Θα γίνω κόπανος πάλι αλλά ότι cd αγόρασα και είχε έκδοση της πλάκας, το θεωρώ τσάμπα λεφτά.
Ξέρετε, αυτά που μόνο ένα εξώφυλλο έχουν, ίιιιισως μια φωτογραφία της μπάντας και τις ευχαριστίες.
Πχ, Spiritual Beggars, Kyuss…
Cd που η έκδοσή τους πέρα από το εξώφυλλο και το cd δεν δείχνει τίποτε άλλο ώστε να φανεί αυθεντικό.
Cult of Luna - The Beyond Dissection - Storm of the light’s bane Electric Wizard - Let us pray Fear Factory - Archetype Godflesh - Hymns Karma to Burn - Almost heathen Misfits - Project 1950 Nine Inch Nails - The perfect drug versions Pitchshifter - Infotainment Rotting Christ - Sleep of the angels Strapping Young Lad - SYL The Devin Townsend Band - Accelerated Evolution
ΑΑΑΑΑΑΑ!!! Ακόμα παίζει!
Πες μου ότι είναι live 25λεπτο προγκ τζαμάρισμα στο Ζαβαρακατρανέμια και σου δίνω όλη τη δισκοθήκη μου!
(ΝΑΙ! Και το βινύλιο “Τα Παπάκια”!)
At The Gates - With Fear I Kiss…(2-3 καλά κομμάτια και μόνο)
Deep Purple - Made In Japan (μαρέσει αλλά δεν άξιζε τόσα. 25€ για τρεις δίσκους ΟΜΟΙΟΥΣ μεταξύ τους, χαζομάρα μου. και γαμώ τα λάιβ, αλλά είναι ίδια ρε τα cd μέσα)
Slipknot - Live 9.0 (πίκρα - ξενέρα, η φωνή του Corey απογοητευτική, στην αρχή μάρεσε αρκετά)
[SIZE=“4”]και για λόγους που ανέφερα πριν[/SIZE]
Spiritual Beggars - As Astra, Another Way To Shine (δισκάρα το πρώτο, πολύ καλό το 2ο αλλά οι εκδόσεις είναι ΓΤΠ, τουλάχιστον ας πούμε στήριξα την μπάντα)
Kyuss - Welcome to Sky Valley (δίσκαρος, ισχύουν τα ίδια με τα Sp.Beggars)
Το μονο album για το οποιο ψιλοσυμφωνω ειναι του Townsend. Εχει βγαλει απειρως καλυτερες δουλειες. Εισαι αδικος ομως, το Terria ειναι μεγαλη δισκαρα.
Ποσο;
Τα Misfits, NIN και Pitchshifter δε τα χω ακουσει. Το Christ νταξ δεν ειναι κατι το φοβερο αλλα και παλι δε το λες πεταμενα λεφτα. Το συγκεκριμενο Godflesh παλι δε το θυμαμαι καθολου.
Υ.Γ.: Κι αν αποφασισεις να τα βγαλεις στο σφυρι… εδω ειμαι ε!!
έχεις δίκιο, το Τέρια δεν το’χω ακούσει… γράψε λάθος.
Το Μίσφιτς είναι άλμπουμ με διασκευές σε κομμάτια των 50ς (τεράστια πατάτα - και φωνητικά από Jerry Only :?)
Τουλάχιστον το’χω στη limited έκδοση με bonus DVD…
To NIN είναι ρεμιξ-ΕΡ, οπότε δε λέει και πολλά, και το’χα πάρει 6.000 δρχ!!!
ΔΕΝ μετανιώνω για το St. Anger!!! Από εκεί και πέρα όταν ήμουν μικρό παιδί είχα αγοράσει Scanner-Ball of the Damned που έπιασε σκόνη-δεν είναι κακό αλλά μάλλον δεν άξιζε τα λεφτά του…ένα πεντοχίλιαρο αν θυμάμαι καλά.