Τι μουσικη παιζετε?

sorry δεν μ αρεσει να πληγωνω ανθρωπους εκτος απο emo που ειναι συνεχως πληγωμενοι

Βασικα Malcolm τι εννοεις διπλωμα.Τελειωσες ολα τα επιπεδα?

:lol: :lol: :lol: :lol:

Οχι ρε κιθαρα κανω λιγο 6 μηνες μονο ρε. Υπαρχει ενα αγγλικο πανεπιστημιο που μπορεις να δωσεις απο ελλαδα ειναι 9 εγω για να καταλαβεις το 1 εδωσα και ενας πριν απο μενα εδινε το 5 το οποιο ειναι παλουκι φαντασου τι θα ναι το 9 μετα απο αυτα πας για καθηγητης κιθαρας

α μαλιστα

Nice thread! xD
Ego twra 3ekinaw… ara den pezw akoma alla elpizw na mporw kapote na pezw Alternative xD
Idwlo einai oi MUSE xD xD

Μόλις τελειώσει η εξεταστική ψήνεται πραγματάκι σε φάση Bootstroke!!! :D:D

Εγώ γουστάρω τρελά να παίζω και να ακούω glam , hair ke sleaze rock/metal σε στυλ Motley crue, Kiss , Dokken και λοιπά, αλλά δεν βρίσκω κανέναν που να γουστάρει και καταπιέζομαι σε death.:-#\:D/

τι να γίνει όμως, θα βγάλω ολη μου τη μανία στο Rockwave! Take me to the top! :D:D:D

Stoner/Desert rock, Psychedelic doom και… Black metal (τώρα θα μου πείτε δεν κολλάει… Ε δεν κολλάει… :p)

Και σε σπέσιαλ περιπτώσεις (πχ παραγγελιά απο κάνα θυληκό) Διάφανα Κρίνα :roll:

Ωραιος. Φιλε αμα εισαι ντραμερ ψαχνω εναν για Black Metal μπαντα :stuck_out_tongue:

Blues και κλασσικό ροκ. Και τίποτα σε radiohead. Βασικά αυτά παλεύω να παίξω, δε σημαίνει ότι το καταφέρνω κιόλας. :stuck_out_tongue:

Αυτή την εποχή το ψήνουμε με έναν φίλο να φτιάξουμε κάτι σε φάση progressive - experimental και διάφορα άλλα πράγματα μέσα απ’τα ακούσματά μας … βασικά jams θα κάνουμε κι ό,τι βγαίνει …

εγω λογω και του οτι ειμαι φανμπους των μεταλικα παιζω παρα πολλα απο μεταλικα και με την μπαντα που ειμαι παιζουμε φαση μεταλ/εξπεριμενταλ

Noise-metal. Τι σημαίνει αυτό? Ότι δεν είμαι ακόμη αρκετά καλός για να βγάλω αυτό που θέλω -heavy metal, ίσως και sludge.

[SIZE=“3”]ROCK/HARD ROCK/ HEAVY METAL[/SIZE] 8)

Κι εγώ μία απο τα ίδια!!! (με απιαστο όνειρο να έχω την τύχη του Gus G!!! :stuck_out_tongue: :lol: )

Heavy και thrash