Metallica χωρις 2η σκεψη,εδω κ πολλα χρονια…
ΗΙΜ?:lol:H μηπως και Evanescense…:-k
Linkin Park
βασικα δεν υπηρχε καν λογος να δημιουργηθουν.Οτι χειροτερο κυκλοφορει στη μουσικη βιομηχανια:!:
συμφωνω!!!
guns n roses
που μενεις ρε !@#!@#$!@#$ ?
Κερατσινι.Σε περιμενω
χαχαχαχα,ψησου wise!
μου πεφτεις λιγο μακρυα αλλα οποιος λεει κατι ασχημο για τους lp… θα φτιαξεις καφεδακι?
Δεν ειπα κατι ασχημο.Την αληθεια ειπα!
για ποιο λογο πιστευεις οτι ξοφλησαν?
και πως κολλαει το “δεν υπαρχει λογος να δημιουργηθουν” με το παρον 8ρεντ?
οντως,δεν καταλαβαινω,τι σημαινει δεν υπαρχει λογος να δημιουργηθουν???
περασα την αλυσιδα,φορεσα σιδερογροθια και ερχομαι
Οι LP πλέον υπάρχουν για την 'κονόμα
αυτο σηκωνει κουβεντα πιστευω!
ξερει κανεις καποιο συγκροτημα που βγαζει δισκους και κανει λαιβ για τη ψυχη της μανας τους?
το οτι σε πολλους δεν αρεσε ο τελευταιος δισκος οσο οι πρωτοι δεν σημαινει οτι υπαρχουν για την κονομα.ετσι πιστευω…
εγω που ακουω το τελευταιο σιντι απως τα αλλα μπορω να πω οτι δεν υπαρχουν για την κονομα,ε?
leviathan???
Χιλιάδες. Που παίζουν μουσική και επειδή γουστάρουνε.
ρε παιδι μου εννοειται οτι για να παιξεις μουσικη πρεπει να γουσταρεις κιολλας.αλλα αφου ειναι ετσι γτ δεν κανουν συναυλιες με ανοιχτες πορτες?η με 10 ε το εισητηριο.γτ δεν πουλανε τα cd με 10-12 ε και πρεπει να τα παιρνουμε 18 και 20?και μη μου πεις οτι ειναι μονο η δισκογραφικη που τα ελεγχει αυτα…
κανεις δεν παιζει για την ψυχη της μανας του.ολοι παιζουν για τα λεφτα,ΚΑΠΟΙΟΙ παιζουν ΚΑΙ επειδη γουσταρουν
ωραια…αρα δυσκολα μπορω να δεχτω οτι καποια μπαντα θεωρειται οτι εχει ξοφλησει επειδη παιζει ΚΑΙ για τα λεφτα…
Ε λοιπόν φτάνει πια ρε Deep Purple τέλος!!!Μπας και κάνει και τίποτα καλό ο Morse γιατί έχει κολλήσει πια με τους Purple και είναι κρίμα!!!
Φτανει πια και με τους Helloween και το απαραδεκτο πλεον κ αδιαφορο Power τους…ΦΤΑΝΕΙ!!!
δηλ δε παει αλλο ρε παιδια αυτο το πραμα…μη το παλευετε ρε…καντε κατι αλλο ρε παιδες…δε σας παιρνει…δεν εχετε πια εμπνευση…