Ποιο συγκρότημα πιστεύετε πώς ξόφλησε - είναι η ώρα του να φύγει?

Ευτυχώς που οι μπάντες (όποιες κι αν είναι αυτές) κάνουν αυτό που γουστάρουν, διότι εαν ακουγαν τη γνώμη του κάθε Κάνγκουρα περί αποχώρησης, δεν θα υπήρχε μουσική σκηνή.

Διάβασα όλο το θρεντ (πολύ επώδυνο ομολογουμένως) και το μόνο που έχω να πω εγώ ο άσχετος είναι, εαν δεν γουστάρετε μια μπάντα, δεν χρειάζεται να την ακούτε. ούτε να της δίνετε σημασία… Αγνοήστε την !!! :slight_smile:

Λάθος άποψη για σενα, είπαμε. Εξήγησα και γιατί πιστεύω ότι οι slipknot πρέπει να τα παρατήσουν και γιατί θέλω.

Τίποτα καινούριο θα μας πεις; :stuck_out_tongue:

δεν με καταλαβαινεις.εγω λεω απλα οτι ετσι οπως τα λες,απλα δεν σ’αρεσει το ειδος που παιζουν οι slipknot και γι’αυτο λες να σταματησουν.οχι οτι δεν εχουν να προσφερουν.διοτι τους ακουει χιλιαδες κοσμος πορωμενα,και χιλιαδες κοσμος θα περιμενει με ανυπομονησια το νεο τους αλμπουμ,οχι επειδη ειναι απογοητευμενος απο την πορεια τους και περιμενει την επανοδο (οπως πχ metallica),αλλα επειδη ειναι σουπερ πορωμενοι ολοι με την παρτυ τους και θελουν και αλλα πραγματα απο αυτους!!!

Να σου λοιπόν αφού το θες τόσο πολύ.

Αυτή η νοοτροπία δεν είναι τίποτα άλλο παρά νοοτροπία “σκυλά” και “τρέντουλα” που μόλις κορεστεί από κάτι, το πετάει και ζητάει κάτι άλλο.

Όλα είναι αναλώσιμα και με ημερομηνία λήξης έτσι δεν είναι; Δεν έχετε καταλάβει οτι οι “Δεινόσαυροι” του Μεταλ που κάποιοι επιμένουν πεισματικά για “αποχώρηση” , κρατούν ένα ολόκληρο οικοδόμημα.

Μαγαζιά και “παραμάγαζα” μένουν ανοιχτά επειδή υπάρχουν οι Maiden, Priest, Manowar, Sabbath κι ένα κάρο άλλοι.

Οι φυλάδες πουλάνε παραπάνω μόλις βάλουν ένα άρθρο γι αυτούς, στα φόρα γίνεται της τρελής μόλις βγάλουν δίσκο, παίξουν live κλπ κλπ.

Το δυστύχημα όμως είναι οτι πολλοί από αυτούς, βγάζουν πολύ καλή μουσική αλλά τους έφαγε ο εκσυγχρονισμός βλέπεις.

Είναι σίγουρο οτι οι μπάντες που κράζετε, θα τα παρατήσουν κάποτε (υπάρχει και ο θάνατος) αλλά ακόμη πιο σίγουρο είναι οτι οι περισσότεροι “μεταλλάδες” του σήμερα θα το χουν γυρίσει στα τσάμικα και τα μπουζούκια πολύ πριν. ακολουθώντας τα χνάρια των “συναδέλφων” τους στις τρεις τελευταίες δεκαετίες που διανύουμε.

Τίποτα που δε ξέρουμε και να είναι εντός θέματος εννοούσα. Τεσπά…
Δε διαφωνώ μαζί σου, ίσα ίσα συμφωνώ στα περισσότερα.
Αν θέλουν να διατηρήσουν το όνομα αποχωρούν κύριοι στη φάση που έπρεπε και δεν εκσυγχρονίζονται όπως είπες. Άμα είσαι αυθεντικός και ο εαυτός σου φαίνεσαι όποια χρονολογία και να παίζεις. Γτ καλώς η κακώς όσο κόσμο και να έχουν μαζέψει κάποια μαγαζιά λόγω του ονομάτων που βάζουν για μουσική, τον έχουν μαζέψει για το όνομα που έφτιαξαν ως ένα σημείο. Από κει και πέρα κάποιοι τους ακούνε γιατί κουβαλάνε ιστορία και μόνο. Αυτό δε σημαίνει πως δεν ήρθε η ώρα κάποιου συγκροτήματος να αποχωρήσει.

Eγώ λέω να συνεχίσουν οι Heaven And Hell.:slight_smile:

Για τους Slipknot τεκμηρίωσες τη γνώμη σου, με την οποία είμαι κάθετα αντίθετος. Για τους άλλους δύο γιατί τα λες αυτά?

Δε περίμενα τίποτα καλύτερο… Δες πιο πίσω όλο και κάποιος άλλος θα χει πει τα ίδια με μενα. Τεσπά…

Οι Rolling Stones έχουν γεράσει και είναι κρίμα να χαλάει το όνομα τους επειδή θέλουν κι άλλα χρήματα και βγάζουν κι άλλους δίσκους. Οι Maiden πάλι μου φαίνεται πως έχουν κουραστεί. Αυτά.

σορυ,μα δε σαρεσε το a bigger bang ;!!

εχω την εντυπωση οτι καποιοι γραφουνε τη γνωμη τους εδω μεσα,χωρις να εχουν ακουσει ολοκληρα τα αλμπουμ των συγκροτηματων των οποιων λενε οτι πρεπει να σταματησουν.λογικα δεν ειναι καν οπαδοι,δεν εχουν ασχοληθει με τη δισκογραφια των συγκροτηματων,με ενα δυο κομματια που χουν ακουσει,διαπιστωσαν οτι δεν τους αρεσουν,και λογω προχωρημενης ηλικιας καποιων συγκροτηματων,βγαζουν το συμπερασμα οτι πρεπει να φυγουν.

ΛΟΙΠΟΝ!!!

Επειδή το θέμα δε πάει άλλο ΞΑΝΑΛΕΩ

ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΤΕ ΚΑΛΟΥΣ ΕΙΤΕ ΚΑΚΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ! ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΖΑΓΚΕΡ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΠΑΝΙΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΟΣ ΛΕΩ “ΓΤ ΡΕ ΓΜΤ;”.
ΟΙ MAIDEN ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ LIVE TOYΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ!
ΤΟΥΣ SLIPKNOT ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΜΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 1,2 ΑΛΜΠΟΥΜΣ!

Ελπίζω να καταλαβάτε ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, γιατί δεν είναι ότι καλύτερο να πρέπει να ξαναπείς την γνώμη σου και ν’ακούς άκυρα με το ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ πράγματα!
ΑΥΤΑ.

οκ αποψεις ειναι του καθενος.απλα δεν συμφωνω με το γιατι προτεινεις αυτα τα γκρουπς.απλα εγω ειμαι της αποψης οτι για να πω οτι ενα συγκροτημα πρεπει να σταματησει,αυτο το συγκροτημα θα πρεπει να χει στερεψει απο εμπνευση,να χει απογοητευσει τους οπαδους του,να χει εξευτελιστει και τετοια πραγματα.
οπως προειπα οι manowar εχουνε φτασει σε αυτο το σημειο,και επισης οι metallica αν δεν βγαλουν και τωρα ενα δισκο ανταξιο του οτι λενε στις δηλωσεις του,θα πρεπει να το κλεισουνε το μαγαζι.ειναι δηλαδη η τελευταια τους ευκαιρια.τωρα και για τα λεφτα να το κανουν,και τι εγινε.ας ειναι δισκαρα και την εχουν γραψει καθαρα απο κερδοσκοπικης πλευρας.επισης σου διαφευγει κατι,οτι μερικοι παλιοι,το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να παιζουν μουσικη.ενα παραπλησιο παραδειγμα ειναι οτι πολλα ατομα + και ο εαυτος μου,αφου ειχαμε δουλεψει,σε περιοδο ανεργειας,δεν αντεχαμε να μην δουλευαμε.ετσι πιστευω και με τους πολλους παλιους ροκσταρ ειναι το μονο που εχουνε μαθει να κανουνε στη ζωη τους και αμα το σταματησουνε θα νιωθουνε ενα κενο.

Οποτε το πιο δικαιο ειναι η να σταματησουν ολοι σαν ξοφλημενοι η να μη σταματησει κανενα συκγροτημα…,μεχρι εκει που παει να το συνεχιζουν. :lol: :stuck_out_tongue:

Μην ακουτε ροκ παιδια, ολοι ξοφλημενοι ειναι…

Wretch, στο τελευταιο λαιβ, ειδες τους μαιντεν κουρασμενους??

Συμφωνώ απολύτως.:slight_smile:

Λυπαμαι που το λεω αλλα ο Ozzy πρεπει να σταματησει.

Αν ειχε σταματησει τοτε που ηθελε να σταματησει τωρα θα ηταν πιο ψηλα στα ματια μου αλλα δν τον αφησε η π…ανα η Σαρον.Αυτη τον εχει καταστρεψει.

Mεγάλη αλήθεια…δυστυχώς.

Αυτη τον εχει σωσει κι ολας…:wink:

Ευχη και καταρα η Sharon!