οι διαφημίσεις υπάρχουν από πάντα και καλά κάνουν και υπάρχουν. Αλλά αυτό που ανέφερα δεν είναι διαφήμιση, εκεί είναι το θέμα.
Βαλε ενα adblock και εισαι καλυμμενος μωρε.
Ναι, αυτό με τους γκάρντιαν το είδα κι εγώ και μου έκανε εντύπωση. Βασικά ήθελα κι εγώ να την κάνω κι αυτή την ερώτηση, το θρεντ με το διάφανα κρίνα βς πέππερς βς τσέχες τι σκατά είναι; Δηλ οκ, δεν το πιάνω. Και γιατί κλειδώθηκε το μεν και όχι το δε; Στο θρεντ των γκαρντιαν γινόταν άσκοπο σπάμινγκ -μιας και δεν υπάρχει ανακοίνωση για λάηβ- ενώ στο άλλο με τα versus γίνεται κάποια ουσιαστική κουβέντα ή λέγεται κάτι ενδιαφέρον;
Α κι επειδή λέτε περί ριπορτ, ότι δεν είστε όλη μέρα μέσα, να σας κάνουμε ριπορτ κτλ.
Κάποιοι είστε πολλές ώρες ονλαην βέβαια αλλά τεσπα.
Θέλετε ριπορτ για να δείτε το θρεντ “να κόψω τα μαλλιά μου;”; Δηλαδή σας είχε ξεφύγει, δεν το είχατε δει; Ή το “Πετρούλα Κωστίδου”; Ή το “Πέππερς vs …”; Δηλαδή οκ, δεν τρελαθήκαμε μαζικά κάποιοι γιούζερς και σας κράζουμε για το μοντερεητιν και στο τέλος τέλος απέχουμε από το φόρουμ. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.
Το θρεντ με guardian, όπως μου είπε κι ο freedom θα μπορούσε και να μείνει, επειδή είχε πολλά ποστς, αλλά μόνο για αυτό. Αλλά εντάξει, δεν έγινε τίποτα σημαντικό, γιατί από ότι κατάλαβα ήταν μούφες τα όσα είχαν ακουστεί για τη συναυλία, άρα δεν έγινε και τίποτα αν πάει στο “φήμες” (του έριξα μια ματιά στα γρήγορα και δε το διάβασα το τόπικ :oops:). Αν είναι πάντως τόσο πρόβλημα, μπορούμε να το ανοίξουμε (με τη λογική να κλειδωθεί αν ποσταριστεί κάποια βλακεία-σπαμ-σαχλό αστείο, κλπ). Αλλά δεν έχει και κάποιο σοβαρό νόημα, αφού έτσι κι αλλιώς, μόλις ακουστεί κάτι για τη συναυλία θα ποσταριστεί κάπου και θα φροντίσουμε η συζήτηση να συνεχίσει εκεί ή σε όποιο άλλο τόπικ πρέπει
Το άλλο με τους Ανάθεμα Vs Τσέχες, έχω δει κι από άλλους παράπονα και δε τα καταννοώ. Ένα χαβαλετζιδικό τόπικ στο οφ τόπικ είναι, με τα κολλήματα διάφορων χρηστών που ποστάρουν στο οφ τόπικ συχνά. Δεν είναι στα μουσικό section του φόρουμ, άρα δε βλέπω κάποιο πρόβλημα και γιατί να ασχοληθούμε μαζί του
Ενταξει ρε συ καρβου, αφού δεν τρέχει τίποτα με άλλη μια μαλακία θρεντ, πάω πάσο. Τι να πω παραπάνω δηλαδή. Είπαμε οφ τοπικ, όχι “ανοίξτε ό,τι πίπα σας έρθει στο κεφάλι”.
Όταν όμως έχετε αυτή την στάση απέναντι σε γιούζερς που επανειλημμένα σας κάνουν παράπονα για το πόσο σκατά εχει γίνει η κατάσταση στο φόρουμ, μην λέτε ότι είμαστε γκρινιάρηδες. Γιατί λέμε κάποια πράματα που ξέρετε ότι ισχύουν, και απαντάτε “οκ οφτοπικ είναι μωρέ, μη σκάτε”.
Καρβου εσύ πριν λίγο πόσταρες ότι σε 4-5 θρεντ στο οφτοπικ έχει χεστεί το θέμα και γίνεται χαζοτσατ. Ε γιατί ασχολείσαι μωρέ, κάτι χαζοθρεντ στο οφτοπικ είναι, σπαμ-χαβαλές γίνεται.
Και στην τελική ρε παιδιά αν δε σας νοιάζει εσάς η κατάσταση του φόρουμ, θα σκάσουμε εμείς; Κάνουμε κανα λογκ ιν μια φορά στις 4 μέρες, τσεκάρουμε πμ, ποστάρουμε μισή φορά ξέρω γω και μείνετε εσείς με τα despinakia.
Και για να μη νομίζετε ότι νευρίασα:
[SPOILER][SPOILER]
:p:p:p[/SPOILER][/SPOILER]
8)8)8)8)8)
Κρύο Χιούμορ: Ε ναι γιατί όταν κάνεις λογκ ιν μια αόρατη δύναμη υποχρεώνει το χέρι σου να κάνει κλικ στο θρεντ τσεχες vs rhcp vs σερβιέτες always
:lol::lol::lol: 8)8)8) νο χαρντ φυλινγκς έχω ημοτικονς
Εντάξει Μάνο, τωρα με λύγισες λέμε. Σας λέμε αρκετοί άνθρωποι ότι το μοντερεητιν και το φόρουμ είνα πλέον για κλάματα και μας απαντάτε ότι φταίμε που κάνουμε κλικ στο Τσέχες.
Το ότι υπάρχουν μοντς λοιπόν πού χρησιμεύει; Αφού αν δεν κάνω κλικ στο σερβιέτες always vs Τσέχες, θα ανέβει το φόρουμ.
:-s
Κοίτα, εγώ τώρα σα χρήστης σου λέω, αυτά τα θρεντς με εκνευρίζουν, τόσο όσο εσάς, όπως επίσης και ένα σωρό πράγματα στο οφφ-τόπικ και ο νοων νοείτω, αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχω το δικαίωμα να κλειδώνω θρεντς γι’ αυτόν το λόγο.
Και γενικά το μοντερεητιν δεν είναι για να χαράσει κατευθυντήρια γραμμή για το τι θα γράφεται, ούτε για να αποφασίζει τι είναι καλό και τι είναι κακό, τι αστείο και τι χαζό. Έτσι όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον -και αυτό που κάνω- είναι να νοιοκυρεύω τα πράγματα, κυρίως στα μουσικά (νταξει οι μισοι και πάνω από σας χεστήκατε) αλλά και στο οφφ-τόπικ έτσι ώστε να είναι εύχρηστα για όποιον θέλει να γράψει κάτι. Επίσης μια δεύτερη δουλειά είναι να προστατεύουμε τους χρήστες από προσβολές κτλ, αλλά αυτό δε μας αφορά τώρα.
Τέλος πάντων, έτσι τα βλέπω εγώ πρσωπικά τα πράγματα και γι’ αυτό δεν πρόκειται να κλειδώνω θρεντς για τέτοιους λόγους.
Και θα επαναλάβω κάτι που έχω ξαναπεί. Σας πειράζει ότι είναι ξεκλείδωτο το τσέχες vs rhcp, λες και στο βαριέμαι τα πράγματα δεν είναι τα ίδια ή χειρότερα. Αλλά και πάλι, ποιος είμαι εγώ για να το κρίνω.
Έτσι ειναι όμως στο φόρουμ. Αν πιστεύεις ότι αυτοί που γράφουν δε σου ταιριάζουν, δεν μπορείς να συζητήσεις μαζί τους, λογικό ειναι να απέχεις. Όχι όμως να κατηγορείς το μοντερεητιν επειδή υπάρχουν και γράφουν αυτοί οι χρήστες
Άρα, το πρόβλημα σου δεν είναι το thread των guardian, αλλά το ότι το thread του dark of the sun που δε σε ενδιαφέρει έχει μείνει ανοικτό. Και για σένα δεν έχει γίνει σκατά το φόρουμ, αλλά το οφ τόπικ. Έχει διαφορά μεγάλη και είναι διαφορετικές συζητήσεις από το “γιατί κλειδώθηκε το guardian thread” στις συναυλίες.
Πάντως και το να μη γίνονται οφ τόπικ ποστς (και το οποίο ζήτησα) έχει μεγάλη διαφορα απο το “να μη γίνονται threads που εμένα δε με ενδιαφέρουν”. Τι ζητάς από τους mods να κάνουν για το τόπικ Ανάθεμα Vs Σκόρπιονς Vs Τσέχες; Πες μου τι θα ήθελες να γίνει, αιτιολόγησε το και το συζητάμε…
Τα υπόλοιπα πάνε σε όλους του οφ τόπικ.
Σήμερα κάθησα να διαβάσω το οφ τόπικ που το είχα μια εβδομάδα αδιάβαστο. Βρήκα πάρα πολλά ποστς τα οποία γίνονται με μοναδικό σκοπό την ειρωνία και το χλευασμό όσων δε γουστάρετε από το οφ τόπικ. Ειρωνίες και inside jokes ανάμεσα σε διαφορετικές παρέες (και το λέω και στις 2 πλευρές που εγώ τουλάχιστον έχω αντιληφθεί). Αφορμή που το λέω αυτό είναι το κόλπο με τα πολλά spoiler της dexter που το είδα κάμποσες φορές σήμερα να χρησιμοποιείται από διάφορους και είδα και απαντήσεις κι από την άλλη πλευρά.
