Εναλλακτικο Βιογραφικο Σημειωμα

Οταν κλανω χανω τουλαχιστον 5 κιλα σε αερια

Έχω αρσενικό φίλο που το κάνει αυτό, αν ενδιαφέρεσαι.

Κουνιέται κιόλας :stuck_out_tongue:

Επίσης, φίλη μου φτάνει όντως τη γλώσσα στη μύτη. :expressionless:

Γνωριμια με τον τολκι ε

Ναι, ομολογώ πως είναι πολύ σέκτσυ…

Kαι εμείς 5% από την οσφρηση μας…

:lol: :stuck_out_tongue:

ποια φιλη?

εσυ μην κάνεις αλλο ποστ. εχεις τώρα όλους τους αριθμους απο την ημερομηνια γεννησης του Ντεμιαν!:stuck_out_tongue:

Ανύπαρκτη. Απ’το Βέλγιο <3 :roll:

μοντ, μη σπαμαρεις

Εγω θα ηθελα το βιογραφικο μου να γραφει οτι εχω γνωρισει απο κοντα τον φιλο του Κωστη013 αλλα δεν το εχω καταφερει ακομα δυστυχως…

O καιρος γαρ εγγυς 8)

έχεις γνωρίσει εμένα όμως.:wink:

Ε, και?

re kati epathe kai den mporw na grapsw me ellinika… mi me mallwsete…

epishs mporw na ftasw th glwssa sti myth mou sxetika aneta kai na sikwsw to ena frydi mou (kai enallaks kiolas, mia to ena, mia to allo).
A kai na eksafanisw tis kores twn matiwn mou kai na fainontai mono ta aspra. Kai na kanw gefyra me to swma mou (etsi nomizw legetai).

Popo eimai politalanti telika!! To biografiko mou ta spaei… :lol: :lol:

A, kai mia fili mporei na ligisei toso poli ton karpo tis pou (makari na katalabete) to xeri ths mporei na akoumpisei olokliro to diadromo anamesa ston karpo kai ton agkwna kai apo panw kai apo katw. 8O

Εγώ ξέρω εναν που ανοίγει μπουκάλια μπύρας με τα δόντια…8O :lol:

ΙΙΙΙΙουυυυυ…Αηδιαστικό…!!

Πρακτικό όμως…

Εγώ έχω αντέξει 2 βδομάδες χωρίς μπάνιο…λέτε να μετράει?

Kι εγώ!! :smiley:

Μπα…Υπάρχει ένας ιάπωνας που έμεινε 1 μήνα επειδή κοιμόταν στο γραφείο του για να τελειώσει μία δουλειά και το στειλανε με το ζόρι να πλυθεί γιατί το υπόλοιπο τμήμα δεν μπορούσε να δουλέψει από την μπόχα

μικροπραγματα!
ελα μαζι μου χυμα διακοπες κ θα δεις!:lol:

αλλα καποτε μεσα στο χειμωνα ειχα 2μιση βοδμαδες να κανω μαπνιο… τοτε που ημουν χιππης…:stuck_out_tongue: