In Flames - Soundtrack To Your Escape (το αγορασα αν θυμαμαι 15€ το πουλησα 12€ , στην αρχη μου αρεσε πολυ , δεν ξερω γιατι , μετα δεν ηθελα να το βλεπω, ετσι η πωληση ηταν η καλυτερη λυση ,χαχα)
Dark Tranquillity - In Retrospect & Denial (17€ το αγορασα και το πουλησα και αυτο 13€ , απλα δεν μαρεσαν τα ακυκλοφορητα, το λαιβ καλουτσικο ηταν)
Paradise Lost - Host (μολις 6.90€ το πηρα απο τα Μετροπολις , δεν το εχω ακουσει ΠΟΤΕ ολοκληρο , δεν μαρεσουν οι Lost σαυτη την περιοδο με τπτ , παραμενει μονο και μονο για συλλεκτικους λογους)
Hellhammer - Apocalyptic Raids AD(10€ , δεν μαρεσε αυτος ο δισκος , βασικα νομιζω κατι σαν best ειναι , ενω τρελαινομαι για Celtic Frost , δεν με συγκινησαν οι Hellhammer)
Amorphis - Tales From The Thousand Lakes (13€ , εχοντας παρει το απιστευτο Karelian Isthmus και αφου καηκε το σιντι , ειπα να παρω “το αλμπουμ που δημιουργησε προσδοκιες απο τους Amorphis” .το αποτελεσμα να πιασει σκονη το cd και εγω να μην ξανασχοληθω ποτε με Amorphis)
Ενα των nightwish που εκανα δωρο στην αδερφη μου και το τρωω στ’ αυτια καθε μερα :lol:
Σοβαρα τωρα… τσαμπα λεφτα που το καταλαβα με τα χρονια ειναι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αγορασα σε ηλικια 9 χρονων. Ημουν britneyspearsικια. Το παραδεχομαι. Επειτα προς το τελος του δημοτικου μεγα λαθος ενα best of των HIM.
Tσαμπα λεφτα που το καταλαβα με το που τ’ ακουσα ειναι το st.anger των metallica γτ δεν ηταν οι metallica που ξερω (ναι, εμενα περιμενατε για να το μαθετε).
Να 'ναι καλα το download που βλεπουμε τι παιζει κι αν μας αρεσει τ΄αγοραζουμε, ετσι για να γουσταρουμε.
Crimson Glory - Astronomica (σκέτη απογοήτευση σε σχέση με τα παλιά καλά)
Angra - ένα live ep, ούτε που θυμάμαι πως το λένε
Savatage - Ghost In The Ruins (μη βαράτε απλά δε μου αρέσουν οι τύποι γενικότερα)
Χαχα…όντως έτσι είναι…άρα το μόνο σίγουρο είναι οτι δίχασε αυτός ο δίσκος. Όπως την βρίσκει κανείς, δεν κατηγορώ όσους τον κατακρίνουν σε καμία περίπτωση.
Ναι ρε σεις ειναι οπως κατσει στ’ αφτι του καθενα. Δεν θα κατηγορησω καποιον που τ’ αρεσει. Θα κατηγορησω καποιον που θα πει οτι ειναι ο καλυτερος δισκος τους (και οποιον κατηγορει οποιον του αρεσει) :Ρ
Πφ, εγω θελω επιβεβαιωση παντως οτι οι μεταλικα ειναι ακομα εδω!:Ρ
δε νομιζω οτι εχω πει ποτε τσαμπα λεφτα για καποιον απο τους δισκους μου. αλλωστε στις περισσοτερες των περιπτωσεων πρωτα κατεβαζω απο το ιντερνετ και μετα πραττω αναλογως…
EEEEEEEεεεεε!Ηταν ο πρωτος δισκος τους που αγορασα και αρχικα δεν μου αρεσε με το περασμα του χρονου ομως…Τελος.
Επισης το οn an island του gilmour μ αρεσει παρα πολυ!Αλλα δεν το εχω αγορασει:D
Γενικώς κάνω καλές επιλογές αλλά έχω και απογοητεύσεις στο ενργητικό μου…
-Slough feg-twilight of the idols…Μ αρεσουν πολυ ως συγκροτημα τους ακουγα καιρο σε μπ3 κλπ αλλα ως πρωτο τους δισκο αγορα αυτόν.Με κούραζει καθε φορα που προσπαθω εκτος απο 2-3 φοβερς στιγμες.Ευτυχως μετα εκανα καλυτερες επιλογες!
Manowar-fighting the world Για αυτο φταει το μετροπολις το οποιο εκεινη την εποχη ειχε μονο αυτο.Απογοητευτηκα αλλα μολις ακουσα τα παλιοτερα εφτιαξε η γνωμη μου για αυτους.Ποτε δεν τρελαθηκα παντως.
Μalmesteen-Trilogy…Απογοητευτηκα πληρως.Περισσοτερο επειδη περιμενα κατι στο υφος των 2 προηγουμενων.Απο τοτε δεν τον ξαναγγιξα(παιδικα τραυματα!).
Νirvana-In utero…Ημουν μικρος και αθώος και εσκασα 18,90!Μαλλον δεν ειμε και ο πιο τρου φαν των Νιρβανα αφου μ αρεσουν το nevermind και καποια κομματια απο το bleach.
Iron Maiden-Dance of death…Το πηρα τοτε που ημουν παρα πολυ πορωμενος με μειντεν και αρχικα απογοητευτηκα πληρως.Σιγα σιγα καταλαβα τι επρεπε να περιμενω και εφτιαξε η γνωμη μου…
Πωλησεις εχω κανει και εγω παλιότερα!Εχω πουλησει 2 των Βενομ(ε ευρω σε φιλους ειμαι αθλιος8) ) οι οποιοι ποτε δεν μ αρεσαν απλα ενας φιλος του αδερφου μ εκανε εκκκαθαριση κ μου τα εδωσε μαζι με sodom,warlord(yeahhhh),grave digger(τεραστια απογοητευση το witch hunter) therion k αλλα.
Παντως γενικα αποφευγω να δινω πεταω σιντι μιας και συμβολιζει το καθενα κατι και εκτος αυτου πολλα στην αρχη δεν μ αρεσαν αλλα σιγα σιγα τα γουσταρα.Τελος:D
Σχεδόν πάντα αγοράζω δίσκους χωρίς να έχω ακούσω νότα από το συγκρότημα, μόνο απ’ ότι διαβάζω από κριτικές κλπ., αλλά σχεδόν πάντα μου αρέσει ο δίσκος.
δε παιζει πλεον να δωσω λεφτα και να πανε τζαμπα. αντε το πολυ να χαραμισω την ωρα μου για να κατεβασω και να ακουσω ενα αλμπουμ το οποιο δεν αξιζει που και φυσικα τρωει αμεσως delete, χωρις δευτερη ακροαση!
σιγουρα το album ''therupy" των kottak…:? παναγνωστοι ειναι αλλα το πηρα επειδη ειναι το συγκροτημα του drummer των scorpions…περα απο 2-3 τραγουδια ολα τα αλλα ειναι μουφα:?[-X χαζοpunk ειναι κ κατα τη γνωμη μου εντελως αδιαφορο κ ανεκφραστο …[-X στο τελος μαλιστα εχει κ μια ελεινη διασκευη του holiday…πως τολμησαν οι ανιδεοι???το κατακρεουργησαν το τραγουδι…