Ποιο συγκρότημα πιστεύετε πώς ξόφλησε - είναι η ώρα του να φύγει?

8O
4 άλμπουμ, τα 2 εξαιρετικά, και αμέτρητες εκπληκτικές συναυλίες.
Όσοι βρέθηκαν στο θέατρο Βράχων πρόπερσι σίγουρα θυμούνται ένα από τα καλύτερα live poy έχουμε δεί τα τελευταία χρόνια.

Οχι ρε συ έχουν χάσει πολύ ειδικά στα live τους!είχα πάει πέρσι να τους δω και ήταν μέτριοι!και ειδικά ο Morse χάνει πολύ που είναι σε αυτή την μπάντα ακόμα γιατί είναι πολύ καλός για να παίζει Smoke on the water.

Που τους είδες πέρυσι;
Kαι σε σχεση με τι συγκρίνεις πως έχουν χάσει; Τους έχεις δεί με παλαιότερες συνθέσεις;

Oι Purple δεν είναι η αποκλειστική απασχόληση του Morse, πέρυσι (Ιανουάρος 2007) περιόδευσε και με τους Dregs στην Αμερική. Προφανώς ο ίδιος δεν νοιώθει πως “χαραμίζεται” παίζοντας το κλασσικότερο ίσως riff στην ιστορία του ροκ, για την ακρίβεια μοιάζει να το καταδιασκεδάζει στη σκηνή και όποτε έχει ευκαιρία για σόλο κατεβάζει παπάδες.:papas:
Και σίγουρα είναι πολύ καλό για όσους ζούμε σε χώρες που οι Dregs δεν θα έρχονταν ποτέ πως μπορούμε να βλέπουμε τον Μοrse με τους Purple. :slight_smile:

Δεν ξέρω για live,αλλά τα δύο τελευταία δισκάκια δεν είναι ο ορισμός του “έχουν ξοφλήσει”:wink:

αραγε αν μαθαινε ο κοσμος οτι δεν θα παιζαν τα hits και διαλεγαν να παιξουν αλλα παλια θαμενα ξεχασμενα θα πηγαινε να τους δει?

και ειδαν πως δεν πολυαρεσει το Perpendicular που ειναι κατ εμε αρκετα καλο, και δηλωσε ο Ιαν πως το κουρασαν το θεμα και τον δισκο κ τον επειξαν παρα πολυ…δηλαδη για smoke τι να πουμε?(μηπως αυτο πουλαει ΙΑΝ?)

ξοφλησαν λεω εγω.εδω και καιρο.

Συμφωνώ!
Ειδικά το Rapture of the Deep είναι δισκάρα!

Mule για το 2005 σου έλεγα στο θέατρο γης!!ήταν ένα πολύ μέτριο live και πιο παλιά που είχαν έρθει 2 φορές την ίδια χρονιά μια τον Απρίλιο και μια τον Αύγουστο(είχα πάει σε αυτό) το set list ήταν ίδιο με πολύ μικρές αλλαγές.Μέχρι το perpendicular πουται καλός δισκος μάλιστα,κάτι bananas όμως δεν μου άρεσαν.

Το 2005 δεν ανέβηκα να τους δώ Θεσ/νίκη και εδώ κάτω δυστυχώς δεν είχαν παίξει. Αυτό που άκουσα για αυτή τη συναυλία είναι πως είχε πολύ κακή προσέλευση. Είδα 3-4 κομμάτια που είχε δείξει ο Στάθης στην τηλεόραση και μου είχαν φανεί μία χαρά, μετάνιωσα που δεν ανέβηκα.
Απρίλιο είχαν παίξει το 2000 (Πρώτη επίσκεψη τους με Morse και μετά αρχές Σεπτεμβρίου 2001, μάλλον αυτό λες.
Εγώ όσες φορές τους είδα με Morse (6 συνολικά), στις χειρότερες τους βρήκα απλά καλούς στις καλύτερες (Θέατρο Βράχων 2006) τους βρήκα θεούς!
Από τα άλμπουμ με Μorse προτιμώ Purpendicular kai ROTD, μετά το Bananas και τελευταίο το Abandon.
Σίγουρα πάντως μόνο ξοφλημένους δεν τους θεωρώ. :slight_smile:
Για την ακρίβεια θέλω πολύ να τους ξαναδώ.