Βρείτε τα μεταξύ σας. Βρεθείτε σε κανά meeting, ΜΣΝ, μιλήστε τα, λύστε τα ως ενήλικες και μη τα φέρνετε στο φόρουμ αναγκάζοντας μας να αναμιχθούμε στο μέλλον. Γιατί αν συνεχίσει η κατάσταση, θα αναγκαστούμε οι υπεύθυνοι του φόρουμ να λάβουμε μέτρα που δε θα χαροποιήσουν κανέναν. Και όχι μόνο, αλλά θα δυσαρεστήσουν και όσους χρήστες δεν έκαναν ποτέ τίποτα και έμειναν μακριά από όλο αυτό το ξεκατίνιασμα.
8) :lol:
edit: άτιμε Μάνο, με καθυστέρησε τηλεφώνημα μεν, αλλά πότε τα έγραψες όλα αυτά ρε?
Αν θες να αποφύγεις το διαβασμα ναυπηγικής τεχνολογίας κάνεις παπάδες!
Ποιο κόλπο με σπόιλερ ρε; :Ρ Και γιατί είναι δικό μου αυτό; Σ’ εχασα λίγο :Ρ
Inside jokes δεν έχω γράψει στο φόρουμ πάντως, πέρα από το ροκινχαχαχα που πλέον δεν είναι inside joke :Ρ
Αυτό με τα σπόιλερ που λες δεν είναι κάτι, απλά το κάνουν πολλοί και είναι μαλακία. Αλλά δε νομίζω να είμαι η πρώτη που το λέει.
Τώρα για υπονοούμενα χρηστών που κράζουν όποιον δε γουστάρει το οφτοπικ ή γενικά κράζουν γιούζερς που αντιπαθούν, οκ ειναι λογικά νομίζω. Κι εγώ έχω κάνει. Υπάρχει και το ignore όμως που με έχει σώσει τελευταία, είναι φοβερό.
(ειρμός μηδέν αλλά τεσπα :Ρ)
Τεσπα οκ κάντε ό,τι καταλαβαίνετε και όπως θέλετε.
Νο χαρδ φήλιγκς όπως και να χει
Karvou απο ποτε απαγορευονται τα inside jokes; Μπηκε στους κανονες του forum; Γιατι και αυτα αλλα και τις ειρωνειες εχετε χρησιμοποιησει ουκ ολιγες φορες εσεις οι μοντς αλλα παντα με την ταμπελα του χιουμορ και της συνοδειας του no offence και των γλωσσιτσων.
Το ιγκνορ παντως ναι, ειναι σωτηριο! Προτεινω να μου το εφαρμοσουν αρκετοι.
Ταπεινη off-topic χρηστρια.
People, get your shit together.
Από τότε που μας κλαίγονται μετά αυτοί που τα κάνουν και κάποιος τους απαντάει αναλόγως…
Αρα inside jokes και κατινοκακιες συνδεονται για σενα. Οκ.
Προς τιμήν σου που παραδέχεσαι πως συμμετέχεις σε αυτό το ξεκατίνιασμα με υποννοούμενα, αλλά δεν είναι προς τιμήν σου που το υπερασπίζεσαι.
Κουράστηκα να εξηγώ τα αυτονόητα. Να κοπεί και από τις δύο πλευρές άμεσα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ευχαριστώ
Βασικα δεν παραδεχτηκα οτι συμμετεχω ουτε το υπερασπιστηκα αλλα χαιρομαι που διαβαζεις πισω απο τις λεξεις.
Κάρβου,είσαι σοβαρός?
Σου έδωσε ευχαρίστηση αυτός ο πόντος?Δεν πρέπει να έχετε δώσει για πιο αστεία αφορμή
μοντ υπήρξες, ξέρεις πως όταν κάποιος λέει κάποιο χρήστη “μαλάκα” (έστω κι έμμεσα) πέφτει πόντος. Το παιδί σου απάντησε αξιοπρεπέστατα και δεν ανακάλεσες.
Ευχαρίστηση δε μου προκάλεσε, γιατί ξέρω πως μετά θα γκρίνιαζες εδώ μέσα και θα έχανα κι άλλο χρόνο, αλλά δε γινόταν να σου χαριστεί ο πόντος κι αυτή τη φορά…
Προς όλους: Από το πρωί έχω στείλει infraction σε κάμποσους χρήστες στα αθλητικά. Να σας υπενθυμίσω πως το φόρουμ είναι μουσικό και όχι ποδοσφαιρική εξέδρα. Αν δε μπορείτε να διατηρήσετε τα νεύρα σας, όταν κάνετε αθλητικές συζητήσεις, μην ποστάρετε ή μη δυναμιτίζετε το κλίμα.
Ευχαριστώ
Έχεις φαντασία πάντως.Ε,ναι,μου έχουν χαριστεί πολλά πράγματα εδώ μέσα,θα σκύψω το κεφάλι,θα κάνω προσευχές και θα ευχαριστήσω το θεό που με αφήνετε ακόμα να ζω τη μαγεία του rocking.gr
Τα λέμε στον επόμενο πόντο,βάλε φαντασία