μια χαρά με την άλλη.Τώρα άμα είναι το ερωτικό στοιχείο πολύ έντονο πάμε σε άλλα μονοπάτια…
'ΝΟΕΙΤΑΙ!!!
τι λεμε τωρα?
ειναι γεγονος οτι τις περισσοτερες φορες κατι υποβοσκει…
εκτος αν η κοπελα ΔΕΝ βλεπεται με την καμια!οπου εκει ανακαλυπτεις την ομορφια του εσωτερικου της κοσμου…(που ειναι ΓΑΜΑΤΟ και συνηθως ΔΕΝ μπορει να αντιστρεψει το γεγονος οτι η φιλη σου ειναι μπαζο!)
Επισης μπορει να γινει οταν ειναι κοπελα κολλητου!Γιατι εκει, κερατα εγω δεν κανω κανενα!
Ομως,το οτι μπορει να πεσει το ματι πανω σε κανα “καλοζυγιασμενο” δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα επελθει καθετη εφορμιση!
Η ομορφια στις γυναικες με κανει να νιωθω ομορφα στη ζωη μου ρε!
Φανταζεσαι να υπηρχαν μονο ασχημες ή να κρυβονταν οι ομορφες?
Σκετη μιζερια θα ηταν η ζωη μας!
αλλα και παλι…με…μετρο!!οχι σαν κατι μαλακες που βλεπω στο δρομο και “ξερογλυφονται” μολις δουν ενα ωραιο κοριτσακι!(ενηλικο,ε?)
αυτοι οι τυποι ειναι επικινδυνοι!και δημιουργουν και καταστασεις για τους υπολοιπους οφθαλμολουομενους!
Tα ίδια πράματα λέμε.
Και στην τελική…
ρε μπλιντιν και ιντιφερεντ εχετε ωραιες φιλες και δεν τις γνωριζετε στα παιδια του φορουμ???ΑΙΣΧΟΣ!!!:p:D:D
όπως προείπαμε, υποβόσκει πάντα ο ερωτικός παράγων, δηλαδή
[SIZE=“5”]ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΒΡΩΜΟΛΙΓΟΥΡΙΑ!!! [/SIZE]:twisted::twisted::twisted:
AN…
ωρε original εγω δεν αναφερθηκα καθολου στο θεμα.νομιζω μπερδευτηκες.
παρολ’αυτα συμφωνω με το τελευταιο ποστ του bleedin’!!!
Axx ανωριμα παιδακια δε λετε πια να το καταλαβετε…φιλια μεταξυ ανδρα και γυναικας,καθαρα φιλια και μονο,μπορει να υπαρξει μονο αν η γυναικα ειναι ασχημη…τελος…κλειδωστε το.
Και εγω πιστευω οτι για να υπαρξει φιλια πρεπει να υπαρχει καποιο εμποδιο.
Θες αδερφη/κοπελα φιλου λεγεται,θες ασχημη λεγεται εμποδιο θα ειναι.
Υ.Γ. Μπορει καποιος mod να αλλαξει τα κεφαλαι γραμματα σε μικρα ?
ναι σορρυ λαθος μου στον οτιναναι αναφερομουν μαζι με τον μπλιντιν:D
αλλα ειναι παρτακηδες…:p:D
θες να γνωρίσεις δηλαδή κοπέλες από ηλικίες 14-17?
17 8)
hahah τεσπα είναι πολυ απλό γιατί κάποιος πρέπει να επιδιώκει φιλία με μοντέλο…είστε όλοι ρηχοί και δεν το βλέπετε απλώς!
το μοντέλο θα κάνει παρέα και με άλλα μοντέλα…και όλοι μαζι θα είμαστε μια καλή παρέα8)
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί.Να που μας χρειάζεται και ένα πρακτικό μυαλό:p
δε μιλαγα για μενα(ειμαι πιασμενος8)).γενικα μιλαγα για τα παιδια του φορουμ
να ενα πρακτικο και σωστο μυαλο
deleted by mods
Να μην επαναληφθούν σεξιστικά σχόλια που προσβάλλουν τις γυναίκες…
εσωτερικες σχεσεις?:-k Τι ακριβως ειναι αυτο?
Ελπιζω πως κανεις χαβαλε σχετικα με αντικειμενα ηδονης και ιβονης κλπ…
Προσωπικα πολλα απο τα ατομα που μου σταθηκαν πιο ενταξει και ειλικρινα στη ζωη μου ηταν φιλες μου.
Και σιγουρα μπορει να υπαρχει το ερωτικο στοιχειο, αλλες φορες στο υποσυνειδητο, αλλες φορες πιο εντονο αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν μπορουμε να στηριχθουμε σ’ενα ατομο του αντιθετου φιλου για ολα οσα αυτη/αυτος μπορει να μας προσφερει και οσα μπορουμε εμεις να προσφερουμε σε αυτην/αυτον περα απο τα ερωτικα…
Μπορει να ξεκινησεις μια σχεση φιλικη και στην πορεια οταν ο ενας μαθει καλυτερα τον αλλο να δειτε οτι γουσταρετε και οι δυο να προχωρησετε αλλιως. Μπορει να ξεκινησεις μια σχεση ερωτικη και στην πορεια να ξενερωσει καποιος απο τους δυο ή και οι δυο αλλα να υπαρχει αμοιβαια αλληλοεκτιμηση προς τον αλλο ως ανθρωπο (και οχι ως “γκομενο”) οποτε να θελετε να κρατησετε επαφη. Το τελευταιο βεβαια ειναι δυσκολο ειδικα αν αυτος που εχει ξενερωσει δεν εισαι εσυ. Μου εχει συμβει και στην αρχη ηταν ανυποφορο. Επιλογη μου ηταν βεβαια να κρατησω επαφη αλλα πολλα χρονια μετα εχω κερδισει πραγματικα πολλα απο μια πολυ δυνατη φιλια.
Προσωπικα τις καλυτερες συμβουλες τις εχω παρει απο φιλες και οχι απο φιλους. Απο κει και περα ειναι διαφορετικα τα πραγματα που κερδιζεις μεσα απο την παρεα των φιλων σου και απο μια δυνατη φιλια μ’εναν “κολλητο” και αλλα αυτα που μπορεις να κερδισεις μεσα απο μια ειλικρινη φιλια με μια κοπελα. Το να υπαρχει και ερωτικο στοιχειο εστω και στο υποσυνειδητο δεν ειναι απαραιτητα κακο. Ισα-ισα μπορει να κανει τη φιλια ακομα δυνατοτερη. Αρκει να τα εχεις βρει με τον εαυτο σου και να εχεις συνειδητοποιησει τι ακριβως αναζητας αποτην καθε σχεση.
Anyway, μαλλον εχω ξαναποσταρει εδω οποτε δεν γραφω αλλα. Ομως οσοι λετε πως δεν γινεται να υπαρχει φιλια με κοπελα, για να καταλαβω, κανετε παρεα μονο με τους κολλητους σας και την κοπελα σας?:-k
papardelas, χυλόπιτα φάγαμε??
Ναι, φαντασου να της πεις “θελω να γινουμε φιλοι” και να σου πει “Α, δεν μπορω, σε βλεπω μοναχα ερωτικα!!!”:p#-o:lol::lol::-s:|:!::!: