Τι μουσικη παιζετε?

Εεεεεετσι εεεεεετσι !
:slight_smile: :slight_smile:

ολοι βρισκουν το σωστο δρομο μια μερα!:lol: :stuck_out_tongue:

Αν έπαιζα σε μπάντα θα μου άρεσε να παίζαμε metal αλλά ο ήχος να είχε και επιρροές από άλλα είδη μουσικής… ανάλογα και με τα ακούσματα των υπολοίπων. Βέβαια το παν είναι να’χεις προσωπικό ήχο.

μπες στο εξωφυλλο και τοτε σιγουρα θα πατε γαμ…τας :smiley: :smiley:

Ο,τι κατσει καθως μου αρεσουν παρα πολλα στυλ! Και για να μιλησω ορθοτερα παιζω οτι μπορω να παιξω…αντε να γινει το subforum να τα λεμε αναλυτικοτερα!:wink:

Καλά τα είδη που παίζω είναι γαμησέτα, δε μπορώ να πω ακριβώς.
Η βάση είναι μία! ροκ εν ρολ.

Να κ ένα βίντεο, για όποιον θέλει να τσεκάρει!
Πρώτη φορά στο στούντιο με την παρέα!

αγορασα φυσαρμονικα και ειναι παλουκοπαλουκο

αρχισα παιζωντας πολλα κομματια απο maiden,iced earth…τωρα τελευταια το εχω γυρισει πολυ στο thrash και κυριως metallica γιατι με πορωνουν πολυ τα κομματια τους ειδικα τα 4 πρωτα album

Εχω τριμπιουτ μπαντα στα Ζουζουνια!!!
Κουλουρακια, αχ κουνελακι κτλ.
Εγω ειμαι ο τυπας που ξερναει μεταλλο με την κιθαρα του!!!

(Σοβαρα, παλευω με heavy metal/rock αλλα καποτε με κατι φιλαρακια παιζαμε ζουζουνια στο στουντιο.Πολυ γελιο!!!Δυστυχως εχω παρατησει το οργανο λογω ελλειψης χρονου αλλα που θα μου παει.)

Δεκαταεκτα.

αντε να τελιωσει η εξεταστικη να μαθεις κ τπτ αλο! :lol:

Δεν θελω, αυτο ειναι το ταλεντο μου, γι’αυτο γεννηθηκα.

ωραιος ο thats why… :thumbup: :thumbup: :thumbup:

βλεπω πολοι εισται μουσικη απο εδω thats great awesome.8)
επειδη ο πατερα μου ητανε σε classic rock band παλια μπηκα και εγω το καθαρο rock
classic rock, country rock ,“rock and roll” and rockabilly, δεν θελω να παιζω σκληρο rock αποφευγω θελω να τα ακουω καλυτερα το απολαμβανω πιο πολυ.

Εγω το σαββατο εδινα διπλωμα στην κιθαρα και μετα απο αυτο δεν ξερω τι μ επιασε ( ισως επειδη τα πηγα καλα) και χθες εβγαλα στο ακυρο τα εξης στην κιθαρα: cemetery gates, iron man paranoid seek and destroy. Σ ημερα αφου τα ξαναπαιξα αρχισα να βγαζω και το fear of the dark

τι διπλωμα ακριβως ειναι αυτο που εδωσες? απο ωδειο?

λογικα κλασσικης κιθαρας θα λεει!
εκτος εαν εννοει οδηγησης! :lol: :lol:

:lol:

Οχι απο ωδειο απο τον καθηγητη μου ρε και ειναι στο αγγλικο πανεπιστημιο Lonon college of music επειδη ως γνωστον η ηλεκρικη στην ελλαδα δεν αναγνωριζεται ως οργανο

οχι ρε βλακα ηλεκρικη εννοω οδηγησεις βγαζω τωρα για μηχανακη

συγχαρητιρια !:smiley:

μην με λες ετσι… πληγωνομαι… :stuck_out_tongue: :lol: