λοιπον λοιπον!
για πειτε ρε παιδια οσοι απο εσας ασχοληστε με μουσικη τι ειδος σας αρεσει τι ειδος παιζετε, τι θα θελατε να παιξετε κ ολα τα σχετικα!
λοιπον εγω γουσταρω απιστευτα να παιζω blues! ειναι αυτο που με εκφραζει απολυτα!
θα θελα επισης να δοκιμασω σε κατι πιο heavy/stoner rock.
καλα να μαστε κ ολα θα γινουν!
Ωραίο threadάκι!!
Λεπόν, όταν ήμασταν νέοι, παίζαμε thrash (θέλαμε να γίνουμε Mustaine). Peace Sells, Tornado, έβραζε το αίμα.
Μετά που μεγαλώσαμε λίγο κ αρχίσαμε ν ακούμε κ άλλα πράματα, το ρίξαμε στους QOTSA κ τους Kyuss (καλή φάση). Ωραίο πράμα ή “βρωμιά”.
Κ τώρα δεν έχουμε χρόνο ούτε για φτύσιμο… ΓΜΤ!!
Bluezlick, μακάρι να δοκιμάσεις heavy/ stoner. Σου το εύχομαι.
Aυτη τη περιοδο εχω λιωσει στη 2κασση και πιο συγκεκριμενα εχω μαθει μερικα κομματια απο Lamb of God που οταν παιζω ντραμς και παραλληλα εχω τερμα τα τραγουδια τους στο στερεοφωνικο μου τοτε ειναι σκετη πωρωση.Βεβαια βελτιωνομαι συνεχως γιατι μολις 2 μηνες αγορασα 2κασση και ειναι λιγο παλουκακι για καποιον που εχει μαθει αλλες τεχνικες…
Τώρα τίποτα γιατί μου έσπασε η κλασική, έχει ένα πρόβλημα η ηλεκτρική και δεν κάνει επαφή το βύσμα και το πιάνο θέλει κούρδισμα εδώ και καιρό και μου τη σπάει να παίζω έτσι…
Ο,τι μπορω και μ’αρεσει…δηλαδη Metallica, Maiden (αν και με τα σολο δεν την παλευω ακομα) και σκορπια απο’δω και απο’κει…πχ εισαγωγες slayer, megadeth…ο,τι βρω μπροστα μου…νταξει ηλεκτρικη ειμαι αρκετα ερασιτεχνης ακομα. Κλασσικη villa - lobos αυτη τη περιοδο.
Το ονειρο μου ειναι να φτιαξω gothic metal συγκροτημα! (οταν λεω ονειρο μην φανταστειτε μεγαλες πωλησεις κλπ :p)
κοιταξε για να παιξεις Blues δεν θες τοσο τεχνικη κ γενικα ικανοτιτες οσο feeling κ ακουσματα! δλδ θα πρεπει να κατσεισ κ λιωσεις ακουγοντας αυτη τη μουσικη! σιγουρα χρειαζεσε κ μελετη αλλα παει σε δευτερη θεση!