Το Bounce ήταν δώρο,δεν έφτιγα εγώ:p
Demon Cleaner,το στύλ αυτό το ακούω αρκετά και θα έλεγα πως π.χ. οι World’s End Girlfriend είναι απο τις μπάντες που πάω πάρα πολύ.Απλά αυτός ο δίσκος δεν μου είπε κάτι.
Το Bounce ήταν δώρο,δεν έφτιγα εγώ:p
Demon Cleaner,το στύλ αυτό το ακούω αρκετά και θα έλεγα πως π.χ. οι World’s End Girlfriend είναι απο τις μπάντες που πάω πάρα πολύ.Απλά αυτός ο δίσκος δεν μου είπε κάτι.
Πφ. Δεν με νοιάζει. Έχω τον τόλκι που γουστάρουμε μαζί. Δε σας χρειαζόμαστε :lol:
Την μπάντα που λες δεν την έχω ακούσει όμως. Θα την ψάξω, αν και λίγο gay όνομα έχουν…:-k
E, αμα ηταν δωρο δεν πεταξες λεφτα…
Βγαινεις οφ-τοπικ…
Τα πέταξε η φίλη μου όμως:p
το crush το βρήκες ρε?
Φωτιά θα πέσει να σε κάψει…
Τοτε να μπει η φιλη σου στο φορουμ να το γραψει…
nope,sorry:(
Πεταμένα λεφτά για δίσκους νομίζω ότι δεν υπάρχουν όπως και στα βιβλία π.χ. Αποκτάμε γνώση και εμπειρία μέσα από αυτά. Εγώ τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι έστω και αν έχω αγοράσει εντελώς άχρηστους δίσκους όπως συλλογές με σούπερ χιτς της κάθε χρονιάς (κάτι που δεν έχει κανένα νόημα ούτε σαν ιδέα πια), αλλά και δίσκους από καλλιτέχνες που πραγματικά δεν μου άρεσαν όπως Europe, Samantha Fox, Sabrina, Καρβέλα κ.α. που όμως τους άκουγα όταν τους πήρα.
Υπάρχει διαφορά όμως ανάμεσα στο ότι θεωρώ πεταμένα λεφτά για ένα δίσκο συγκροτήματος που μου αρέσει, τον οποίο αγοράζω με ανυπομονησία τον ακούω άπειρες φορές αλλά τελικά σε βάθος χρόνου αποδεικνύεται κατώτερος από τις υπόλοιπες δουλειές τους κατά τη γνώμη του αγοραστή (π.χ Judas Priest - Turbo, Ram it down). Αυτό δεν είναι τσάμπα λεφτά, είναι η κρίση που αποκτώ μέσα απο αυτή τη διαδικασία. Επίσης δεν μπορεί να θεωρείται ως πεταμένα λεφτά μια αγορά που εφόσον δεν μας άρεσε μας απέτρεψε από μετέπειτα αγορές ενός γκρουπ ή μιας μουσικής κατεύθυνσης που δεν μας ταιριάζει (πχ Slayer - Reign in blood από το Thrash αλλά και oi πολυδιαφημισμένοι τότε Flames - Merciless Slaughter από το ελληνικό μέταλ της εποχής)
Τέλος επίσης δεν μπορώ να θεωρήσω ώς πεταμένα λεφτά ακόμη και ένα δίσκο από συγκρότημα που μου άρεσε αρκετά τότεκαι τον αγόρασα συνειδητά για να τον προσθέσω στη δισκοθήκη μου, όμως το άλμπουμ δεν με άφησε ικανοποιημένο και γρήγορα βρέθηκε στο ράφι όπου παραμένει ώς σήμερα χωρίς να ξαναπαιχτεί ποτέ. (Deep Purple - The House of Blue Light)
Eχω δώσει τόσα τσαμπα λεφτά σε φραπέδες κ.τ.λ που δεν μπορώ να λυπάμαι για ένα μουφα δίσκο που αγόρασα…
Συμφωνώ με τα λεγόμενα του about music. Αλλά και πάλι δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό και να μην αναφέρω τα 2 πρώτα cd που μου έρχονται στο μυαλό:
Kiss - Dynasty
Razor - Decibels
Megadeth- United Abominations Παρολο που τα 4 πρωτα και ειδικα το washington is next ακουγονται πολυ ευχαριστα, τα τελευταια απλα δεν παλευονται
Velvet Revolver - Contraband
Sex Pistols - Early Years
Firewind - Allegiance
Lizzy Borden - Appointment With Death
Ozzy Osbourne - Black Rain
Battleroar - Age Of Chaos
Blue Oyster Cult - Tyranny & Mutation
Αυτά τα λίγα…
8O 8O 8O 8O 8O
…
Γουστάρω τρελά B.O.C., αλλά αυτό δε με πολυσυγκινεί… Ίσως δεν ήταν τσάμπα λεφτά αλλά ήταν κάτω απ τις προσδοκίες μου…
Χωρις να το χω ακουσει πολυ ακομα, πιστευω οτι θα μπορουσα να χα παρει κατι πολυ καλυτερο απο το Heavens Gate - Hell for Sale!. Αξιολογο αλμπουμ, αλλα σιγουρα θα μου αρεσε περισσοτερο να παιρνα ενα Savatage μιας και συμπληρωνω δισκογραφια. Τεσπα, τ πηρα μονο 9 ευρω και γι αυτο δεν πολυστεναχωρηθηκα…
Mην απογοητεύεσαι. Ισως δεν είσαι ακόμη έτοιμος να εκτιμήσεις την αξία αυτού του άλμπουμ! Time will tell…
Ειναι πολυ καλο…Και μη νομιζεις…2 φορες εχω ακουσει το μισο
Απλα με τις πρωτες ακροασεις δεν τρελαθηκα…
ουτε εγω ειχα τρελλαθει…μ ρθε να τον πεταξω να φανταστεις…τωρα ομως μ’αρεσει αρκετα αν κ εχω ξεφυγει λιγο απ’το ειδος αυτο…
συμμετεχει κ hansenakos… μαιντανος εχει καταντησει…:lol:
Κανεναν,γιατι πολυ απλα οταν αγοραζω ενα δισκο ειναι 100% εξακριβωμενος οτι θα μου αρεσει.