Κουτί Παραπόνων

θα προτιμούσα να μην επιτήθεσαι αναίτια σε χρήστες με προσβολές,ώστει να μη χρειαστεί να επεμβαίνουμε κι εμείς μετά… :roll:

Τα λέμε όποτε τα πούμε ξανά

Ειλικρινά ήμουν έτοιμος να πατήσω report στο ποστ του rudolf, όταν μπήκα στο προφιλ του και είδα την ηλικία του έδωσα τόπο στην οργή.

Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου αλλά να ρε παιδί μου, shadowking69 κοίτα πως έχει, φρέσκα τα ‘χω ακόμα τα ποστς που έγραφες στα πολίτικς θέματα και είσαι και 25 απ’ όσο θυμάμαι να ‘χεις δηλώσει. Αυτό που θέλω να πω: ότι η ηλικία είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να δίνει κανείς σημασία για το πως θα αντιμετωπίσει και πως θα συμπεριφερθεί σε κάποιον. Δεν ψήνομαι ιδιαίτερα ν’ ανοίξω φλέημ, απλά μια παρατήρηση κάνω γιατί το θεματάκι με την ηλικία που πετάτε όλοι οι “κοντά στα 30” φορουμάκηδες είναι λίγο. Ε, καταλαβαίνεις. Ίσως. Μπα.

Μάλλον με μπερδεύεις με άλλον, δεν έχω γράψει στα πολιτικά και είμαιι 27(σε 14 μέρες).

Παίζει, αλλά γενικά αυτό που είπα.

εδιτ: ωπ ναι, στον damnation321 αναφερόμουν, όντως.

εδιτ2: και κάτι άσχετο, έχεις μια μέρα πριν από μένα γενέθλια :stuck_out_tongue:

Κοίτα αυτό που λες για την ηλικία δεν είναι απόλυτο βέβαια, αλλά όταν ένας πιτσιρικάς, 20άρης στην περίπτωση μας, αποκαλεί κάποιον που δεν συμφωνεί μαζί του “μαλάκα” εμμέσως πλην σαφώς, καταλαβαίνεις πως δεν μπορεί να γίνει κουβέντα. Παίζει ρόλο η ηλικία, όπως παίζει ρόλο το επίπεδο μόρφωσης και χιλιαδυό άλλα πράγματα. Θα μπορούσα κι εγώ να αρχίζω να μπινελικώνω όποιον δεν συμφωνώ μαζί του, αλλά τι θα βγεί? Ωραία την λέμε στον άλλον όταν καθόμαστε πίσω από μια οθόνη…βγάζουμε πολλά αποθημένα.

Ρούντολφ, θα πρέπει να αισθάνεσαι τυχερός που έφαγες μόνο έναν!

Εγώ έχω 2 μόνιμους πόντους και δεν έβρισα καν χρήστη.
Εκτός αν ο Τανατζής και ο Πιτσίλκας έχουν account στο ροκιν.

η αλήθεια είναι πως παλιά ήμασταν πολύ πιο αυστηροί στα αθλητικά. Αλλά μιας και είμαστε αθλητικό φόρουμ, ρίξαμε πλέον τις ποινές. Εσύ ήσουν με τις παλιές ποινές (αν και είχες μπινελικώσει χοντρά και έλεγες πως δίκαια τους έφαγες από ότι θυμάμαι… :roll:)

Δίκαια τους έφαγα!

Και γι αυτό προτρέπω τον Ρούντολφ να κάτσει ήσυχος, στα μαλακά έπεσε το παλιόπαιδο…

διαβάστε τους κανόνες παρακαλώ. όλα εκεί είναι γραμμένα, αναλυτικά. το να απολογούμαστε επειδή ρίχνουμε πόντο όταν κάποιος βρίζει, είναι ανούσιο

Λινκ?

Ε ναι γενικά έχει καταντήσει ντροπή το να είσαι <25 ξέρω γω.
Λες και αποτελεί κριτήριο ποιότητας μυαλού ή απόψεων ή κάτι.

Τι είναι αυτό το <25?

Εγώ μόνο το <3 ξέρω…

έβρισα εγώ?
ξέχασα να του γράψω,σ’αγαπάω το ξέρεις και γλωσσίτσες.
Έπρεπε να του γράψω ότι έμπλεξε με χημείες,δεν τιμωρείται αυτό.

πουρουπουπου πουπρουπουπου

λήξαν το θεματάκι

neeext

Καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του

Εγώ πάντως από το πουρουπουρουο δεν έβγαλα κάποιο συμπερασμα. Οι χημείες θα φταίνε. Σάη!
Τώρα εγώ όμως γιατί ανακατεύομαι;
¶ντε πάω να φάω. Γεια σου φόρουμ!

συμφωνώ… μην σου πω πως πέφτουν κ οι μάσκες…

ιδού το συμπέρασμα:

κάποιος της κλίκας (ή που συμπαθεί η κλίκα) τρώει πόντο…

μετά ακολουθούν τα εξής

η sofi-k θα βγει κ θα μας εγκαλέσει
η dexter θα αναρωτηθεί για την ποιότητα του moderation
ο rudy θα απορρήσει αν κάτι είναι ή δεν είναι βρισιά
ο crisp θα πει κ αυτός κάτι (αν έχει χρόνο) - με χιούμορ ομολογώ
οι mods θα απαντήσουν πως ενήργησαν βάσει των κανονισμών
οι ανωτέρω δεν θα πειστούν κ θα δευτερολογήσουν στο ίδιο μοτίβο

κ η ζωή θα συνεχιστεί…

πουρουπουπου, πουρουπουπου λοιπόν

Με “h” γαμώ το κέρατο!

C"h"risP