Oι ξεπουλημενοι λεφταλικα.ΟΥΣΤ! :-s :cold:
Oι ΜΑΝΟΒΑΡ. :lol: :lol:
οτι δε σαρεσουν εσενα δε σημαινει οτι ξοφλησαν…
Έλα ήρεμα
Καλά αν το πάμε έτσι άκρη δε βγάζουμε. Ούτως ή άλλως δε μπορώ να πω πως άξιζαν καν να βγάλουν δίσκο… That’s all.
Οι beatallica…?:? =P~
κοιτα το Iowa ειναι αλμπουμαρα, οπως και το sumbliminal verses, το οποιο ειχε ψηφιστει στα top του ετους του…
Ειπαμε την Wretch δεν την παρνουμε στα σοβαρα…
οχι στα σοβαρα εννοειται την παιρνουμε , απλα ωρες ωρες μας τα λεει περιεργα
sepultura. Αντε μονο το ονομα εχει μεινει.
Ντάξει μωρέ αρέσει σε πολλούς… το ότι ήρθε η ώρα του δε σημαίνει πώς δεν αντέχει άλλο. Αντέχουν οι άχρηστοι απλά- εγώ προσωπικά- δε θέλω τέτοια… “σκουπίδια”. Άλλωστε ο καθένας έχει και υπ’όψιν του αυτό το πράγμα όταν ποστάρει στο συγκεκριμένο thread
Επειδή εσύ είσαι φαλοκράτης δε σημαίνει πως θα με εμποδίσεις να κάνω και διάλογο
αιτιολογησε παρακαλω την αποψη σου?
πως κρινεις οτι οι slipknot πρεπει να αποχωρησουν???επειδη δεν σου αρεσουν??? :-k
Ενώ οι άλλοι αντικειμενικότατα κρίνουν ε;
Τεσπά… είναι 9 άτομα και παίζουν έναν ακαταλαβίστικο ήχο. Πουλάνε πρώτα μούρη και μετά μουσική. Το μόνο που τους σώζει είναι ο Corey που έχει μελωδική φωνή. Από κει και πέρα έχουν έναν ντράμερ με γερά νεύρα για να λένε ότι έχουν επίπεδο. Και πες εντάξει αυτοί οι 2… οι υπόλοιποι ούτε που ακούγουνται. Προσωπικά μπάσο, κιθάρες και ότι άλλο έχουν μου ακούγονται σαν μια μάζα. Τέτοιου είδους συγκροτήματα είναι για 1,2 άλμπουμς και για να λέμε οι νέοι ότι κολλήσαμε με κάτι. Έχουν πάρει τον εαυτό τους στα σοβαρά…
Θα παρακαλούσα ΑΜΑ μπορεί κανείς (όχι απαραίτητα εσύ, ο οποιοσδήποτε) να μην ρωτήσει περεταίρω πράγματα… είναι ανούσιο… Το thread λέει “Ποιο συγκρότημα πιστεύετε πώς ξόφλησε - είναι η ώρα του να φύγει??” και αυτή είναι η γνώμη μου, αυτές είναι οι εξηγησείς μου.-
Φιλικά πάντα.
Ίσως η πρώτη φορά αναφέρεται σε αυτό το thread συγκρότημα που και εγώ ο ίδιος πιστεύω ότι πλέον απλά δεν…
ακριβως wretch μου, πιστευετε λεει, οχι θελετε
ναι απλως το θεμα του thread ετσι οπως ειναι διατυπωμενο πιστευω οτι εννοει ποια μπαντα εκανε τον κυκλο της,δεν εχει να προσφερει κατι αλλο,σταματησε η δημιουργικοτητα της και τετοια πραγματα.οπωτε δεν μπορω να το πω για τους slipknot οι οποιοι εχουν βγαλει 3 (δεν βαζω το πρωτο τους)αλμπουμ τα οποια ειναι ενα και ενα.και ιδιαιτερα το 3ο τους το οποιο μ’αρεσε περισσοτερο απο ολα.εχουν ακομα τοσα να δωσουν.οσοι ημασταν στην συναυλια τους πριν 2 χρονια καταλαβαμε τι παει να πει slipknot.μας αφησανε με τα μυαλα στα χερια.
οσο για τα σχολια σου,πως γινεται να πουλανε μουρη,οταν ακομα επισημα σαν μπαντα δεν εχουν βγει χωρις μασκες.νομιζω περα απο τον τραγουδιστη οπου λογω stonesour βγαινει και δινει συνεντευξεις κλπ κλπ,δεν θυμαμαι κανενα αλλο μελος τους να ειναι στην επικαιροτητα.το οτι ο ηχος τους,σου ειναι ακαταλαβιστικος αυτο δεν λεει κατι,γιατι υπαρχουν απειρες μπαντες με ακαταλαβιστικο ηχο και χειροτερες απο τους slipknot,που απλως επειδη δεν τους ξερουμε,δεν τους αναφερουμε.ο ντραμμερ τους σπαιρνει,οι κιθαριστες τους ειναι φοβεροι (ο mick thompson κιολας εκανε guest solo στους malevolent creation!!!).εχουν πολυ ξεχωριστο ηχο,εχουν επηρρεασει πολυ κοσμο.οπωτε δεν βλεπω λογο να γινει κατι τετοιο.
