Ποιο συγκρότημα πιστεύετε πώς ξόφλησε - είναι η ώρα του να φύγει?

γιατι υπερεκτιμημένο?

stones respect ρεεεεεεεεεεεεε…

το rain fall down δεν είναι από τα καλύτερα του δίσκου:wink:

οταν αποβαλετε τα κομπλεξ του τυπου το παιζει το ραδιωφωνο κ τετοια μπορουμε να συζητησυμε

Ουυυ μαυρο στους Στοουνς ουυ ξεπουλημενοι.

Δεν μ’αρεσουν.Ειναι χαλια.
Να σταματησουν τωρα.

(Παιζει να μην εχω ακουσει ουτε 10 τραγουδια τους)

Stones suck a#$.

Maiden,Black Sabbath,Cannibal Corpse,Six Feet Under,Fear Factory…κάποιοι επειδή ποτέ δεν τους άντεχα,άλλοι επειδή δυστηχώς δεν κρατιούντε πια.

ΟΙ Fear Factory Παιζουν ακομα???

Καμία σχέση… Το streets που το έπαιζε επίσης συνέχεια το ράδιο ήταν συμπαθητικό… Εγώ ακούω κάθε μέρα ράδιο στο αμάξι:wink: Απλά είπα ότι το rain fall down μου έσπαγε τα νεύρα όποτε το άκουγα

Ρε μάγκες με ποιά κριτήρια πιστεύετε οτι πρέπει να αποσυρθεί ένα συγκρότημα σαν τους Iron Maiden το οποίο είναι 100% ενεργό,κάνει περιοδείες και κυκλοφορεί νέες δουλείες τουλάχιστον αξιόλογες;Θέλω να δω πολύ αυτά τα κριτήρια!Πείτε “να αποσυρθούν οι τάδε γι’αυτόν τον λόγο” όχι έτσι “να φύγουν αυτοί” και όποιον πάρει ο χάρος.Έγω πιστεύω πως πρέπει να αποσυρθούν οι Black Sabbath.Τους γουστάρω τρελά,άλλα μπάντα που δεν κυκλοφορεί νεες δουλειές,δεν έχει νόημα να υπάρχει!Ελπίζαμε πως θα κυκλοφορήσουν κάτι,άλλα να…ο Ozzy έβγαλε νέο album.Άρα (για μένα) είναι ώρα να δώσουν ένα τέλος!

Και ο Ozzy μαζι τους…

:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

To θεμα δεν ειναι να μου αρεσει ενα κομματι απο τον νεο τους δισκο??Φυσικα και εχω ακουσει ολον τον δισκο…
Το θεμα ειναι να με πεισει να το ξανακουσω και να το ξανακουσω πραγμα που δεν εκανε…
Οταν θελω να ακουσω scorpions ακουω μονο τα παλια τους που ειναι ενα προς ενα τελεια…

Ο Ozzy γιατι οταν ειδα το βιντεο απο τη συναυλια των Sabbath στο Rockwave με επιασαν τα γελια αλλα και λυπηθηκα ταυτοχρονα οταν ακουσα τη φωνη του.Ιδιως στο Children Of The Grave τα εκανε σαλατα.

Ο ανθρωπος αυτος προκαλει γελιο πλεον…:frowning:

Πας καλα ??? η συναυλια των sabbath στην αθηνα ηταν ΤΕΛΕΙΑ!!! και δεν το λεω μονο εγω…

Τώρα σοβαρά, ΚΑΝΕΝΑ συγκρότημα δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάει, εκτός αν υπάρχουν λόγοι υγείας… Δεν έχει αυτό το δικαίωμα. Ούτε έχουμε εμείς φυσικά το δικαίωμα να του πούμε να τα παρατήσει

Θα συμφωνήσω αν και σκληροπυρηνικός οπαδός…:frowning:

+11111100000000000000…
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΙΚΩΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΝΟΣ

Χαλαρά οι Rolling stones…Σε λίγο θα βγουν και με τις μαγκούρες…:lol: :lol:

Αλλα να λικνιζει και με τ6ην μαγκουρα του ετσι θεσπεσια τον κωλο του ο Jagger!..:lol: :lol:

Ο Οzzy σε λιγο θα βγει με κανα “π” στη σκηνη πανω… Με αυτα που κανουν, δεν σεβονται ουτε την ιδια τους την ιστορια…:frowning:

Λέτε λέτε για τον Ozzy…έβγαλε νέο album όμως ο θείος!!!