Ποιο συγκρότημα πιστεύετε πώς ξόφλησε - είναι η ώρα του να φύγει?

Σημασία έχει τι πιστεύουν τα ίδια τα συγκροτήματα, όχι τι πιστεύουμε εμείς.
Αν δεν μας αρέσουν οι δίσκοι που βγάζουν πλέον ας μην τους αγοράζουμε. Αν δεν μας αρέσουν στο live ας μην πηγαίνουμε να τους δούμε. Αλλά αν οι ίδιοι γουστάρουν αυτό που κάνουν δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τους λέμε να σταματήσουν.

εδω και χρονια…MANOWAR…οχι οτι ξοφλησαν…αλλα ειναι η παρακμη του metal…δεν εχουν τιποτα να μας δωσουν χρονια τωρα

Για μενα ξοφλημενο ειναι ενα συγκροτημα (η καλλιτεχνης) που κανει οτιδηποτε αποκλειστικα και μονο γιοα τα φραγκα. Και πριν πειτε “ολοι για τρα φραγκα συνεχιζουν και παιζουν” θα πω αυτο οτι αλλο το αν πληρωνονται καλα αλλα παιζουν και καλα κι αλλο αν το κανουν ΜΟΝΟ για αυτο…

Παραδειγμα ο Waters περσι, φαινοταν οτι γουσταρε που εκανε αυτη την περιοδεια. Φυσικα και πληρωθηκε πολλα αλλα τουλαχιστον δεν εκανε αγγαρεια…

Για κανεναν αλλο λογο δεν θα θεωρησω ενα συγκροτημα ξοφλημενο…

Δε μπορώ να πώ συγκεκριμένα γιατί κατα καιρούς το έχω πεί για πολλά…Σίγουρα ένα group έχει ξοφλήσει όταν επαναλαμβάνειτον εαυτό του σε κάθε νέα δουλειά κ live…

οι κυλιομενες πετρες,εχουν παρει την κατρακυλα

Deep Purple
Alice Cooper

Ναι, ναι…για αυτό μόλις τελείωσαν την πιο επιτυχημένη περιοδεία όλων των εποχών…
Οι Stones πατάνε κάτω ακόμα και σήμερα το 99% των συγκροτημάτων που παίζουν. Στα live παίζουν απίστευτα, αλλάζουν κάθε μέρα setlist και πριν ξεκινήσει η κάθε περιοδεία προβάρουν περί τα 100 κομμάτια (προσωπικά δεν ξέρω ούτε ΕΝΑ γκρουπ που να κάνει κάτι αντίστοιχο).

Stratovarous . Ποτε θα σταματησουν να βγαζουν αθλια albums . Τα έχουν φάει τα ψωμιά τους . Κρiμα γιατι έχουν μια απο τις αγαπημενες μου μπαλαντες .

Oταν θα σταματησουν και οι Manowar να βγαζουν αθλια αλμπουμς!

Λαδι στη φωτια… :stuck_out_tongue: :twisted:

swstoooooooooos

Υπερσωστος!

Δεν έχουν βγαλει αθλιο album οι Manowar :stuck_out_tongue:

Όχι, έχουν βγάλει αλμπουμ για τον πεο.

Και τι σε κανει να πιστευεις οτι εχουν βγαλει οι Strat?!

gia na mhn to polulogoume…kai oi duo exoun vgalei album gia t peo

θα συμφωνησω μ’αυτο.

Οταν λεω οτι οι Manowar δεν έχουν βγάλει άθλιο album εκφράζω προσωπική γνώμη . Δεν χρειαζετε να το τονίσω πιστευω . Επισης για τους stratovarious αυτο που λεω ειναι οτι αυτα που βγάζουν ειναι αθλια . (για μενα πάντα) Στο intermission θαπρεπε να σταματίσουν η να δουλεψουν παραπάνω χρονια μεχρι να βρουν έμπνευση .

εγω δεν ειμαι οπαδος κανενος εκ των 2, αλλα στ’αληθεια πιστευεις οτι οι Manowar ειχαν περισσοτερη εμπνευση στο τελευταιο τους απ’οτι οι Stratovarious στο Intermission?

Ναι είναι λογικό να μην έχουν βγάλει για τον πεο άλμπουμ αν φοράς παροπίδες.

Βασικα οι Manowar εχουν κουρασει… Δεν νομιζω οτι εχουν κατι να προσφερουν παραπανω…