εχεις παρερμηνευσει το θεμα απλως.κλασσικα βαζουμε τα γουστα μας,πανω απο την αντικειμενικοτητα,και ιδιαιτερα οταν ειναι να πουμε κακο λογο για καποια μπαντα.
για μενα το θεμα απευθυνεται σε μπαντες σαν τους manowar που συνεχως απογοητευουν τους οπαδους τους,εχουν πεσει απιστευτα ποιοτικα,τα αλμπουμ τους ειναι ανεμπνευστα,και ετσι οπως το πανε εδω και τοσα χρονια,το κανουν καθαρα για τα λεφτα,διοτι πιστευω μεχρι και ο πιο πορωμενος οπαδος τους,εχει αποκλησει καθε πιθανοτητα οτι θα βγαλουν δισκο της προκοπης.
@ Lady Starlight: Δε διαφωνώ αλλά αλλησυμπληρώνονται κατά κάααααποιο τρόπο. Για να πιστεύει κάποιος ότι ξόφλησε ένα συγκρότημα πρέπει και να το θέλει (είναι ένα ερέθισμα άλλωστε ). Έτσι κι αλλιώς εξήγησα και τους λόγους που πιστεύω πως ήρθε η ώρα του και τους λόγους για τους οποίους θέλω. Αυτό.
@ signal-05: Μα ναι κι εγώ είπα ότι τέτοια συγκροτήματα είναι για 1,2 άλμπουμς ότι δεν πρέπει να πέρνουν τους εαυτούς τους στα σοβαρά και άρα ήρθε η ώρα τους. Btw, τους έχω δει και χωρίς μάσκες. Γενικά είναι κάπως δήθεν, αυτό εννοώ. Σαν μουσικοί μόνο ο τραγουδιστής αξίζει γιατί έχει μελωδική φωνή. Αλλά τα ξαναπα τεσπά…
ολοι τους εχουμε δει χωρις μασκες.εγω απλα ειπα οτι δεν εχουνε βγει επισημα σαν slipknot χωρις μασκες,ωστε να γινουν πιο αναγνωρισιμοι στον κοσμο.οπωτε αυτο ερχεται σε αντιθεση με αυτο που ειπες οτι πρωτα πουλανε μουρη και μετα μουσικη!θα πουλαγανε μουρη πρωτα αν βγαινανε και μιλαγανε καθε λιγο και λιγακι οπως κανουν κατα καιρους οι metallica,megadeth,slayer,him,o peter dolving των the haunted(παρολο που τον γουσταρω,δεν βαζει γλωσσα μεσα!).επισης ο drummer τους ειναι φοβερος.σε περιπτωση που χεις αμφιβολια βαλε να δεις το dvd απο την συλλογη RR United να δεις τι παιζει το παλικαρι.επισης ο ενας τους κιθαριστας επαιζε παλια σε τεχνικη death metal μπαντα.και απο την αλλη δεν πιστευω να διαλεγανε κανα κουλο για να τους παιξει σολο οι malevolent creation!?!?!?!επισης οταν βλεπεις ατομα να κανουνε διαφορες μαλακιες επι σκηνης πιστευεις οτι παιρνουν τους εαυτους τους στα σοβαρα???αυτες οι μπαντες δεν ειναι για κανα 2 αλμπουμ,ειναι για πολλα.το ιδιο φανταζομαι θα λεγες αν ακουγες μουσικη στις αρχες των 90’ς για μπαντες οπως οι faith no more!!!οι κλασσικοι μεταλλαδες τους βριζανε,η μουσικη τους ηταν παραξενη κλπ κλπ.αλλα ευτυχως η ιστορια απεδειξε αλλιως και ευτυχισαμε να αποκτησουμε απο αυτους 4-5 καταπληκτικα αλμπουμ.
Καλά… εσένα σ’αρέσουν και πιστεύειες πως αξίζουν. Εμένα ούτε μ’αρέσουν ούτε πιστεύω πως αξίζουν. Ό,τι και να μου λες είναι ανούσιο δεν θα πειστώ για το αντίθετο. Είπα την γνώμη μου, είπες την γνώμη σου και τέλος. Δε λέμε κάτι καινούριο. Τα ίδια με άλλα λόγια. Τι το κουράζουμε λοιπόν; Τέλος από μένα.
ναι απλα ποσταρες λαθος αποψη…
φαντασου το καπως ετσι. σε ενα θρεντ με θεμα ελπιδα για το μελλον να βαλεις τους iron maiden επειδη οι δισκοι που βγαζουν σ’αρεσουν ακομα.
Long live Slipknot…