Μιλαμε για ενα αλμπουμ με μονο 4 νεα κομματια και b sides κομματια ε?
Κατα τα αλλα θα συμφωνησω κι εγω οτι μετα το ελεμεντς 1 θα επρεπε να πανε να αυτοκτονησουν
Συμφωνω αλλα να μιλαμε αντικειμενεικα οχι να οσες μπαντες μας αρεσουν να λεμε οτι δεν εχουν βγαλει χαλια αλμπουμ!
Δηλαδή σε χάλασε το Rapture Of The Deep?:-k
Γιατί? Ο τελευταίος δίσκος ήταν αρκετά καλός…
Διαφορετικός από τους προηγούμενους, αλλά καλός…
Αν και από τις αγαπημένες μου μπάντες, θα συμφωνήσω μαζί σας ότι πλέον δεν το έχουν. Όταν κάνεις 6 χρόνια για να βγάλεις το μέτριο Warriors Of The World και 5 χρόνια για το πανάθλιο Gods Of War, ε σημαίνει
ότι δεν την παλεύεις…
Στους περισσότερους οπαδούς των Nightwish πάντως δεν άρεσε…
Ναι πιστευω . εσυ διαφωνεις αλλα αυτο δεν ειναι κακο . Ο καθενας ακουει αυτο που θέλει .
Ουτε εγω ξερω καποιο γκρουπ που να παιρνει τοσα ναρκωτικα οσα παιρνουν οι Στοουνς :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stous perissoterous opadous arese…mousika einai polu kalutero apo to once kai ta fwnhtika einai sumpa8htika toulaxiston…kai gia auto exei kanei hdh trelh epituxia sthn eurwph
Την επιτυχια την εκανε επειδη φερει το ονομα “Nightwish”…
oxi mono…exei poulhsei parapanw apo to prohgoumeno opote einai ena vhma mprosta to album…exoun mia ekseliksh…dhl den einai to album pou se sundiasmo me thn apoxwrhsh ths tarja’s 8a tous teleiwne…isa isa, phgan mprosta…vsk de me noiazei giati den eimai opados tous, alla htan kalutero auto apo to once
οι nightwish πιστευω εχουν χασει την ταυτοτητα τους μετα τη φυγη της tarja
P.S.οταν ειδα τη τις γκομενες στο κλιπ του bye beautiful ειδα και επαθα για να συνελθω:lol: τετοια στροφη δεν την περιμενα
Electric Wizard…
Σεβαστη η αποψη σου . Παρε τα ναρκωτικα σου τωρα .
Oi Skid Row αφου τους δούμε live πρώτα!!
Proteinw na dialu8oun ola ta nu-metal sugkrothmata .
Καλως ηρθες στην παρεα μας Night*Sky.Σε συμπαθησα μονο και μονο για τους εξωγηινους :lol: αλλα γραφε ελληνικα αν μπορεις
Θελω να γραφω ελληνικα αλλα το προβλημα ειναι οτι πρεπει να τα αλλαζω συνεχεια αναφερομενος σε συγκροτηματα και τραγουδια…
:roll:
Το ότι δεν σου αρέσουνε δεν είναι λόγος να διαλυθούνε.Αν έχω καταλάβει καλά ο σκοπός του τόπικ είναι να πούμε ποιοι πιστεύουμε από τις μπάντες που μας αρέσουνε ή τουλάχιστον εκτιμάει ο καθένας έχουν ξεπέσει σε σχέση με την αρχική τους ποιότητα οπότε θα 'τανε καλύτερο να αποσυρθούνε.
Apo tis bandes pou agapas , den 8eleis na aposur8oune an exoun ksepesei, alla na bgaloun disko antaksio tis istorias tous.
Υπάρχει και ένα πράγμα που λέγεται παρακμή…:roll: μιλάμε όχι το τι θα θέλατε ο καθένας στα πιο τρελά του όνειρα αλλά με βάση τις πιθανότητες ποια μπάντα με αυτά που κάνει σπιλώνει(σε εισαγωγικά) το παρελθόν της.
Πυραμιδα εδω κανεις ενα μεγαλο λαθος.Οι tr00 μετσαλ μπαντες δεν παρακμαζουν ποτε!!!