... και οι κλασσικές όμορφες ηθοποιοί

…και τη μούσα του Χίτσκοκ, Τίπι Χέντριν…Πουλιά, Μάρνη:):!:

Ψηφισα την Μπριζιτ αλλα και η Τειλορ ηταν πανεμορφη στα νιατα της…και αυτα τα ματια της ηταν αλλο πραμα!!

Να πω ότι ετούτο εδώ το φόρουμ δε σταματά να με εκπλήσσει με τα απίστευτα θέματά του. Και το συγκεκριμένο μάλιστα είναι όλα τα λεφτά, καθώς αντιπαρατίθεται σε εκείνο το άλλο που βάζουμε σύγχρονες ηθοποιούς/τραγουδίστριες, διότι μας μαθαίνει ότι οι περισσότερες από τις καινούριες δεν πιάνουν μία μπροστα στις κλασικές θεές…
Όσο αφορά το παρπάνω κουοτάρισμα, πάντοτε τη θεωρούσα γυναικάρα, αλλά από τη στιγμή - πάνε πολλά χρόνια - που τα έφτιαξα με κάποια που της έφερνε λιγουλάκι - στο μελαχρινό της - άνοιξε μια πληγή αγιάτρευτη με τη Jessica. Στον Kin Kong ήταν απίστευτη κά*^&λα.

Να βάλω κι άλλες δύο θεές, περίπου της ίδιας γενιάς:

Ann Margret (είναι λίγο μεγαλύτερη από τις άλλες δύο)

Farah Foset. Ονείρωξη τρελή…

Εύκολη επιλογή:

Ασφαλώς και η Μπριζίτ μετράει τρελά. Δυστυχώς είναι από τις γυναίκες που δε γέρασαν καλά…
Να βάλω και ένα ακόμα μπουμπουκάκι (τραγουδίστρια είναι βεβαίως βεβαίως, όχι ηθοποιός):

Στα νιάτα της η Linda τρελό μωρό! Τώρα για τρελά κλάματα…

Edie Sedgewick.

Έχω να δηλώσω ότι αν όλες οι γυναίκες ήταν σαν τη Φάρα Φόσετ και την Ολίβια Νιούτον Τζον στον πλανήτη μας δεν θα υπήρχαν gays :smiley:

[SPOILER][/SPOILER]

Μεγάλο ποστ

έντιτ
Ε δεν είναι δυνατόν.
Ρε μαλάκα Παπαρδέλα!

Ιδιο χαμογελο και εκφραση με γνωστη γιουζερ απο f.

Μόνο ως πέσιμο στο Φενιάτο μπορώ να το εκλάβω αυτό.
Ουπς. :roll:

Παπαρδέλα έχω ήδη εκτιμήσει την ομορφιά της και την έχω ποστάρει στο “Πιο όμορφη ηθοποιός / τραγουδίστρια” αλλά μάλλον εδώ της ταιριάζει καλύτερα μιας και είναι “κλασική” :lol::lol::lol:

Αυτή ρε την έχετε βάλει;

Τιμώμεν Γράκχο δια την απόφασίν του να αλλάξει το avatar του ούτως ώστε να συνάδει με το θλιβερόν γεγονός της ημέρας…

Ράσελ…Θεά:):!:

Το περίμενα ότι θα προηγούνταν η Μπριζίτ, αλλά εγώ ψήφισα Grace Kelly γιατί η ομορφιά της είναι πραγματικά ανυπέρβλητη όπως και η αρχοντιά της εμφάνισής της.

Εντύπωση μου κάνει που λείπει η Ingrid Bergman γιατί είναι και πολύ όμορφη και πολύ κλασσική.

Τέλος, παιδιά… παιδιά… τς τς. Τώρα που ποστάρετε βρεγμένες, ξεχνάτε την υπέρτατη κουκλάρα που έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στον κόσμο του μπικίνι??

Από τη δημοσκόπηση φήφισα τη Μπριζίτ Μπαρντό.

Προσωπικά σαν τις πιο όμορφες ηθοποιούς βάζω :

1. [B]Μπριτ Εκλαντ[/B]

1. [B]Kλαούντια Καρντινάλε[/B] ( απόρησα πως δεν είναι στο poll. H πιο όμορφη brunette ηθοποιοός ever )

1. [B]Tζέιν Φόντα[/B]

1. [B]Kατρίν Ντενέβ[/B]

1. [B]Oνόρ Μπλάκμαν[/B]

Την Κατρίν Ντενέβ πάντα την έβρισκα υπερτιμημένη και δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται τόσο όμορφη. Μέτρια είναι.

…όχι εντάξει, είναι πανέμορφη γυναίκα…ακόμα και τώρα:):!:

μπριζιτ μπαρντον απο μενα!

…με το μπαρντόν:p, αλλά λέγεται Μπαρντο:):!: