Πιστεύω ότι έτσι είναι, εν τέλει. Ο καθένας έχει τα προσωπικά του βιώματα. Μπορεί να προκύψει, μπορεί και όχι. Μπορεί να το θες και να μην κάθεται ποτέ και να συμβεί όταν δεν το περιμένεις. Η γνώμη μου είναι, ότι σε κάθε περίπτωση, έστω και σε ελάχιστη μορφή, κάποια στιγμή, σκέφτεσαι τον άλλον διαφορετικά. Κατόπιν, βάσει λογικής, δεύτερης σκέψης, ωριμότερης προσέγγισης, ο καθένας οριοθετεί την κατάσταση και πράττει αναλόγως. Πάντως, όλα μπορούν να γίνουν…
δεν σε ειρωνευομαι, σε θαυμαζω κατα καποιο τροπο.
ε, οσο φιλη να ειναι και η αλλη αν τη δω με το σουτιεν (και εχει ωραια βυζομπαλα) δεν θα αντεξω:-s
λοιπον, ενταξει δε νομιζω οτι μπορει καποιος να απαντησει εδω με ενα ναι ή με ενα οχι.
παντως εχω την αποψη πως το φυλο δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση… πανω απο ολα πρεπει να ταιριαζουν δυο ανθρωποι σαν χαρακτηρες και μετα ολα τ’ αλλα.
ε και ενταξει το να γινεις φιλος με καποιον ερχεται απο μονο του, δηλαδη αν ο αλλος σου αρεσει (ερωτικα) μην πας ρε ανθρωπε να κανεις φιλιες.
τελοσπανων καλυτερα να ρωταμε αν υπαρχει φιλία… ΣΚΕΤΟ(.) γιατι στις μερες μας… ας μην το συζητησω καλυτερα.
ρε, πως γινεται και σου λεει η αλλη; δεν εισαι ο τυπος μου αλλα θελω να μεινουμε φιλοι(δεν την ξερω πανω απο 2 βδομαδες).μου φαινεται οτι με περναει για μαλακα.
θελω γυναικια γνωμη
ελα ρε, μην θυμωνεις. κατι τετοιες μλκς λεμε ολες αλλα και ολοι οταν δεν ξερουμε τι να πουμε.
αλλα νταξξ μπορει και να μην εισαι ο τυπος της στ΄ αληθεια…
τι ακριβως ειναι η απορια σου παιδι μου? 
η αληθεια ειναι οτι δεν νευριασα γιατι το περιμενα μιας και ειχα κανει μαλακια
εχω δυο αποριες
-απο τη μια λεει οτι δεν ειμαι ο τυπος της, λεει οτι θελει να μεινουμε φιλοι και απο την αλλη οταν της ειπα να παμε για καναν καφε με παρεα λεει οχι.σκατα εχει μεσα το καταραμενο?
-δεν μπορει να μου πει απλα οτι δεν με γουσταρει και να το τελειωσει εκει?
ενταξει δεν μπορει να το πει ετσι ωμα (αν ειναι ετσι - δεν ξερω και εγω τις καταστασεις)
αν σου ελεγε ΑΠΛΑ οτι δε σε γουσταρει δε θα σε ενοχλουσε?
καλα αν εκανες μαλακια οπως λες… μπορει να ειναι και αυτος ενας λογος 
δεν μπορει να πει οτι απλα δεν με γουσταρει?το λεω γιατι ξερω ατομα που εχουν βρεθει σε παρομοια θεση και μετα γινονται κολιτσιδες στις γκομενες οταν τους τα λενε αυτα και περιμενουν να ανοιξουν οι ουρανοι και να γινει κατασταση.
απλα, σαν φραση το αναθεματισμενο δεν στεκει, γιατι το λετε 7/10 φορες?και πες, μερικες οντως το εννουν, δεν πιστευω ομως να γινεται σε ολες τις περιπτωσεις (μη σου πω ουτε στις μισες)
γιατι το λετε αυτο.
και ναι εκανα μαλακια, αν και ημουν λιγο γκαντεμης επρεπε να σταθω εναντια στις περιστασεις και να πραξω αλλα εμεινα απαθης ο ηλιθιος.
ρωτα την καταμουτρα ρε!!!πες της αμα δεν με γουσταρεις μην κωλωσεις να μου το πεις!!!δεν πληγωνομαι ειμαι απο πετρα!!!Petryftaos!!!
ημουν απο ξενυχτι και βαριομουν να πιασω κουβεντα, αντιθετα απο την ιδια.
λες να επαιξε ρολο που εχει κονε με την πρωην μου?
δεν ξερω φιλε τι μπορει να παιζει στο μυαλο μιας κορασιδας…
ε ναι μπορει.
στο γιατι το λεμε αυτο… τι να σου πω? το λεμε οταν δεν εχουμε τι να πουμε και εσεις το ιδιο… μην πεις πως δεν το λετε!
