Γιατι μονο οι μοντς γινεται να αποκρυπτουν αν ειναι ονλαην ενω οι χρηστες οχι;
Θελουμε κι εμεις να ειμαστε ολη μερα ονλαην και να μην φαινομαστε. Ρατσισμος.
Όταν γράφει κάποιος με greeklish, είναι λίγο εκνευριστικό να μπαίνει κάποιος mod στο θρεντ και να κάνει παρατήρηση. Δε γίνεται απλά να του κάνει εδιτ το ποστ και να του στέλνει πμ?
sofi δεν ξέρω πως γίνεται αυτό - να μου πεις κ εμένα.
τα γκρικλις υπάρχουν στους κανόνες μας κ όταν μπαίνει κάποιος εδώ, βλέπει πως όλοι γράφουν με ελληνικά. κανονικά εκείνος πρέπει να προσέχει. εδιτ δεν κάνουμε γιατί δεν μπορώ να κάτσω να ξαναγράψω ολόκληρο το κείμενο του άλλου στα ελληνικά κ του το λέμε δημόσια, γιατί πολλοί στην αρχή δεν ξέρουν να διαβάζουν πμ
Γιατί? Αυτή δεν είναι η δουλειά ενός moderator? 4-5 δεν είστε?
Οκ, εσύ που είσαι και συντάκτης ίσως να μην προλαβαίνεις, αλλά τι άλλες αρμοδιότητες έχει ένας απλός μοντ και δε προλαβαίνει να κάνει ένα κόπι-πέηστ?
δουλειά ενός μοδεράτορ είναι να μαζεύει τον ηλίθιο που δεν διαβάζει τους κανόνες (ως όφειλε) κ δεν συνειδητοποιεί ότι όταν σε ένα φόρουμ ΟΛΟΙ γράφουν στα ελληνικά, ε, κάτι παίζει ???
lol Μπαίνει και στις καλύτερες ατάκες! No offence ε!
Μια ακόμα λύση θα ήταν να σβήνουμε εντελώς το ποστ και με πι εμ να του λέμε να το ξαναγράψει ως όφειλε. Λόγω ελαστικότητας δεν το κάνουμε και απλά τους λέμε να γράφουν με geeklish από δω και πέρα.