Βλέποντας την απήχηση των θρεντ περι ομορφιάς, συνειδητοποίησα οτι κάτι μας ξέφυγε… :roll:
Λοιπόν… Ας κάνουμε και ένα αφιέρωμα-πολ για την κλασσική ομορφιά γυναικών που έμειναν στην ιστορία και ως ταλαντούχες (ανα περιπτώσεις) ηθοποιοί, ως επιδραστικές προσωπικότητες αλλά και βέβαια ως σύμβολα ομορφιάς και χαρακτηριστικού στυλ.
Νομίζω αξίζει γιατί πέρα από το να δούμε το αποτέλεσμα, είναι ευκαιρία να συζητηθούν πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες του χώρου και τί ήταν τελικά αυτό που τις καθιέρωσε… (Η ομορφιά και μόνο; Το ταλέντο; Η προσωπικότητα; Όλα…
Στο πολ έβαλα 10 πολύ χαρακτηριστικές, αλλά φυσικά δεχόμεθα και νέες αφίξεις.
Audrey Hepburn, δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε βρε παιδιά. Συνδύαζε η γυναίκα και ταλέντο και ομορφιά. Μία από τις πιο κομψές και σικάτες ηθοποιούς που εμφανίστηκαν ποτέ και τις οποίας οι ταινίες παραμένουν αστείες μέχρι σήμερα δίχως να έχουν χάσει τη φρεσκάδα τους…
Από Ελλάδα, πειράζει που εμένα μου άρεσε η Τζένη Καρέζη (ειδικά το στυλάκι της) :oops:
Απο τις επιλογές μάλλον προτιμώ τη Σοφία Λόρεν, στα νιάτα της η ομορφιά της ήταν θανατηφόρα πραγματικά.
Αυτές εδώ οι φωτογραφίες είναι μιας πολυυυ παλιότερης μεγάλης ηθοποιού, του βωβού ακόμα κινηματογράφου! Η οποία όμως είναι κουκλάρα και νομίζω λάνσαρε το όλο “vamp” look της δεκαετίας του '20 στο σινεμά.
Ψυχανώμαλος δε ξέρω αλλα μάλλον ένα λανθάνον φρουδικό μπλα…μπλα…σύμπλεγμα with your nanny το έχεις πάθει…ΤηνΤζούλι Αντριους την βλέπεις κ το πολύ-πολύ να της ζητήσεις να σου βράσει ένα γάλα…