αφου σου ειπε ομως να μεινετε φιλοι και τετοια… αν δεν τρελενεσαι μην το συνεχισεις το θεμα… αν την θελεις πολυ προσπαθησε ρε φιλε
ψιλοχεστηκα ειναι η αληθεια:p
απλα παντα με παραξενευε αυτη η ατακα και απορουσα γιατι την λετε.και οχι, εμεις οι Αντρες δεν το λεμε αν δεν το εννοουμε.υπαρχουν και πολλοι χλεμπουρες που μας χαλανε το ονομα:(
ον τοπικ:προσωπικα θεωρω οτι η φιλια μεταξυ αντρας και γυναικες μπορει να υπαρξει, απλα οι περισσοτεροι(αντρες και γυναικες) την χρησιμοποιουν για αλλους σκοπους και οχι για τον πρωταρχικο σκοπο της φιλιας, οπως πχ να εχουν κονέ με καμια κοριτσοπαρεα.σχετικα με το αν υποβοσκει το ερωτικο, πιστευω παντα αν ο αλλος ή η αλλη ειναι εμφανισιμος\η.βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις
Αν ερχοταν καποια που κανατε παρεα 2 βδομαδες και ηταν 140 κιλα κι εσυ το ιδιο θα της ελεγες 
Εγω παντως με μια κοπελα που την εβλεπα ερωτικα η (για να το χοντρυνω) που την αγαπουσα, δε μπορω να μεινω φιλος. Απλα γιατι θα συνεχισω να την βλεπω ετσι και μετα. Μετα ερχεται το κλασσικο περιστατικο που βρισκει αλλο γκομενο που της αρεσει, και ερχεται και σου λεει εσενα το ποσο της αρεσει, και ρωταει για συμβουλες κλπ… Και νιωθεις εσυ σα να σε εχει κλωτσισει στα @@.
Γαμωτο σου… λιγο τακτ δεν εχεις?? Δεν καταλαβαινω πως μπορουν και το κανουν αυτο οι κοπελες.
Τελος παντων, πιστευω πως φιλια μπορει να υπαρξει αναμεσα σε αντρα και γυναικα. Απλα ειναι πολυ πιθανο (οχι απαραιτητο) να δημιουργηθει ελξη. Στο κατω κατω, αντιθετα φυλα ειναι.
Οντως, οταν εχεις πολυ καλη φιλη μια κοπελα και την δεις ερωτικα, και βρει καποιον και αρχισει να σου μιλαει για αυτον, ειναι ΠΑΡΑ πολυ ασχημο.απο τα χειροτερα τουλαχιστον συναισθηματα που εχω ζησει. Παντος, φιλια πιστευω πως μπορει να υπαρξει, αλλα υπαρχουν παρα πολλες πιθανοτητς να τηνει αργοτερα προς το ερωτικο
Βασικά στο κάνει για σπάσιμο ρε σύ, κλασσική γυναικεία τσαχπινιά, να δεί αν εσύ έχεις τα κότσια να της την πέσεις κατάλαβες?
Εγώ 2 πράγματα με αυτή την φάση ή ξεκόβω ή την εντείνω το φλέρτ.
Εννοείται ότι εσύ αποφασίζεις φιλαράκι αλλά για μένα πρέπει να κάνεις ένα απο τα 2
βασικα οταν μια γυναικα σε ξερει 2 εβδομαδες και σου λεει “να μεινουμε φιλοι” εννοει 2 πραγματα:
- δεν της αρεσεις αρκετα(και μην το παρεις στραβα αυτο, τυχαινει να μην υπαρχει χημεια καμια φορα) ωστε να κανει sex/σχεση μαζι σου και δεν 8ελει να στο πει καταμουτρα γιατι ειναι καλη και δεν 8ελει να σου @@μησει την ψυχολογια.
- σε γουσταρει σαν αν8ρωπο και 8ελει να μιλατε και να κανετε παρεα αλλα μεχρι εκει
εσυ εισαι κερδισμενος τελικα
(στο ειπε απο την αρχη οτι δεν γουσταρει πολυ οποτε δεν κα8εσαι να ασχολεισαι γκομενικα και πας παρακατω η’ και παραπανω
)
ρε εγώ έχω μία φίλη που την θεωρώ πολύ καλή μου.Δεν είναι ότι την γνωρίζω χρόνια και πλέον έχει γίνει κομμάτι μου(ίσα ίσα δύο χρόνια την γνωρίζω και καλή σχέση έχουμε αρχίσει να έχουμε τελευταία.Παλιότερα απλά λέγαμε κανα μυστικό και μία φορά τον μήνα πιάναμε καλές συζητήσεις).Αυτή όμως μου έχει πει ότι της αρέσω και σαν παιδί και σαν χαρακτήρας ενώ εγώ παρόλο που είμαι σε φάση σαβουρογαμήκουλας θέλω να την κρατήσω σαν φίλη παρόλο που μου αρέσει λίγο γιατί είναι η πρώτη κοπέλα που νιώθω ότι μπορεί να γίνει κολζ.Της έχω πει να το συζητήσουμε αυτό από κοντά γιατί πρέπει και δεν ξέρω τι να κάνω.Να της πω να μην γίνει τίποτα προκειμένου να μείνουμε φίλοι η να της πω να κάνουμε κάτι σε φάση για να ξεκαυλώσουμε και μετά να μείνουμε φίλοι?:p.ντάξει το δεύτερο δεν παίζει να γίνεται ειδικά σε μικρές ηλικίες αλλά για πείτε:p
Αν δινει κωλο χωσου.
Αλλιως κοψτης την καλημερα