δεν θελει και ερωτημα,iron maiden.παραγινε το κακο με το σετακι δισκος(μια απο τα ιδια)-περιοδεια_live album/dvd-best of και παλι απο την αρχη.ελεος δειξτε λιγη αξιοπρεπεια επιτελους.τα εχω ξαναπει τοξερω αλλα τι να κανεις.και οι purple εδω που τα λεμε δεν εχουν και τιποτα το αξιολογο να δωσουν τωρα πια.(λεγοντας ολα αυτα δεν σημαινει οτι εχω κατι μαζι τους και δεν σεβομαι τη προσφορα τους)

Λογικο ειναι με 38 ευρω εισητηριο για μιαμιση ωρα συναυλια…![-X

Οι Purple τα τελευταία χρόνια παίζουν 1:45 με 2 ώρες (νεώτερες μπάντες πάιζουν αυστηρά μιάμιση ώρα…) και το κυριότερο είναι πως αυτή την ώρα παίζουν καλά. Πρόπερσι στο Βύρωνα το εισητήριο ήταν 50?, [-X

Νομιζω πως απο τη στιγμη που ενα συγκροτημα εχει να προσφερει αξιοπρεπεις κυκλοφοριες δεν εχει λογο να φυγει. Οσο για τους Metallica θα υπενθυμισω κατι που ισως ειναι χιλιοειπωμενο. Εκαναν αυτο που γουσταραν εκεινη τη στιγμη. Και ας μην το ριξουμε παλι στην εμπορικοτητα. Αν ηθελαν κατι καθαρα εμπορικο δεν θα εβγαζαν ενα αλμπουμ σαν το St Anger, γιατι κακα τα ψεματα δεν ηταν και το πιο αποδεκτο. Δεν νομιζω οτι πρεπει να φυγει καποιος. Ολοι προσφερουν. Νομιζω οτι καταλαβαινουν και οι ιδιοι οι καλλιτεχνες ποτε δεν τους περνει αλλο.:-s

Η Αμυ λι μαλλον δεν το εχει καταλαβει ακομα…:har: :bleh: :lol:

Θα ελεγα οτι πρεπει να φυγει οποιος δεν πειραματιζεται με καινουργιο ηχο -τουλαχιστον σε καποια πλαισια
-κ παιζει τα ιδια
ξανα κ ξανα χωρις να προσφερει τιποτα,
ακομα κ αν εχει διαπρεψει στο παρελθον…

Ρε μια χαρα, τζαματα επαιξαν αλλα λογικο ειναι οταν οι Scorpions πχ. που παιζαν 3 μερες μετα στον ιδιο χωρο με 27 ευρω(και 2ωρο γεματο σετ) , να σου κακοφανει να πληρωσεις 11 ευρω παραπανω για μιση ωρα λιγοτερο.

Cradle Of Filth … αρκετα ξεπουληθηκαν …πιστευω η φωνη του Danni Filth εχει γινει για τον πεο μετα το Midian τα τραγουδια τους απλα δεν ακουγοντε και γενικα δεν προσφερουν τιποτα πλεον… για μενα παντα

Χωρος υπαρχει για ολους! Γιατι να διλυθει μια μπαντα απλα επειδη υπαρχουν και αλλες… Ισα-ισα ακομα και οι πατατες προσφερουν στην μουσικη με τον τροπο τους

Ωραία τα λέει αυτό το ιφριτ

Γιατι ρε? Βεβαια δεν ακουω και πολυ Evanescense. Αλλα η κοπελα εχει καλη φωνη.