Εγώ το έκανα 2 φορές απ ’ όσο θυμάμαι … τη μία πέτυχα την cd-άρα των Satanic Surfers “666 Motor Inn” και την άλλη το Nyktalgia που ακόμα δεν το χω ακούσει όλο αλλά τα δύο πρώτα τραγούδια με κάναν να βαρεθώ τα εντόσθια μου…
Δεν ήμουν ποτέ φαν της μετα-Clandestine περιόδου. Ιδιαίτερα σε αυτό το άλμπουμ, έμπλεξαν punk, Motorhead και το γ**ησαν εντελώς. Σίγουρα δεν είναι άσχημο σαν μουσική. Σχεδόν τίποτα μετά το Clandestine δεν είναι(Ιδιαίτερα το Wolverine Blues!). Ίσως κάτω απο διαφορετικό όνομα να το εκτιμούσα περισσότερο.
Οι Misery Index απλά δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ το ιδιαίτερο και σίγουρα η τρισάθλια παραγωγή δεν βοηθάει καθόλου. Πάντως είναι πολύ καλύτεροι απ’το συρφετό των grind συγκροτημάτων του σήμερα.
megadeth - world needs a hero
sacred steel - wardogs of metal
labyrinth - sons of thunder
sinergy - δεν θυμαμαι τιτλο, ετσι κι αλλιως ολα σκατα ειναι
rhapsody - dawn of victory
Ηταν τον καιρο που ακουγα progressive rock,floyd,eloy,king crimson,yes,elp κτλ…και εψαχνα ενα συγκεκριμενο δισκο μανιωδως,που τον δεν τον εβρισκα με τπτ και τις ελαχιστες φορες που τον βρηκα,ηταν 20+ευρα,που δεν επαιζαν τοτε…τελικα,μετα απο ποοολυυ λαχταρα κ ψαξιμο,τον βρηκα στο ηρακλειο με 10 εουρος μονο:
Mε χαρα κτλ,πηγα σπιτι,το ακουσα κτλ,κτλ…ειναι πιστευω η χειροτερη αγορα που εχω κανει…πραγματικα,το μισω αυτο το αλμπουμ…και δεν τον ηθελε και κανεις για πουλημα,δυστυχως…:(…τωρα εχει καταχωνιαστει κ πιανει σκονι στο βαθος της βιβλιοθηκης μου…αθλιο…
Δώσε του μια ευκαιρία…Με στεναχώρησες λίγο,ρε:(.Από τα αγαπημένα μου album.Mιλάμε για έμπνευση από τις πρώτες νότες του Overture μέχρι τις τελευταίες του We’re not gonna take it…Kαι Αmazing journey,I’m free,Pinball Wizard…Απλά τέλεια όλα.Και δεν είναι βέβαια στην ίδια κατηγορία με τις μπάντες που προανέφερες οι The Who έτσι?Ο δίσκος βέβαια είναι με την ευρύτερη έννοια progressive αλλά όχι με την έννοια του progressive rock αλλά του πραγματικά προοδευτικού (πόσο μάλλον αν συνυπολογίσεις πως κυκλοφόρησε το '69).Tι να πω,ίσως έφταιγε το ότι το άκουσες έχοντας στο νου σου κάτι συγκεκριμένο. Μην πειράζετε τους The Who .:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
απο who,εχω σχεδον ολα τα υπολοιπα που θεωρουντε κλασσικα και μου αρεσουν τρελα…αυτο μαλλον,χμ,δεν ξερω…σιγουρα δεν το συγχεω με τα υπολοιπα που ακουγα τοτε,διοτι ναι,αυτο ειναι σαφως λιγοτερο rock,πιο κοντα στην ευρυτερη εννοια,αλλα και παλι,δεν ξερω…απλα δεν μπορω να το χωνεψω με τπτ…κ πιστεψε με,προσπαθησα,μιας και τα υπολοιπα που εχω απο the who μου αρεσουν παρα πολυ…
Το Uprising είναι απίστευτος δίσκαρος, και το ότι μπλέχτηκε punk και Motorhead τον κάνει ακόμα καλύτερο
[SIZE=“3”]I woke up on the wrong side of my bed
I’m just a little keen
I have to sleep there dead on that spot
Or else I won’t be able to dreeeeeam[/SIZE]