Ποιο συγκρότημα πιστεύετε πώς ξόφλησε - είναι η ώρα του να φύγει?

Etsi !!! Zoun gia panta stis sunidhseis twn opadwn !

1)#-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o

2)Ελεος, γραφε ελληνικα

ρε παιδια γιατι σβηνονται ποστς???

σε ό,τι κάνω delete, έχει γραφτεί ο λόγος από κάτω… Ένα delete για greeklish και το άλλο, γιατί ο freedomofrock πολύ σωστά ζητούσε να μη γράφονται greeklish και επειδή πλέον το θέμα είναι λήξαν δεν είναι ανάγκη να τα διαβάζει αυτά κάποιος που μπαίνει στο τόπικ για το θέμα του τόπικ… Μην είστε περίεργοι:p

Επίσης μη μου απαντήσετε… συνεχίστε επί του θέματος…

Iron Maiden

Stones

…aaaaaa 1oι και καλυτεροι οι Purple!!! Διαληθειτε ρεεεεεε!!! α στα διαλα…χαχα

Dream Theater!!! κακιστη μουσικη!! κ τη βγαζουν με επανεκδωσεις demos και τετοιες βλακειες…εκμεταλευση του χαζομεταλλα… demo in the attic…demo here…demo there…live at mike’s home…
compositions from a toilet…john singing early parts from what became metropolis… ’

φτανει πια!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Οι Obituary, τώρα. Η τουλάχιστον να μου υποσχεθούν ότι δεν θα ξαναπάρουν για lead κιθαρίστα που να γράφει speed solos στο πιο σάπιο συγκρότημα του αμερικανικού Death!!

Πολλά συγκροτήματα μου ρχονται εκ των οποίν αρκετά κάνουν αρπαχτές στο Ελλαδισταν…Purple όπωσδήποτε,O Ozzy δεν έχει κάτι να προσφέρει πια…,οι REm στα τελευταία τους ήταν απλά η επανάληψη του εαυτού τους …Αν πρέπει σώνει και καλά να κάνουν τέχνη γιατί δεν κάθονται να ζωγραφίσουν…???

Metallica (Οπωσδήποτε)
Tool
System Of A Down

!!!8O 8O 8O 8O !!!

metallica δεχομαι οτι υπαρχει μια απογοητευση

στους αλλους 2, με 4 ο καθενας και βρισκωμενοι πανω στο απωγειο της δοξας τους γιατι να την κανουν??:-k

Oι System δεν την εχουν κανει ηδη?

τι θα πει γιατι, γιατι δεν τους γουσταρει δεν ειναι αυτος σοβαρος λογος?

θα ξαναρωτησω για stones, τα αλμπουμ που εβγαλαν την τελευταια 10ετια τα βρισκετε ασχημα?

τι εννοεις?την απογοητευση?
ή την κανω = εφυγα??

Δεν διαλυθηκαν/σταματησαν?

προσωπικα δεν ξερω
και δεν ξερω αν το γνωριζουν και οι ιδιοι
το πιθανοτερο ειναι να κανουν την καυλα τους με τα σολο τους, να μην πανε καλα εμπορικα, και να αναμενουμε ολοι με αγωνια το νεο τους αλμπουμ, το οποιο υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ναι μουφα, οπωτε τοτε θα λεμε,οτι ηρθε η ωρα τους να φυγει! :lol: :lol: :lol:

Gia mena den vriskontai sto apogeio ths doxas, kathws einai mpastardemenh mousikh kai prosvalei thn metal. Ayth einai h gnwmh mou, gi’ayto thelw na stamathsoun.

γκουχ γκουχ λόοου γκουχ νσαμ γκουχ χκουχ

Den exw akousei opote den mporw na ekferw gnwmh.

[FONT=“Century Gothic”][B]Και ποιος είσαι εσύ που θες να διαλύσει ένα συγκρότημα που μπορεί να έχει τόσους πολλούς που το γουστάρουν, που το αγαπούν? Πόσο εύκολα μπορεί να γράψει κανείς ό,τι ασυναρτησία θέλει μέσω ενός φόρουμ. Αλλά ενώπιος ενωπίω, με ένα συνομιλητή που ακούει Tool και δεν τον ξέρει καλά, θα προτιμήσει να μην πει και πολλά μήπως τον προσβάλλει!
Ναι να διαλυθούν όλα τα παρακλάδια του μέταλ και τα συγκροτήματα που δε σου αρέσουν και να μείνουν μόνο αυτά που γουστάρεις εσύ για να τα ακούμε έτσι κι αλλιώς δίχως άλλη επιλογή. Έλεος με τη χαζομάρα στον κόσμο. Έλεος με τα αυτονόητα. Ένας στοιχειώδης δείκτης νοημοσύνης χρειάζεται για να καταλάβεις ότι σε αυτό το τόπικ γράφει κανείς για τα συγκροτήματα που του άρεσαν αλλά πιστεύει ότι πια δεν έχουν τίποτα να δώσουν. Δηλαδή πόσο πιο απλοϊκός να γίνει ο τίτλος;
Και εγώ μπορεί να θέλω να σταματήσεις να ποστάρεις γιατί προσβάλεις το φόρουμ. Αλλά κάποιοι μπορεί να συμφωνούν μαζί σου, οπότε δεν είναι σωστό να θέλω κάτι τέτοιο.

Πάλι καλά που οι γνωστοί μου δεν είναι “μέταλλα” και έτσι δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι κάποιος τέτοιος in real life…[/B][/FONT]

γεια σου ρε Joey μεγαλε!