Κουτί Παραπόνων

τολκι τότε θα γράφουν όλοι μόνο με γκρικλις κ θα πεθάνει η ήδη αιμόφυρτη ορθογραφία…

σάμαν ο χρήστης για το φόρουμ που γράφει δεν πρέπει να προσέχει καθόλου ? όλα οι mods να τα κάνουν ?

Δικιο εχεις.
Θα κανω κι εγω το δικο μου παραπονο
Γιατι κρυβεσαι παντα μετα απο κακα αποτελεσματα της ΑΕΚ?:slight_smile:

χαχαχαχα

γιατί η φετινή ΑΕΚ είναι σαν τα ποστ του βάκιλου : πονάνε τα μάτια σου να την βλέπεις

Και αστεια.

η ΑΕΚ ναι είναι αστεία

Προσωπικά προτιμώ να αποφεύγω να κάνω εντιτ. Ένας λόγος είναι το οτι χρειάζεται να ξαναγράψεις το κείμενο του άλλου. Και αυτομάτως να γίνεται αυτό, θα ήταν καλύτερα να το έκανε ο ίδιος στο ποστ του, και όχι εμείς σ’ αυτόν. Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος γι’ αυτά που γράφει.

Η ουσία της “παρατήρησης” είναι να καταλάβει ο άλλος πως δεν επιτρέπονται τα greeklish. Έχω την αίσθηση πως οι μισοί απο τους νέους users δε κοιτάνε τους κανόνες όταν γράφονται. Αδιαφορούν επίσης για το γεγονός πως όλοι γύρω τους γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες. Αν πάμε και κάνουμε εντιτ και διορθώσουμε το κείμενο ενός τέτοιου, είναι πιθανό να κάνει το ίδιο μετά και να γράψει ξανά με greeklish. Και επειδή δε μπορούμε να βάλουμε με το ζόρι τους κανόνες μέσα στο κεφάλι του άλλου, αναγκαστικά του το αναφέρουμε οι ίδιοι.

Καλύτερα εξάλλου να λες άμεσα κάτι, παρά να διορθώνεις απρόσωπα ένα ποστ. Οι πιθανότητες να καταλάβει ο άλλος είναι πιο πολλές.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Εχω καποιες ιδεες για το πως θα επρεπε να διαμορφωθουν οι κανονες του φορουμ…

8O8O Εξαιρετική ιδέα!

Αν και η καλύτερη ιδέα όλων θα ήταν να βρίσκαμε μια Κάρμεν και να την κάναμε μοντ… Ίσα για τον τύπο βρε παιδί μου. 8)

Εγώ θαρρώ πως μετά τον ομπάμα καιρός είναι να υπάρξει σε τούτο το μαρτυρικό φόρουμ η πρώτη γυναίκα μοντ.Γιατί τόσο καιρό δεν υπάρχει?

ΦΑΣΙΣΜΟΣ

ο ομπάμα δεν είναι γυναίκα, μαύρος είναι.

Ναι αλλά είναι κάτι το διαφορετικό…κι επειδή το κόβω λιγάκι δύσκολο να έχουμε μαύρη γυναίκα ας είναι μια απλή.

Καλή ιδέα!

Να και μια πρόταση:

Μετα σας φταιει ο dead.[-X

“Το death metal των Amon Amarth συνεχίζει και τώρα να φαντάζει μια παλιά ανάμνηση, με εξαίρεση τα φωνητικά του γίγαντα Johan Hegg, και τα cellos των Apocalyptica στο “Live For The Kill” σιγοντάρουν γλυκά μια άκρως πορωτική και βάρβαρη σύνθεση. Οι υπόλοιπες συμμετοχές των L.G. Petrov (Entombed) και Roope Latvala (Children Of Bodom) δεν είναι τόσο εξώφθαλμες κι ως εκ τούτου δεν προσθέτουν/αφαιρούν κάτι.
Αντίθετα, οι μεγάλες συναυλιακές στιγμές υπάρχουν κι εδώ, με προεξέχοντα τα “Guardians Of Asgaard”, “Embrace Of The Endless Queen”, “Varyags Of Miklagaard” και τον ομότιτλο ύμνο.”

Διορθωστε οποτε μπορειτε το bold.

Embrace of the Endless Ocean.

Kαλα δεν ειναι παραπονο,big deal,απλα δεν ηξερα που να το ποσταρω:p

γιατι δεν μου δειχνει καθολου τα οφφ τοπικ(συμπεραμβανομενουν του κινηματογραφος κ.α.

διορθωση:το βρηκα…

Εδω ταιριαζει καλυτερα.

Νέα δεν υπάρχουν, επομένως δεν υπάρχει και λόγος να υφίσταται αυτό το θρέντιο.

Άμα μαθευτεί κάτι θα επανέλθει.

Ρε συ φρηντομ εγραψες αυτο στο τοπικ για το λαηβ των γκαρντιαν και το κλειδωσες.
Δηλαδη οι μοντς καθονται ολη μερα και ψαχνουν για νεα για το επικειμενο λαηβ ε?Γιατι αν περιμενουμε να μαθει καποιος χρηστης κατι και να το γραψει,ε δεν μπορει!

Και πες μου το λογo να υφισταται το θρεντιο Διαφανα Κρινα vs. Anathema vs. Scorpions vs. RHCP vs. Τσεχες(;),πετρουλα,κτλ κτλ στην τελικη…

Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για ενδεχόμενο λαιβ των Guardian στην Ελλάδα [οι ημερομηνίες που ανέφεραν επερχόμενο λαιβ των φρουρών κατέβηκαν απ’ το σαιτ], και νομίζω πως η κουβέντα θα μπορούσε να συνεχιστεί στο θρεντ των Φημών. Το ίδιο έχει συμβεί και με ανάλογα θρεντ στο παρελθον.

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης μάθει για ενδεχόμενο λαιβ, μπορεί να ανοίξει καινούριο θρεντ και αυτά θα συγχωνευτούν.

συμφωνώ απόλυτα με φρίντομα και διαφωνώ κάθετα με τις ειρωνίες του user Therion.

βασικά δεν είναι παράπονο, αλλά δεν είχα που άλλου να το ποστάρω. Μόνο σε εμένα βγάζει μερικές φορές στην θέση των διαφημίσεων του φόρουμ (στην κορυφή της σελίδας) κάποια άκυρα του τύπου “κέρδισες, είσαι ο εκατομυριοστός επισκέπτης κλπ…” ή το βλέπετε και άλλοι? Τις τελευταίες μερες βασικά το παρατηρώ αυτό και δεν συμβαίνει πάντα βέβαια.

Ι see dead people or not? :stuck_out_tongue:

βασικά μια τέτοια απορία έχω και εγώ,οι διαφημίσεις υπήρχαν από πάντα στο forum?πραγματικά αν υπήρχαν τώρα τις πήρα χαμπάρι:D

Now playing: Flogging Molly - Black Friday Rule
via FoxyTunes