:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[SPOILER]για πλακα το ειπα![/SPOILER]
Χωρίς βαθμούς;
Μπριτ Εκλαντ και Κλαουντια Καρντιναλε 10άρι, Τζειν Φοντα 9,5άρι και Ντενεβ-Μπλάκμαν 9άρι.
+1 και για να φανουν και οι ματαρες της
[SPOILER][/SPOILER][SPOILER][/SPOILER][SPOILER][/SPOILER]
την εχει παιξει και η Kate Beckinsale…θεες!
bonus: [SPOILER][/SPOILER][SPOILER][/SPOILER]
Το καταλαβαίνετε ελπίζω όλοι οι βιντατζολάγνοι ότι μετά τη Rita (τι εννοείς ποια Rita; ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ) και την Ava (το αυτό), όλες οι άλλες πλένουνε φασολάκια σε πίσω αυλή στο Κερατσίνι, και παρ’όλα αυτά δεν υπάρχει καμία από τις δυο στο πολλ;
Από τις επιλογές, Μπεμπέ, τρομερό μουνί αλλά καμία φινέτσα. Σκέτη τσούλα-όχι πως μας χαλάει βέβαια.
εντιτ εξεχούσης σημασίας: επιθυμώ βαθύτατα να καεί σε σχετική τελετή οτιδήποτε απεικονίζει την Hepburn ώστε να μην ξαναδώ ποτέ τα κωλομούτρα της
Χωρίς φινέτσα η BB; Δες το Le Mépris και μουνάρα και στυλάτη. Ο Godard δεν φαίνεται να διάλεγε στην τύχη.
Δε μιλάω τόσο για ρόλους, όσο το τι μου βγάζει αισθητικά η φάτσα της. Το ίδιο θα έλεγα και για την Cardinale, τη στιγμή που η μέρα που θα αμφισβητήσω τον Fellini (που την “είδε” ως ιδεατό θηλυκό στο 8 1/2) απέχει μια αιωνιότητα. Εδώ μιλάμε για τα μούτρα μόνο νομίζω
Oh I see.
Ε μωρέ, έτσι κι αλλιώς υποκειμενικό είναι το πώς μας φαίνεται η φάτσα της κάθε ηθοποιού. Εμένα π.χ. μου φαίνεται πολύ πιο πρόστυχη η Cardinale από την BB.
H Cardinale έχει κάτι σε βλάχα, δεν ξέρω γιατί. Τα ζυγωματικά μάλλον
Δε μπορούμε δηλ να ποστάρουμε τραγουδίστριες ;
Εγώ βρίσκω γλυκούλα την Grace Slick (στα νιάτα της)…δεν ξέρω, αλλά μ’αρέσει…
[/SPOILER]
Silent Winter στο avatar σε έχω.
Η Grace στα νιάτα της είναι υπέροχη <3
Τζενη Καρεζη
Μαρθα Καραγιαννη
Ζωη Λασκαρη
Ελενη Ανουσακη
Μιρκα Καλατζοπουλου
Νορα Βαλσαμη
Anna Karina
Ναι, ναι ναι… ματαρες :roll:
Η αδικοχαμένη Sharon Tate
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
Στην ταινία πού’χε πριν τρεις ώρες στον αντένα, με Παπαμιχαήλ, καμιά σχέση με τις σαχλαμάρες με Βουγιούκλω, παίζει μια πολύ όμορφη ηθθοποιός η Ντανιέλ Λοντέρ
:):!: