εξαιρετικό ποστ / δεν ήθελα να ανακινήσω πάλι το θέμα κάρβου, αλλά ας είναι μιας κ ειναι κυρίως δική μου απόφαση
to start with - ο κάρβου ειναι φιλος στην κανονικη ζωη κ έχει υπάρξει επι σειρα ετών co-αρχιmod. διαβάζει το φόρουμ επί πολλά χρόνια κ χειριζόμαστε μαζί το forum (μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά) γιατί έχουμε την ίδια νοοτροπία (καλή/κακή όποια). πλεον δεν σβήνει ποστ/ριχνει ποντους (ουτε εγω αλλωστε ιδιαιτερα) αλλά βοηθάει - διώχνει bot, αλλάζει τίτλους, μεταφέρει θρεντ κτλ. επισης γνωμοδοτεί στο εσωτερικο Mod room και σε αυτο τον θελω, γιατι εχει εμπειρια/γνωση του φορουμ χρόνια. αφου έχετε λυσσάξει με τον τίτλο, οκ δεν ειναι Mod, είναι [COLOR=“Yellow”][B]mod consigliere[/B][/COLOR] :lol::lol: .
το σύνηθες κακό του φόρουμ είναι οτι οταν ο Χ πλακώνεται με τον Ψ στα πολιτικα (για τον καρβου) κ αθλητικα (για καρβου/μοντε), μετα ο Χ κυνηγάει τον Ψ σε όλα τα θρεντ. λαθος νοοτροπια, αλλα τι να κανουμε, το βλεπω συχνα. ως εκ τουτου, αφου ο καρβου ειναι αιρετικος στα πολιτικα, θελετε να βγει απο Mod/να μην ειναι κιτρινος κτλ, πράγμα που προσωπικα το θεωρω υπερβολικο μιας κ αφου δεν σας απειλει καθε φορα που διαφωνειτε (αν εχει γινει στειλτε πμ) με διαγραφες/μπαν κτλ, ολα οκ για μενα. δεν κανει καταχρηση εξουσιας, παροτι λεει πραγματα που σε καποιους δεν αρεσουν.:roll:
τωρα, οταν καποιος βριζει/απειλει/ειρωνευεται κατ’εξακολουθηση, ιδιαιτερα στα τοπικ που σηκωνουν εντάσεις, ξερετε την πολιτικη μας. μας δινετε πατημα κ δικαιωμα να σας σβησουμε. δεν το κανουμε παντα (χρονος, βαρεμαρα, τοπος στην οργη) αλλα το δικαιωμα το εχουμε κ σας εχουμε ενημερωσει. ξερετε τι κανουμε, ειδικα απο τη στιγμη που αυτοι που γκρινιαζουν κ ξαναγκρινιαζουν ειναι χροοοοονια εδω μαζι μας, να λενε τα ιδια, ποσο κακοι ειμαστε κ ποσο ασχημα κανουμε τη δουλεια μας κτλ. εχω σταματησει να απανταω σε αυτα κ σε αλλες πιο προσωπικες επιθεσεις - ρε παιδια αληθεια το βραδυ δεν κοιμαστε γιατι ο καρβου ειναι κιτρινος ; το θεωρω τοσο δευτερευον θεμα που πραγματικα απορησα με ολα αυτα που διαβασα. :-s