σημερα κανε γιατι σε αντιθετη περιπτωση δεν θα ερθω στο meeting8)
xaxaxa, κι εγώ ξέρω… Τον αδερφό του panagiotis!! τα χα παίξει οταν το είδα πρώτη φορά… :lol:
Ε και? Το 2ο το κάνω και γω.
Απο αυτα που εχει το πολ εγω κανω μονο αυτο που η γλωσσα φτανει στη μυτη.Απο εκει και περα κανω διαφορα αλλα…Το μικρο δαχτυλο του χεριου μου μπορει να "αγκαλιαστει"απο τα υπολοιπα 3 γιατι ειναι σαν σπασμενο και
μπορει να κοβει βολτες οπου θελει αυτο.Δε του χαλαω χατιρι… :lol:
ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΒΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ SPOILER!
Εχω μερικα ακομα αξιοθαυμαστα αλλα δεν λεγονται στο forum…
Τοποθετηση ποδιου πανω απ’το κεφαλι!
Ε, σιγα…Εμεις ειχαμε 10 ατομα ενα bacardi ο καθενας και ειχαμε κανει ουρα σε ενα παιδι και μας τα ανοιξε ολα. Αυτο το παιδι κανει πολλα τετοια βεβαια…
Οk? :lol:
Μπορω να σηκωσω το ενα φρυδι.Οσον αφορα το ρεψιμο,δεν εχω διαρκεια, αλλα ηχητικη ενταση.Μια μερα με ειχε ακουσει η μανα μου απο τον δρομο ενω εμπαινε σπιτι:p
Ναι αλλα σε ποιον οροφο μενεις? :-k
Ισογειο.Το δωματιο μου δεν βλεπει δρομο ειναι γυρω στα 15 μετρα μεσα.Απο κει εριξα το κυμα:p
Τοποθετηση ποδιου πανω απ το κεφαλι. Το μονο απο την λιστα που μπορω να κανω.
Α βλεπω και δελτιο ΣΤΑΡ αλλα δεν το παλευω ολο.:-s
Επισης μπορω να φαω πολλα πιτογυρα.Τωρα το ειδα
Εγώ πάντως θέλω να λέει ότι μπορώ -με χαρακτηριστική άνεση mind you -να περάσω από το Coppelia στο Monolith of Death και τούμπαλιν…γίνεται?
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
Θα αισθάνομαι τεράστια υπερηφάνεια εάν στο CV μου αναγράφεται με πολύ μεγάλα bold γράμματα το κάτωθι:
[SIZE=“5”]Κατανοηση ποστ Karja_Kurunen με μια αναγνωση [/SIZE]
:lol:
8)
Η μισή Ξάνθη το κάνει αυτό…
Δεν έχω μούτρα να κυκλοφορώ έξω επειδή δεν μπορώ
Εγώ την παλεύω με την κατανάλωση γύρων (αν και δεν μου φαίνεται) και το ρέψιμο…
Όσο για το μπάνιο ξέρω τύπο, κολλημένο με reggae ο οποίος πλένει το σώμα του κανονικά, αλλά το κεφάλι περίπου μια φορά το μήνα για να φαίνονται όμορφα τα ράστα
(Η γλίτσα πάντως φαίνεται )
και εγω ακουω reggae και ιδιαιτερα τον μπομ τον μαστουρα αλλα απο οτι ειδες κανω κανονικα μπανιο…
Nαι, δεν είπα κάτι για όποιον ακούει reggae (και σε`μενα αρέσει ο Bob άλλωστε) αλλά για το συγκεκριμένο άτομο μίλησα.