Φτανει πια με τα τυπικα και προβλεπομενα βιογραφικα με τα πτυχια,τα πιστοποιητικα γλωσσομαθειας,τις παρακολουθησεις σεμιναριων,την προυπηρεσια…
Ολοι εχουμε ταλεντα που θα θελαμε να αφησουν να λαμψουν ωστε να εντυπωσιασουμε τα μελλοντικα αφεντικα μας.Απο το ρεψιμο των 40 δευτερολεπτων ως το αγγιγμα της μυτης μας με τη γλωσσα εμπεριεχονται πολλα και διαφορα ταλεντα για τα οποια ειμαστε περισσοτερο ή λιγοτερο περηφανοι.
Εδω λοιπον πειτε οσα μπορειτε να κανετε αλλα φοβοσαστε να γραψετε στο βιογραφικο σας.
πυροκλανι!:lol:
αυτο που ειπε ο μπουζλικ και θα παρω και το ρεψιμο
σε τρεχω!:lol:
στο poll επρεπε να ειχε επιλογη emo-killer
Εmo killer ανετα…:lol:
Πιστεύω ότι σας έχω όλους. Κλειδώστε το μετά το ποστ. Έχω δει δελτίο του ΣΤΑΡ ολάκερο…
σιγα η γιαγια μου το βλεπει καθε μερα…
8O 8O 8O
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ! ¶γαλμα να της στήσεις!
αρα δεν εισαι ξεχωριστος. ξερεις ακομα ποσες γιαγιαδες το βλεπουν σαν live των metallica???
Ναι, αλλά οι γιαγιάδες το βλέπουν κάθε μέρα. Εσύ δε νομίζω ότι βλέπεις λαιβ των metallica κάθε μέρα, οπότε σε έχουν και με έχουν…
αρα δεν εισαι ξεχωριστος. ξερεις ακομα ποσες γιαγιαδες το βλεπουν λες και ειναι live των metallica???
Εγώ ψηφίζω το στυλάτο και γκλάμορους σήκωμα του ενός φρυδιού
νομιζεις… αν καποια μερα δεν ακουσω μεταλλικα κατι παθαινω… οπωτε και στο κινητο και στο mp3 εχω ολη την δισκογραφια τους (+live+cover+++++):lol: 8O
Κι εγώ το βλέπω κάθε βράδυ! lol
αλλά στο βιογραφικό μου θα έβαζα το φτύσιμο αναμεσα απο τα δυο μπρπστινα δοντια
χαχαχαχαχα
Eγω θα εβαζα οτι μπορω να κινω διαδοχικα σε ζευγαρια το πρωτο με το τριτο και το δευτερο με το τεταρτο δαχτυλο του αριστερου χεριου.Επισης μπορω να φερω τις ακρες των δαχτυλων των χεριων σε ορθη γωνια.
αντε ρεεε! πώς ποσταρε φωτο απο το δαχτυλα σε ορθή γωνια τωρα!
Εγώ πάλι πολλες φορές είμαι εγκαστρύμυθος…:lol:
Οι κοπελες που κανουν το Νο2 καλουνται να επικοινωνησουν μαζι μου.
Προσοχη, μιλαμε για το Νο2 και σε καμια περιπτωση για το Νο3.
Ρε, η Αλόη σηκώνει το ένα της φρύδι μέχρι το Θεό λέμε!!
Εγώ μπορώ να κάνω με τη γλώσσα και τον ουρανίσκο έναν πραγματικά δυνατό θόρυβο! Κάποιοι από δω μέσα το έχουν ακούσει 8)