Εναλλακτικο Βιογραφικο Σημειωμα

σημερα κανε γιατι σε αντιθετη περιπτωση δεν θα ερθω στο meeting8)

xaxaxa, κι εγώ ξέρω… Τον αδερφό του panagiotis!! τα χα παίξει οταν το είδα πρώτη φορά… :lol:

Ε και? Το 2ο το κάνω και γω. :smiley:

Απο αυτα που εχει το πολ εγω κανω μονο αυτο που η γλωσσα φτανει στη μυτη.Απο εκει και περα κανω διαφορα αλλα…Το μικρο δαχτυλο του χεριου μου μπορει να "αγκαλιαστει"απο τα υπολοιπα 3 γιατι ειναι σαν σπασμενο και
μπορει να κοβει βολτες οπου θελει αυτο.Δε του χαλαω χατιρι… :lol: :stuck_out_tongue:
ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΒΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ SPOILER!

Εχω μερικα ακομα αξιοθαυμαστα αλλα δεν λεγονται στο forum…

Τοποθετηση ποδιου πανω απ’το κεφαλι!:smiley:

Ε, σιγα…Εμεις ειχαμε 10 ατομα ενα bacardi ο καθενας και ειχαμε κανει ουρα σε ενα παιδι και μας τα ανοιξε ολα. Αυτο το παιδι κανει πολλα τετοια βεβαια…

Οk? :lol:

Μπορω να σηκωσω το ενα φρυδι.Οσον αφορα το ρεψιμο,δεν εχω διαρκεια, αλλα ηχητικη ενταση.Μια μερα με ειχε ακουσει η μανα μου απο τον δρομο ενω εμπαινε σπιτι:p

Ναι αλλα σε ποιον οροφο μενεις? :-k

Ισογειο.Το δωματιο μου δεν βλεπει δρομο ειναι γυρω στα 15 μετρα μεσα.Απο κει εριξα το κυμα:p

Τοποθετηση ποδιου πανω απ το κεφαλι. Το μονο απο την λιστα που μπορω να κανω.:frowning:
Α βλεπω και δελτιο ΣΤΑΡ αλλα δεν το παλευω ολο.:-s

Επισης μπορω να φαω πολλα πιτογυρα.Τωρα το ειδα

Εγώ πάντως θέλω να λέει ότι μπορώ -με χαρακτηριστική άνεση mind you -να περάσω από το Coppelia στο Monolith of Death και τούμπαλιν…γίνεται?

:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:

Θα αισθάνομαι τεράστια υπερηφάνεια εάν στο CV μου αναγράφεται με πολύ μεγάλα bold γράμματα το κάτωθι:

[SIZE=“5”]Κατανοηση ποστ Karja_Kurunen με μια αναγνωση [/SIZE]

:smiley: :lol: :stuck_out_tongue: 8) :wink:

Η μισή Ξάνθη το κάνει αυτό…
Δεν έχω μούτρα να κυκλοφορώ έξω επειδή δεν μπορώ :frowning:

Εγώ την παλεύω με την κατανάλωση γύρων (αν και δεν μου φαίνεται) και το ρέψιμο…

Όσο για το μπάνιο ξέρω τύπο, κολλημένο με reggae ο οποίος πλένει το σώμα του κανονικά, αλλά το κεφάλι περίπου μια φορά το μήνα για να φαίνονται όμορφα τα ράστα :stuck_out_tongue:
(Η γλίτσα πάντως φαίνεται :stuck_out_tongue: )

και εγω ακουω reggae και ιδιαιτερα τον μπομ τον μαστουρα αλλα απο οτι ειδες κανω κανονικα μπανιο…

Nαι, δεν είπα κάτι για όποιον ακούει reggae (και σε`μενα αρέσει ο Bob άλλωστε) αλλά για το συγκεκριμένο άτομο μίλησα.:slight_smile: