Τσάμπα λεφτά

6.40 και ειναι δικο μου

Κατοχυρώνεται στον Tolkki…:lol:

Ισως το πιο ακριβο σουβερ που εχω αγορασει

Ψιτ, έχει κατοχυρωθεί σε μένα ε. :lightsabre:

To “Hot & Slow” των Accept δεν το θέλει κανείς ε?

πυραμιδα σου αγοραζω το Train of thought για εναν καφε στην οστρια παει ???:roll:

Τι λές να μου πάρεις ένα μάνγκα?Ή να το ανταλάξεις με τπτ που εγώ θα γουστάρω?

…και παιρνεις στα σοβαρα ποιο εχει για Album Of The Month το Metal Hammer. Σε καταλαβαινω! :lol:

Γιατι να εχει δλδ ειδικη μεταχειριση το LaRocca?

Γιατι πρεπει να ζουν ενα τρελο ερωτα…

Γάμησε τα! Ήμουν άμαθο… :frowning:

magnitude 9 - deckoning the soul πραγματικά τι του βρήκα αυτού του δίσκου…
the offspring - americana ε εντάξει ήμασταν κάποτε και μεις έφηβοι…:stuck_out_tongue:

Αmericana=δισκαρα (δεν είναι και smash αλλά τρώγεται…)

στο χαρίζω davidian…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
μαρέσει που το smash το είχα πουλήσει…#-o

Εννοείται το έχω…:wink: :stuck_out_tongue:

:lightsabre: :lightsabre: Έχω άλλο αίσθημα:lightsabre: οπότε είμαι πιασμένος:p

ρε δεν πουλάμε cd γαμώ,τα κρατάμε για τη δισκοθήκη μας ή να τα χαρίζουμε(ή ανταλλαγή) σε φίλους,τι εβραίοι που’στε.

Ονοματα διευθυνσεις και τα σχετικα ε

Ευτυχώς, κατά την προ-ίντερνετ εποχή ήταν λίγες οι φορές που αγόραζα κάποιον δίσκο απληροφόρητος και στην τύχη, λίγο πολύ ήξερα απο πριν αν θα μου αρέσει ή όχι αυτό που πάω να αγοράσω.

Ωστόσο το πρώτο άλμπουμ που μου ήρθε στο μυαλό με τον τίτλο του θέματος, που είχα πάει να αγοράσω μέσα στον ενθουσιασμό, ήταν το ντεμπούτο των Demons & Wizards… Τόση πια διαφήμιση, τόση πια προώθηση, περιμέναμε όλοι την απόλυτη συνεργασία Iced Earth - Blind Guardian, και τι προέκυψε? Ένα συμπαθητικό (το πολύ) power δισκάκι, με 2-3 καλά τραγούδια… που ωστόσο πιάνουν σκόνη μπροστά στα αντίστοιχα καλά των 2 συγκροτημάτων. Κατά τη γνώμη μου πάντα. :wink:

Την ειχα πατησει πανηγυρικως με 2 κασσεττες ,γυρω στο 1996…η μια των Καναδων Sword με το αλμπουμ Sweet Dreams και η αλλη με την απογοητευση που μου προσεφερε απλοχερα η μεγαλη παλια μου αγαπη Running Wild με το Μasquarade…απο τον τιτλο των τραγουδιων καταλαβαινα ποια τραγουδια ειναι γεμισματα του αλμπουμ…μετα απο τα επικα Pile of Sculls(απο εκει εβλεπες αμυδρα αλλα διακριτα την διαφαινομενη πτωση) και το αξιολογο Black Hand Inn,ηρθε το masquarade και με εριξε απο τα συννεφα …πανε τα λεφτουδακια μου τοτε…και πηγαινα και τριτη Λυκειου τοτε και δεν μπορω να πω οτι τα χρηματα ετρεχαν απο τα μπαντζακια μου…ειχε 2990 δρχ τοτε η ερμη η κασσεττα(και χωρις στιχους το inlet παρακαλω!!!)…τα λεφτα μας πισω!!!
Νικος Summoning

Γιατί όπως είπε και ο rock κάποιοι εδώ μέσα έχουν ειδική μεταχείριση!! :p:p:p
(ιδέα δεν έχω σε τι αναφερόταν το παιδί…)

Τι να πω Κρισπ… μάλλον επειδή πιάνω αν θέλω και πολύ ψηλές νότες :expressionless:

Αχ αγάπη μου… δεύτερη φορά που πετάς ατάκα κορυφαία και τη βλέπω ώρες μετά… σπέρνεις :lol: