[SIZE=“7”]METALLICA[/SIZE]
:lol2: :lol2: :lol2:
Mε εκανες να γελασω μεσημεριατικα…:lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ!!!
Να ψοφησουνε τα κρινα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Αλλοι είναι με το ένα πόδι στον (επιχρυσομένο) τάφο
Πολυ ανετα ομως!
το έχεις ακούσει το Humanity?:-k :-k το κομμάτι
Μπορεί να γίνει στα ελληνικά ο τίτλος;
Είναι ελεεινός έτσι.
ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΣ…!!!:-k :-k :-k :-k
:o
E;;;
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: του topic ω ρε
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πολυ Γελιο!!
βασικα το triumph ειναι δισκαρα και αν το 30λεπτο ειχε τη μιση διαρκεια θα ηταν ακομα μεγαλυτερη.
Oι Six Feet Under.
Ωρα να με κράξετε…
Οι Motorhead !
Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχαν διαλυθεί μετά το Overnight Sensation (αν όχι μετά τη δισκάρα 1916)…
Ο Ozzy
Δυστυχώς ο γερο-Ozzy δεν τραβάει άλλο. Η υγεία του είναι πολύ χάλια, τα τελευταία στούντιο αλμπουμ του είναι ακρως αδιάφορα και συναυλικά δεν αποδίδει καθόλου.
Οι Rolling Stones
Εντάξει, έλεος, το έχουν καταντήσει αηδία το θέμα…
Εγω θα πω τον Udo!
Χωρις παρεξηγηση αλλα πιστευω οτι πρεπει να σταματησει!
oi stones βγαλανε προσφατα δισκαρα! παιζουν Live πολυ περισσοτερη ωρα απο καινουρια νεανικα Groups ασε που το θεαμα που προσφερουν δεν το εχεις φαταστει!
Το rain fall down μου έσπαγε τα νεύρα όταν το έπαιζε συνέχεια το ράδιο
- 10 δισεκατομμύρια και βάλε!!!
Ως πότε θα ταλαιπωρεί την άμοιρη ακοή μας αυτό το εντελώς άμπαλο και κάργα υπερεκτιμημένο συνοθύλευμα;;;;;;
40 και πλέον χρόνια δεν είναι υπεραρκετά;;;;;; :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.
Όσον αφορά το “άμπαλο συνονθύλευμα” ο Lemmy μόνο σε εμένα φαίνεται κάργα επηρρεασμένος ως προς το αλήτικο lifestyle του από τον θεό Keith Richards? O oποίος ΟΚ, είναι ψιλοκουλός αλλά για τους άλλους κιθαρίστες που είχαν κατά καιρούς οι Stones και ειδικά για Mick Taylor και Ron Wood δεν νομίζω να είναι τόσο ψιλοκουλάδια, και ο Brian Jones(R.I.P.) ήταν ένας πολύ καλός κιθαρίστας