Eγώ θεωρώ το πρώτο δισκάρα και το δεύτερο επίσης αρκετά καλό album…
Eίμαι ένας από τους ελάχιστους οπαδούς τους που το θεωρώ και αυτό δισκάρα:p
Έχω ακούσει και άλλα πολλά κομμάτια και απλά με εκνεύριζαν…
Γούστα είναι αυτά…
Μόνο το Rock You like A Hurricane μου αρέσει (και είχα δώσει λεφτά και για το Acoustica, αλλά δεν τα λέω πεταμένα γιατί ακριβώς περιέχει αυτό το κομμάτι )
Το A Change of Seasons το είχα πάρει όταν τελείωνα το δημοτικό και το μόνο κομμάτι που μου άρεσε από εκεί ήταν η διασκευή στο Perfect strangers, τα άλλα τα είχα πάρει επίσης όταν ήμουν πιτσιρικάς και δεν είχα dsl λόγω και έντονης διαφήμισης από το metal hammer…
Tα δύο πρώτα για`μενα είναι μνημεία, το τρίτο την παλεύει σχετικά ευχάριστα…
Ακόμα ένα μνημείο γιαμενα, αλλά απότι κατάλαβα δεν πρέπει να σου αρέσουν οι Megadeth, οπότε σε καταλαβαίνω…
Το Poets And Madmen νομίζω είναι αρκετά καλό, το The Wake Of Magellan το θεωρώ δισκάρα (αν και δεν χωράει σύγκριση με τα παλιά…), για το Demons θα συμφωνήσω μαζί σου…
Με παρενεση της αδερφης μου αλλα και αφου κατεβασα κατι τραγουδια των Opeth πιστηκα οτι ειναι συγκροτηματαρα.Oταν πηρα το Ghost Reveries καταραστηκα την ωρα και τη στιγμη.
Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό για αυτήν την κατηγορία είναι το ‘‘Born Again’’ των Sabbath με Gillan, το οποίο είχα αγοράσει την δεκαετία του '90, φοιτητής, σε βινύλιο, καινούριο σφραγισμένο με την ζελατίνα του, αξίας 5.500 δρχ. Ακριβή τιμή για βινύλιο, ακόμη και για εκείνη την εποχή.
Ε, από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια, την ξεπέρασα επιτέλους την απώλεια αυτών των χρημάτων. :lol: Τότε όμως μετάνιωνα πολύ που δεν είχα πάρει έναν αξιόλογο δίσκο, αντί του συγκεκριμένου, και με λιγότερα χρήματα απ’ αυτά.
ΥΓ. Το εν λόγω βινύλιο το έχω ακόμα, μόνο και μόνο για να μου θυμίζει να μην κάνω βιαστικές και βεβιασμένες αγορές.
Ποπο, όντως αυτός ο δίσκος είναι κορυφαία πατάτα, αλλά εγώ δεν τα θεωρώ τζάμπα λεφτά γιατί θέλω να έχω δισκογραφία Sabbath…
Πάντως καλά θα κάνετε να τον αποφύγετε
Παντως αν πραγματικα ο πυραμιδας απογοητευτηκε απο το Panopticon και το Rust in Peace τοτε
δεν πρεπει να ειχε τις σωστες πληροφοριες για αυτες τις μπαντες.Μιλαμε ισως για τους καλυτερους
δισκους τους.
Αυτό. Πυραμίδα, κόψε την κοκότα και ξανάκου isis. Θα σε ζμπρώξουν εγγυημένα.
Οντόπικ: στο καινούριο των iced earth (και μουτζα σε μένα το μαλάκα που το πήρα).