χμ,ειχα αγορασει το ΤΟΜΜΥ των Who(μην με βρισουν οι φαν) και απογοητευτηκα οικτρα…εχει πιασει τρελη σκονη στο ραφι μου…αν και ολα τα αλλα Who που εχω,μου αρεσουν πολυ,αυτο ηταν μεγαλη απογοητευση…επισης,ειχα παρει ενα Στρατοβαριους,δεν θυμαμαι ποιο,ημουν μικρος,δεν ηξερα,δεν γνωριζα…ευτυχως το πουλησα σε ενα παλικαρι μετα…
Ζορίστηκα αρκετά για να βρώ άλμπουμς που τα θεωρούσα/θεωρώ τσάμπα λεφτά.
Τελικά βρήκα 2. Το ένα είναι αυτό:
Και το άλλο που έχει μεν λίγα συμπαθητικά τραγούδια αλλά κατα βάση το έχω απορρίψει.Δεν άξιζε 100% τα λεφτά του.
το kiss this απο sex pistols…δεν υποφερονται τ τραγουδια αλλα περισσοτερο η φωνη του johnny roten…
Slayer - Christ Illusion (12?)
RHCP - One hot minute (17?)
Το ντεμπούτο λέει τίποτα? Καιρό λέω να το τσεκάρω αλλά όλο το αφήνω#-o
Με Strapping Young Lad πράγματι θέριζε, αλλά στη προσωπική του καριέρα, αν κρίνω απο αυτό και το επόμενο πραγματικά δεν ακούγεται με τίποτα. Είπαμε τρέλα και χαρά αλλά αυτό το πράγμα δε παλεύεται:-s
Πάντως μη νομίζεις , απο την υπόλοιπη λίστα σου άνετα ‘‘παίζαμε ξύλο’’ για μερικά απο αυτά. :PΜα το Archetype? 8O Το Archetype???8O πως δε σου άρεσε αυτό? Και το ομώνυμο απο Strapping Young lad είναι το πλέον αγαπημένο μου απο αυτούς
Η δικιά μου λίστα, αν και πρέπει να έχω ξαναποστάρει, είναι αυτή εδω
Demons and Wizards - Touched by the crimson king
Unearth - The oncoming storm
Dodheimsgard - 666 International
Isis - Panopticon
Megadeth - Peace sells…but who’s buying?
Deep Purple - In rock
Queen - Sheer Heart Attack
Led Zeppelin - III
και υπάρχουν και άλλα σίγουρα. Τα Unearth - Isis πουλήθηκαν σε εκλεκτό μέλος του forum Led Zepellin - Megadeth γίνανε χάρισμα σε γιορτές ενώ τα υπόλοιπα άνετα τα πουλάω.
Nτου και ξύλο
αγοραζω το dodheimsgard χθες :!::!:
eεπ!!
Λεγε τιμες στα γρηγορα
Moυ λες εμένα για το Archetype ενώ εσύ έχεις ΑΥΤΟ:
στη δικιά σου???
8O8O8O8O8O8O
Το Archetype… πονεμένη ιστορία. Στα 20-21 μου οι FF ήταν η αγαπημένη μου μπάντα. Μέχρι και το digimortal τα προσκυνάω ΟΛΑ. Απλά το Archetype μου φάνηκε “επίπεδο”… το transgression δεν μπήκα στον κόπο να το αγοράσω.
Το SYL το περίμενα πώς και πώς, γιατί είχα πάθει πλάκα με το city. Όταν βγήκε το πήρα την πρώτη βδομάδα, αλλά μου φάνηκε πολύ safe ρε παιδί μου…
Για να χτυπησω τον αλητη τον χαλεξικο κανω αντιπροσφορα και σε ξαλαφρωνω κι απ τα 4. =p
Θα τα αγόραζα εγώ του πυραμίδα, αν δεν τα είχα ήδη…
Δεν ξέρω αν σου είχε φανεί πολύ safe, εγώ ως αθώο 15-16χρονό όταν το πήρα νόμιζα ότι κάποιος με έριξε σε ένα λάκκο απο αίμα. Αυτό το σοκ δε ξεπερνιέται με τίποτα.
Στο Archetype θα πάω πάσο,γούστα είναι αυτά.
Όσο για το Dodheimsgard το πήρα με τεράστιες προσδοκίες, περιμένοντας κάτι τρομερά πειραματικό, που είναι βασικά, απλά πως να το πώ…προσπάθησα πολύ να το κάνω να μου αρέσει. Άκουγα όλα τα καλά λόγια και έλεγα δε γίνεται να μη το γουστάρω, να μη με τρελένει, εγώ είμαι ο τρελός που δε βρίσκω το νόημα? Ε, τελικά μάλλον ναι
Μέσα στις απαγοητεύσεις βάλτε και τα
Extol - The blueprint
Boorknagar - Epic
Kreator - Enemy of god
Greece attacks - The next assault
Echo and the bunnymen - Ocean Rain
Orphaned Land - The beloved Cry
για όνομα, zeppelin είναι, όχι zepellin…
Οκ οκ, μη βαράς, θα το διορθώσω
Δυστυχώς την έχω πατήσει άπειρες φορές
Meshuggah, System of Down, όλα τα Spiritual Beggars μετά το Ad Astra, όλα τα Haunted μετά το 2ο, Entombed - “Uprising”, Misery Index, Dillinger escape plan και γενικά, σχεδόν όλος ο (μεταγενέστερος) κατάλογος της Relapse…ΑΠΕΙΡΕΣ φορές…
Λίγο πιο αδιάφορο, ευτυχώς δε το έχω αγοράσει χεχε.
8O8O8O
No Return-Machinery
Witchery-Symphony for the devil
Helloween-Metal Jukebox
50 Cent-The Massacre:p
Dew Scented-Inwards
Metallica-St Anger
Για σκότωμα κατευθείαν στο Μοναστηράκι λέμεεεεεεεεε8)
Κάτι που αρέσει σε μένα, δεν είναι υποχρεωτικό να αρέσει και σε σας και ανάποδα, όσο και αν υπάρχουν μερικές κυκλοφορίες πουθεωρούνται θεσμοί (το ΙΙΙ των Zeppelin, πχ). Από την άλλη μεριά, παίζει ρόλο και η συγκυρία. Θέλω την δισκογραφία του τάδε γκρουπ συμπληρωμένη, για συλλεκτικούς λόγους; Δε θα κλάψω τα λεφτά αυτά, όσο χάλια και αν είναι ο δίσκος, ή όσο και να μη μου αρέσει. (Αccept-Predator) Από την άλλη μεριά, διαφημίζεται μέχρι αηδίας το πρώτο Demons and Wizards. Την αγορά την κλαίω μέχρι και σήμερα και δε μιλάω για τα λεφτά, αλλά για την απόφαση μου. Τσαντίστηκα επίσης, γιατί άκουσα ένα τραγοούδι και την άλλη μέρα πήρα το δίσκο και, για τα γούστα μου, άξιζε μόνο το τραγούδι (Τhe Devin Townsend Band-Synchestra). Και μία συμβουλή ενός βλάκα. Μην αγοράσετε κάτι, που δεν ξέρετε, μόνο και μόνο επειδή σας αρέσει το εξώφυλλο. Το έκανα δύο φορές με τραγικά αποτελέσματα. Χα-χα…
Και επίσης, μην ανησυχείτε. Όσο αγοράζουμε, θα την πατάμε…