Ποιο συγκρότημα πιστεύετε πώς ξόφλησε - είναι η ώρα του να φύγει?

Γιατί νομίζεις ότι ακούω μόνο metal? Θες να σου πω κι άλλα συγκροτήματα (εκτός metal) που μ’αρέσουν?
REM, Bon Jovi, Creed, Papa Roach, Linkin Park, Aerosmith, Axxis, ACDC, Blackmore’s Night, Offspring, Nickelback, Green Day, Beatles, Led Zeppelin, Ultravox, Mike Oldfield, Oasis, Reamon, Demon Hunter, Queen, Red Hot Chili Peppers, Rory Gallagher, Hoobastank, Sanctus Real, Scorpions, Starsailor, Travis, Dire Straits… και συνεχίζεται…
Γι’αυτό μην μου λες ότι είμαι “μέταλο”… είμαι ΚΑΙ μέταλο και δέχομαι πολλά είδη μουσικής.
Το ότι εσύ δεν δέχεσαι τη γνώμη του άλλου είναι δικό σου πρόβλημα και δεν με απασχολεί. Ούτε με απασχολεί ποιές μπάντες θα σταματήσουν, απλά είδα το θέμα και έγραψα την ΔΙΚΗ μου γνώμη χωρίς να επιβάλω τίποτα σε κανέναν. Το θέμα τελειώνει εδώ γιατί δεν γουστάρω τσακωμούς. Είπα αυτά που είχα να πω. Καληνύχτα.

καλα βρε eldameldo προσβαλουν το μεταλ οι tool και οι system of a down και δεν το προσβαλουν συμφωνα με αυτα που ακους οι linkin park και οι papa roach??!?!
θα μας τρελανεις??

και για εξηγησε μου σε παρακαλω τι εννοεις προσβαλουν το μεταλ??
βγηκε κανεις και ειπε I AM THE WAY,I AM THE LIGHT,I AM THE METAL!?!?!ακολουθηστε με και σωθειτε???

δηλαδη νταξει,ελεος.

και γιατι το προσβαλουν αυτοι?και οχι η ταδε παλια μπαντα,που συνεχιζει ακομα να παιζει (ή κανει reunion), το πιο πιθανον για να τα οικονομησει, και περα απο αυτου βγαζει μετριους εως χαλια δισκους??
και επειδη ειπες για τους metallica πριν, δεν αναφερομαι μονο στην περιπτωση τους(οχι οτι δεχομαι να σταματησουν).

Μαλλον σε καποια συνεντευξη τους ο Τankian και ο Keenan ειπαν “γαμω τη μανα του Metal” η κατι τετοιο και το προσβαλαν…

Γεμισαμε tr00 μεταλλαδες…

οχι ρε συ!!
σοβαρα??
την μανα??
τολμησαν και μιλησαν ετσι για την μανα??την μανα που χει τραβηξει τοσα πολλα, για να μεγαλωσει το metal σωστα?? χωρις να του λειψει τιποτα??
:cry: :cry:

δεν τους ξανακουω!
:x :x

eldameldo τι ηλικία έχεις??

Είμαι 23.

Judas Priest, γιατί από βίντεο που έχω δει στο νετ, η φωνή του Rob δεν βρίσκεται σε καλά, ούτε καν ανεκτά, επίπεδα…Slayer σίγουρα… Αυτά…

Συμφωνώ φιλαράκι. Καλό θα ήταν αυτό για να μην “τσαλακώσουν” την καριέρα τους όπως οι Metallica.

Για Priest θα συμφωνήσω, ο Halford δεν είναι αυτός που ήταν, ο τελευταίος δίσκος ήταν μέτριος…

Οι Slayer όμως γιατί?? Φονικά live κάνουν, το τελευταίο cd έκλεινε σπίτια, που το κακό?

Συμφωνω απολυτα με αυτο που λες . Μεχρι τωρα εχουν μονο αριστουργιματα κατω απο το ονομα τους και θα ηθελα να τους θυμαμαι ετσι .

ρε κάπου το πήρε το μάτι μου αυτό:-k

Nαι αλλά δεν ήταν ο Maynard… Ήταν ο άλλος ο Keenan, των COC

Δεν πειράζει, ας πεί ότι θέλει αφού το σχήμα του γαμεί 8)

Λυπάμαι που το λεω, οι Black Sabbath…:frowning:

οχι! πρωτα θα τους δω και με Ozzy και μετα!

Tότε στο profile σου γιατί δηλώνεις 18; :-k

Το 23 ειναι σε αστρικα ετη

A OK! Mου διέφυγε αυτό… :roll: