Ποιο συγκρότημα πιστεύετε πώς ξόφλησε - είναι η ώρα του να φύγει?

αν ήμουν μοντ τώρα θα σας είχα μπανάρει και τους δυο ρε τσογλάνια με το σπαμάρισμά σας

Ε? Κάποιο λάθος θα έγινε. Και εξαλλου τι σημασία έχει αυτό?

Το παιζει πιπινι .(πλακιτσα ελαμεντο) :lol:

ΟΙ ΜΕΤΑLLICA ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ!

οι Μetallica δε την παλευαν και πολυ γιατι ειχαν να βγαλουν δουλεια κατι χρονια κ ανησυχουσαν πως να ειναι το επομενο…και ετσι ο παραγωγος τους τα πηγαινε οπως ηθελε αυτος…και αν και πολυ καλες ιδεες στο κλασικκο Metallica style…ηταν λιγο τραβηγμενα τα κομματια και κουραζαν…αν τα καναν ολα 6-7 λεπτα μια χαρα θα ηταν.

στο επομενο θα ειναι σαφως πιο focused και σιγουροι του τι θελουν να κανουν…θα δειτε!!!

οι Scorpions απ την αλλη ειναι αυτοι που δεν την παλευουν μια!!! και δε σταματανε…γιατι ο ελληνασ τους υποστηριζει…χαχαχαχαχα…τζαμπα λεφτακια…και αυτοι οι Dream Theater…φτανει πια…3 αλμπουμς για σκουπιδια…

[ul]
[li]Metallica
[/li][li]Black Sabbath
[/li][li]Deep Purple
[/li][li]Judas Priest
[/li][li]Manowar
[/li][li]Iron Maiden
[/li][li]Def Leppard
[/li][li]Bon Jovi
[/li][/ul]

Αν θέλουν να παίζουν live κανένα πρόβλημα!

ΌΧΙ στο να δισκογραφούν:!: :dunno:

Οχι ρε ,υπερβολή!!!Καταρχάς αναφέρεις συγκροτηματα που μετα απο μια κάμψη βγάζουν δισκάρες…κατα παραδοση…Γιατί το λες αυτό?

Χαχαχαχα! Ποιοι απ΄αυτούς έχουν βγάλει δισκάρα μετά από κάμψη? Μερικοί απ΄αυτούς είναι σε χρόνια κάμψη θα λεγα εγώ.

Oι Iron Maiden με το Brave New World εβγαλαν δισκαρα και με το Dance Of Death ηταν επισης πολυ καλοι. Οι Metallica μενει να δουμε με τον τωρινο (μια και γω θεωρω οτι μεχρι ΚΑΙ το Load εχουν μονο δισκαρες)…

Metallica πχ 8 χρόνια μετα το And justice for all έβγαλαν το Load,που ήταν ο απόλυτος δίσκος
Οι def leppard to Εuphoria κάπου στο 2000…Ενδεικτικά…:wink:

Για τους Metallica είναι θέμα γούστου αλλά δισκάρα το Load δεν το λες. Πάντως τώρα είναι σε σήψη και αυτοί όπως και οι άλλοι.
Οι Maiden έβγαλαν όντως έναν καλό δίσκο (ΒΝW) αλλά τώρα πλέον είναι στη συντήρηση με μέτρια αποτελέσματα.
Για τους Leppard δεν ξέρω πολλά αλλά μόνο το ότι ο τελευταίος καλός δίσκος τους (σύμφωνα με τα λεγόμενα της Lunatic) ήταν το 2000 λέει πολλά.

Συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν είναι αρκετό, και μιλάμε για το τώρα, όχι τι κάνανε το 96 και 99.:slight_smile:

η περιοδος πριν το Painkiller θεωρειται απο πολλους καμψη για τους Priest, οποτε βαλε και αυτους μεσα. επισης το Angel θεωρηται απο πολλους αξιοπρεπες δισκος, αν οχι δισκαρα, και ηταν δισκος του reunion…

το load το λες δισκαρο κ δεν ακουω τπτ…αμα ειναι κανεις κολημενος κ θελει να βγαινουν δισκοι ομοιοι με τουσ παλιους ε ,δε θα του αρεσει…

και ομως το load ειναι αυθεντικο Metallica…οι sabbath απ την αλλη συμφωνω…εχουν ξοφλησει απο καιρο τωρα…ο ozzy δε τραβαει πια…κ απλα υπαρχουν για να κανουν συναυλιες…δε βγαζουν τπτ καινουριο εδω και χρονια…δε παει αλλο…

Συμφωνω οτι το Load ηταν Δισκαρα,αλλα οπως σωστα ειπωθηκε δεν θεωρειτε προσφατος δισκος

Οι metallica ας περιμενουμε να βγαλουν το νεο αλμπουμ τους και μετα αν ειναι μαπα τοτε θα πουμε οτι οντως ξοφλησαν, οι Him με τον valo,οι osffpring και οι evanescense πρεπει να το διαλυσουν,εχουν χασει την μπαλα.

O μαλακας τι θελω και μιλαω…πολυ παρεα με το σοφι καππακι κανω :frowning:

Για τους Priest δεν ακούω κουβέντα γιατί πιστεύω με το reunion με Halford έβγαλαν μεγάλη δισκάρα! Και τώρα είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν κ το επόμενο, ελπίζω εξίσου καλό… Αλλά εκείνοι οι Sabbath πλέον δεν κάνουν κ τίποτα…

Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε λίγο…
Μπορεί το Kill ‘Em All να είναι ένας κλασικός πλέον δίσκος (αλλά όχι και δισκάρα… μην τρελαθούμε!), το Ride The Lightning να έχει γαμάτα τραγούδια και διαχρονικά και το Master Of Puppets να είναι από τους πιο πορωτικούς μέταλ δίσκους… Αλλά το Load είναι ΔΙΣΚΑΡΑ και το καλύτερό τους ως προς την ποιότητα της σύνθεσης (και ας μην είναι καθαρά μέταλ δίσκος). Όπως και το Reload έχει φοβερά κομμάτια (βλ. Fixxxer - απλά αριστούργημα). Και στην τελική, το St. Anger μπορεί να είχε μάπα παραγωγή και όλα τα σχετικά μειονεκτήματα, αλλά παρ’ όλα αυτά έχει φοβερά riffs και ακούγεται καλύτερα από το live dvd που είχαν - ευτυχώς - μέσα (και κομματάρες σαν το The Unnamed Feeling δεν γράφονται κάθε μέρα).

Υ.Γ. Το nick μου δεν το διάλεξα επειδή είναι ο αγαπημένος μου δίσκος :lol: Στην καρδιά μου πάντα θα είναι τα Master of Puppets και Load :respect:
Υ.Γ.2 Για τα And Justice και Black album δεν μίλησα γιατί δεν ήταν του παρόντος 8)
Υ.Γ.3 Πας μη Metalli-fan - βάρβαρος! :stuck_out_tongue:

Και για να μιλήσω επί του θέματος…
Nightwish - ή πρέπει να φέρουν πίσω την tarja ή να το κλείσουν το μαγαζί :slight_smile:
Black Sabbath - ξεφτυλίζεται πια το όνομα… όλα για την αρπαχτή :frowning:
υπάρχουν και άλλα πολλά στη λίστα. θα επανέλθω :smiley: