sorry δεν μ αρεσει να πληγωνω ανθρωπους εκτος απο emo που ειναι συνεχως πληγωμενοι
Βασικα Malcolm τι εννοεις διπλωμα.Τελειωσες ολα τα επιπεδα?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Οχι ρε κιθαρα κανω λιγο 6 μηνες μονο ρε. Υπαρχει ενα αγγλικο πανεπιστημιο που μπορεις να δωσεις απο ελλαδα ειναι 9 εγω για να καταλαβεις το 1 εδωσα και ενας πριν απο μενα εδινε το 5 το οποιο ειναι παλουκι φαντασου τι θα ναι το 9 μετα απο αυτα πας για καθηγητης κιθαρας
α μαλιστα
Nice thread! xD
Ego twra 3ekinaw… ara den pezw akoma alla elpizw na mporw kapote na pezw Alternative xD
Idwlo einai oi MUSE xD xD
Μόλις τελειώσει η εξεταστική ψήνεται πραγματάκι σε φάση Bootstroke!!! :D:D
Εγώ γουστάρω τρελά να παίζω και να ακούω glam , hair ke sleaze rock/metal σε στυλ Motley crue, Kiss , Dokken και λοιπά, αλλά δεν βρίσκω κανέναν που να γουστάρει και καταπιέζομαι σε death.:-#\:D/
τι να γίνει όμως, θα βγάλω ολη μου τη μανία στο Rockwave! Take me to the top! :D:D:D
Stoner/Desert rock, Psychedelic doom και… Black metal (τώρα θα μου πείτε δεν κολλάει… Ε δεν κολλάει… :p)
Και σε σπέσιαλ περιπτώσεις (πχ παραγγελιά απο κάνα θυληκό) Διάφανα Κρίνα :roll:
Ωραιος. Φιλε αμα εισαι ντραμερ ψαχνω εναν για Black Metal μπαντα
Blues και κλασσικό ροκ. Και τίποτα σε radiohead. Βασικά αυτά παλεύω να παίξω, δε σημαίνει ότι το καταφέρνω κιόλας.
Αυτή την εποχή το ψήνουμε με έναν φίλο να φτιάξουμε κάτι σε φάση progressive - experimental και διάφορα άλλα πράγματα μέσα απ’τα ακούσματά μας … βασικά jams θα κάνουμε κι ό,τι βγαίνει …
εγω λογω και του οτι ειμαι φανμπους των μεταλικα παιζω παρα πολλα απο μεταλικα και με την μπαντα που ειμαι παιζουμε φαση μεταλ/εξπεριμενταλ
Noise-metal. Τι σημαίνει αυτό? Ότι δεν είμαι ακόμη αρκετά καλός για να βγάλω αυτό που θέλω -heavy metal, ίσως και sludge.
[SIZE=“3”]ROCK/HARD ROCK/ HEAVY METAL[/SIZE] 8)
Κι εγώ μία απο τα ίδια!!! (με απιαστο όνειρο να έχω την τύχη του Gus G!!! :lol: )
Heavy και thrash