Το 2012 απλως έγινα 20
Και μαλλον δεν έπρεπε γτ ξεκινά μια φουλ τρελη δεκαετία της ζωης μου,πιθανως η καλύτερη,ήδη εχει διαμορφωθεί ένα πλαίσιο.Τωρα που θα καταλήξω,ενας θεος ξερει.
Το 2012 απλως έγινα 20
Και μαλλον δεν έπρεπε γτ ξεκινά μια φουλ τρελη δεκαετία της ζωης μου,πιθανως η καλύτερη,ήδη εχει διαμορφωθεί ένα πλαίσιο.Τωρα που θα καταλήξω,ενας θεος ξερει.
…πές τα-γράψτα:):!:
Το μισό 2012 με βρήκε μίζερη, να μισώ τους ανθρωπους και τη ζωή μου καθώς ήμουν αναγκασμένη να βαράω 6ωρα το πρωι στο σχολείο και άλλα τόσα το απογευμα στο φροντηστήριο και άλλα τόσα στο ενδιαμεσο διαβασμα, πράγμα που φυσικά ποτέ δεν έκανα γιατί μου την έσπαγαν οι πανελλήνιες και διαβαζα μόνο όσα μου άρεσαν.
Οι κόποι μου όμως και οι παραξενιές μου επιτεύχθηκαν αφού πέρασα στη σχολή που ήθελα, και επιτέλους θα πατούσα το πόδι μου για τελευταία φορά στο σχολείο που τόσο πολύ μισούσα από τα 11, από κάθε του πλευρά.
Το υπόλοιπο μισό του 2012 ενηληκιώθηκα και τυπικά, με βρήκε το καλοκαίρι σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, και αργότερα στη σχολή μου, να την απομυθοποιω κι αυτη σα χωρο όπως το σχολείο. ΤΟυλάχιστον μου αρέσει όμως ως αντικείμενο.
ΤΟ μόνο σιγουρο είναι πως αυτή τη χρονια πέρασα σε μια νέα φάση της ζωής μου, με προσπάθειες που ανταμείφτηκαν κι ένα καλό ξεκαθάρισμα ανθρωπων και αξιων στη ζωή μου, όπως και πολύ καλές μουσικές.
Οπότε ναι, έφυγε αρκετά καλά.
Πάντως, αν το 2013 ξεκίνησε έτσι για τον Μητσοτάκη, σκεφτείτε τι θα γίνει με τους υπόλοιπους.
τις τελευταίες μέρες, μετά το american gods, έχω πέσει με τα μούτρα σε ό,τι έχει γράψει ο gaiman, οπότε.
[SIZE=“3”][FONT=“Lucida Console”]I hope that in this year to come, you make mistakes.
Because if you are making mistakes, then you are making new things, trying new things, learning, living, pushing yourself, changing yourself, changing your world. You’re doing things you’ve never done before, and more importantly, you’re Doing Something.
So that’s my wish for you, and all of us, and my wish for myself. Make New Mistakes. Make glorious, amazing mistakes. Make mistakes nobody’s ever made before. Don’t freeze, don’t stop, don’t worry that it isn’t good enough, or it isn’t perfect, whatever it is: art, or love, or work or family or life.
Whatever it is you’re scared of doing, Do it.
Make your mistakes, next year and forever.[/FONT][/SIZE]
Ωραίο.
είμαι πολύ καλός μαθητής του απο πάνω…
και δεν μετανιώνω στιγμή 8)