[QUOTE=Thorgal;651022]Ναι, φαντασου να της πεις “θελω να γινουμε φιλοι” και να σου πει “Α, δεν μπορω, σε βλεπω μοναχα ερωτικα!!!”/QUOTE]
Θεός
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[QUOTE=Thorgal;651022]Ναι, φαντασου να της πεις “θελω να γινουμε φιλοι” και να σου πει “Α, δεν μπορω, σε βλεπω μοναχα ερωτικα!!!”/QUOTE]
Θεός
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
αυτο δεν το λενε συνηθως οι "πρωην’?
σε φαση, το διαλυεις και λες “δε γαμιεται, ας μεινουμε φιλοι”
και σε λεει
“Δεν μπορω γιατι σε βλεπω ακομη ερωτικα”?
τρου στορυ…ειχα ετοιμη αντιπροταση (το…αυτονοητο!) αλλα ηθελα να ληγει…
Ναι ρε, αλλα εγω το εννοουσα σε φαση να μην εχει προηγηθει καμιας μορφης σχεση μεταξυ σας. Να τις πεις “κολιτθακι, θεθ να γινουμε φιλοι, θα σου δωθω και γλειφητζουλι” και να σου απαντησει αυτο…
το γλειφητζουλι που θα της δωσεις ειναι στα πλαισια της φιλικης σχεσης…?:p:p:p
ειναι Νιου εντ ιμπρουβντ!
φορ σιορ!8)
χμμ… Πιστεύω ότι υπάρχει… Έχω πολλούς άντρες φίλους από τη σχολή και είμαστε πολύ άνετοι μεταξύ μας χωρίς να παίζει κάτι ερωτικό… Το είχαμε συζητήσει κιόλας και είχαμε καταλήξει στο ότι εφόσον είμαστε φίλοι χρόνια και δεν έχουν συμβεί διάφορα, αυτό κατά κάποιον τρόπο μας έκανε να δέσουμε ακόμα περισσότερο σαν παρέα. Κάποιοι από αυτούς είναι σαν αδέρφια μου πλέον… Δλδ θα μου φαινόταν και περίεργο να ήμουν με κάποιον από αυτούς… Το μόνο πρόβλημα που δεν άντεχα, είναι όταν ήμουν single και αυτοί είχαν κοπέλες… Πάντα αυτές με έβλεπαν “καπως”, σαν να θέλω να τους φάω και τέτοια επειδή περνούσαμε ώρες μαζί (ΌΛΟΙ μαζί) για καφέ… Και η πλάκα είναι ότι το προσπαθούσα κιόλας να μη δίνω στόχο :lol: Όταν έβρισκα κανέναν, γίνονταν οι κολλητές μου κατευθείαν :lol:#-o
Πιστε’υω οτι πολλοί θα ήθελαν να υπάρχει, αλλά, πιστεύω οτι δεν υπάρχει. Μεταξύ γκέυ και γύναικας, ναι , αλλά στρέιτ και γυναίκας δεν νομιζώ. Το σεξουάλικο πάντα θα υπάρχει, όπως πάντα υπήρχε. Δεν ειναι κακο πιστευω.
Υπάρχει αρκεί να υπάρχουν αγνές προθέσεις:!:
Γιατί ρε όλοι επικεντρώνεστε στις αγνές προθέσεις.Δηλαδή αν υπάρξει κάποτε το ερωτικό σημαίνει αυτόματα σταμάτημα της φιλίας?όχι.Άμα είναι σε μικρό βαθμό δεν υπάρχει πρόβλημα.Εντάξει άμα είσαι φουλ ερωτευμένος μαζί της τότε πάει ανάλογα την περίπτωση.Εμένα μου έχει τύχει τώρα μία κοπέλα που είναι φίλη μου τώρα πριν ένα χρόνο να είχα φάει απίστευτο κόλλημα μαζί της (σε φάση να σκέφτομαι ότι είναι με άλλον και να θέλω να σπάσω ότι βρω μπροστά μου κλαίγοντας:p).Αλλά κυρίως από την μεριά της που ήθελε να συζητήσουμε κρατήθηκε η φιλία και την ξεπέρασα γρήγορα και τώρα κάνουμε παρέα(όχι κολλητή,απλά μιλάμε και βγαίνουμε καμιά φορά).Άρα μετά από αυτό γιατί να πιστεύω ότι ο έρωτας σκοτώνει την φιλία?:p(εντάξει έχω και άλλα παρόμοια παραδείγματα,δεν βασίζομαι σε ένα)
Πραγματικη φιλια ειναι δυσκολο γιατι συνηθως για να εχεις καποιον φιλο(πραγματικο λεμε οχι για ενα ποτο κι εξω) παει να πει οτι εκτιμας πολυ καποια χαρακτηριστικα της προσωπικοτητας του, π.χ. χιουμορ, ο,τι κολλατε σαν ατομα και περνατε καλα. Αυτα ειναι βασικα στοιχεια για να αναπτυχθει κατι ερωτικο και συνηθως βαθυτερο της απλης καψας. Αρα αν βλεπεται κιολας εμφανισιακα παει η φιλια, παν ολα.
hell yeah!!!thats the point:yes:
Επειδή δεν εχω απόψε το κουράγιο να διαβάσω 300+ posts απλά θα πω κι εγω την μ… άποψη μου επί αυτού.
Βασικά μια φράση. Απίθανο αλλά οχι αδύνατον.
Έχω κολλητή εδω και πολλά χρόνια, κουκλάρα, και ποτέ μα ποτέ δεν την εχω δει ερωτικά περιέργως.
Μου έχει σταθεί πολύ περισσότερο απ’οσο φαντάζεστε και κάνω πράγματα μαζί της που κανω και με τα male κολλητάρια μου (ναι έχουμε πάει σε κωλάδικο για μπύρες :p)
Επίσης έχει κοιμηθεί άπειρες φορές μαζί μου, ακόμα και με τα εσώρουχα (ντροπή. :oops:) και ποτέ δεν έγινε το παραμικρό.
Και οχι δεν είμαι gay. :bleh:
Θέλω να καταλήξω στο οτι υπάρχουν περιπτώσεις, ΠΑΡΑ πολύ σπάνιες, αλλά υπάρχουν.
Τώρα αν τελικά την παντρευτώ μετά απο 10 χρόνια γιατί την είδαμε Amanda Peet και Ashton Kutcher είναι άλλου παππά ευαγγέλιο
και πως αντεξες ρε θηριο με τα εσωρουχα?
Δεν μπορώ να καταλάβω αν με ειρωνεύεσαι ή οχι (πιστεύω και ελπίζω πως οχι :)),
αλλά είναι αυτό ακριβώς που είπα… Ποτέ δεν την είδα ερωτικά… Βέβαια ισχύει και το οτι τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά αλλά και πάλι… Έχει περάσει σε άλλο επίπεδο η σχέση μας απλό είναι…
δεν πιστευω πως σε ειρωνευεται…
απλα μαλλον απορει με το ποσο “προχωρησε” και τελικα παρεμεινες κυριος των συναισθηματων σου!
και πραγματι…αν ειλικρινα δεν εχεις κανενα “ενδοιασμο” ενω την εχεις με τα εσωρουχα,διπλα σου…και ειναι και ομορφη…τοτε ρισπεκτ!
Ειναι οντως απιθανο αλλα οχι αδυνατο και αυτο που περιεγραψες ειναι πραγματικα βασανιστικο για οσους δεν μπορουν να το συλλαβουν σαν κατασταση!
κοιτα σεξουαλικη ελξη μπορει να υπαρχει. ετσι μας εκανε ο θεος τι να κανουμε. αλλα αυτο δεν εμποδιζει την φιλια.δεν εχει καμμια σχεση. αλλα αν αυτο γινει ερωτας εκει ειναι το προβλημα. αυτο ομως δενπιστευω οτι ερχεται παντα τοσο ευκολα και τα στοιχεια που κανουν μια καλη φιλια δεν ειναι απαραιτητα τα ιδια που θα σε κανουν να δεις αλλιως την αλλη οποτε δεν ειναι και τοσο δυσκολο να υπαρξει φιλια ανδρα-γυναικας.
Εχετε δει ζευγαρια που ειναι παντρεμενα πολλα χρονια και στο τελος μοιαζουν μεταξυ τους?Εννοω εχουν ιδιες συνηθεις μεχρι και ιδιο τροπο σκεψης και ομιλιας…Αφου σταματησει πλεον ο ενθουσιασμος,η ελξη,ο ερωτας μενει η αγαπη και γινονται σα δυο καλοι φιλοι.Οποτε ολοι ετσι καταληγουν αν το καλοσκεφτειτε.Τωρα αν μπορει να γινει το αντιστροφο…δηλαδη το φιλικο να εξελιχθει σε ερωτικο…πολυ πιθανο αλλα δεν ειναι και κανονας.Θυμηθηκα σε ενα επεισοδιο στα φιλαρακια που κανονιζουν οτι αμα φτασουν σε μια ορισμενη ηλικια και ειναι μπακουρια να τα φτιαξουν μεταξυ τους και να παντρευτουν.Αν εξαιρεσεις το ερωτικο στοιχειο ολα τα υπολοιπα που ψαχνεις σε εναν συντροφο τα εχει ενας φιλος.Οποτε το οριο ειναι μια πολυ λεπτη γραμμη
Οπως το λεει ο Βαγγελης. Ειναι αλλωστε διαφορετικοι οι ανθρωποι που ερωτευομαστε απο αυτους που κανουμε παρεα…
Ειναι και θεμα χαρακτηρα. Προσωπικα εχω φιλες (πραγματικες φιλες) κι ο λογος που ποτε δε μου εκαναν κλικ ως γυναικες βρισκεται στο οτι ξερω πως δε μπορουν να μου δωσουν τα πραγματα που ζητω σε μια σχεση λογω ιδιοσυγκρασιας. Μπορει να ειναι τα καλυτερα ατομα στον πλανητη Γη, αλλα αυτο δεν εχει να κανει με compability και τα σχετικα, αρα δε μπαινω καν στη διαδικασια να το σκεφτω. Κι ειναι καλο που καθοριζεις τα πραγματα εξ αρχης. Things stay way more simple.
Πάντως έχω παρατηρήσει οτι η πλειοψηφία των όμορφων (αντικειμενικά) γυναικών υποστηρίζουν με πολύ μεγαλύτερη δυσκολία πως μπορεί να υπάρξει φιλία απο την οποία απουσιάζει εντελώς το ερωτικό στοιχείο.
Και αυτό προφανώς έχει να κάνει με τα βιώματα τους. Έχουν συνηθίσει το επιδοκιμαστικό βλεμμα του άντρα πάνω τους, έχουν συνηθίσει να τις κοιτάνε, να τις θεωρούν όμορφες, ή και να τους την πέφτουν. Γι’ αυτό και γνωρίζουν κατά βάθος πως δύσκολα θα μπορούσαν να έχουν “φίλους” με τον ίδιο τρόπο που έχουν γυναίκες φίλες ας πούμε.
Στην τελική πάντως, ο καθένας κρίνει απο τα προσωπικά του βιώματα.