Όλους όσους αγόρασα. Ήμουν μικρός και δεν ήξερα να κατεβάζω. Ούτε είχα αυτες τισ ταχύτητες
:ban:
Το The Opposite Form Within των Caliban.Ειχα φαει σκαλωμα οταν ακουσα τα Vent,Shadow Hearts και το πρωτο split με Heaven Shall Burn αλλα οταν πηρα αυτο το δισκο πραγματικα βλαστημησα και εκλαιγα τα 15 ευρω που εδωσα(αμα τα ετρωγα σε γαριδακια καλυτερα θα ηταν),αφου ειδα μια τοσο πρωτοτυπη μπαντα που εδινε ελπιδες για μεγαλειωδη συνεχεια να μετατρεπεται σ’ενα κακογουστο αντιγραφο των Killswitch Engage για να συμβαδιζει με τις επιταγες της μοδας και των πολυεθνικων.Κριμα.
To Remains απο Annihilator. Βασικά το έχω αντιγραμμένο αλλά τσάμπα η κασσέτα ρε παιδιά
Το I Want όμως ψιλοσπέρνει
:ban:
From mars to sirius - Gojira
Once - Nightwish
Brave new world - Iron maiden
[SIZE=“7”]Ban[/SIZE] γιατί θεωρεί τα ακριανά πεταμένα λεφτά και επειδή το μεσαίο έκανε τον κόπο εξαρχής να το αγοράσει.:lol::lol:
Καλά δεν είναι ανάγκη να μου αρέσει ό,τι αρέσει σε 'σένα.
Το Once το πήρα επειδή μου άρεσαν τα προηγούμενα Nightwish
Μην παρεξηγείσαι δε στη λέω, λίγο χαβαλέ κάνουμε, όλα θέμα γούστου είναι.
Και συνουσιάζει μαγδαλένα.
[SIZE=“4”]ΤΙ !!![/SIZE]
Γιατι μπαν ρε?εχει δικιο ο ανθρωπος.Ουτε κι εμενα μ’αρεσει,καλυτερα να βγαζαν κατι στο υφος των προηγουμενων με τον Bostaph.
Το λες επειδή είσαι hard-corάς.[-X:p
Όχι νταξ, εμένα μαρέσουν και το G.H.U.A. και το Christ Illusion.
Iσως περισσότερο το 2ο.
Τα μοναδικά που δεν έχω ακούσει ακόμη καλά είναι όλα τα 90’ς μετά το Seasons.
Κοιτα,δεν ειναι απαραιτητα ετσι.Και οι πιο old school καταστασεις των Slayer μ’αρεσουν(και ειδικα το Show no Mercy)αλλα αυτη την επιστροφη τους στο συγκεκριμενο ηχο δε την ειδα και με καλο ματι.Πως να το πω,δε τους βγηκε.
καλα βρε ΙΕΡΟΣΥΛΕ Κ ΑΜΑΡΤΟΛΕ.ηταν πεταμενα λεφτα αυτα του BRAVE NEW WORLD?:ban::ban::ban::ban::ban::ban::ban::lightsabre::lightsabre:
To Brave New World σας πείραξε ρε? ;p
Πες δεν του άρεσε η νέα Maiden-era, το FROM MARS TO SIRIUS όμως?!?!