λινκ?
Μοντε,ξεχασες να βαλεις το
Ο μοντε θα απαντησει με τουλαχιστον ενα ειρωνικο ποστ,δινοντας το καλο παραδειγμα.
τα αστεία επιτρέπονται μόνο από μοντς σε σοβαρά θρεντ σχετικά με το φόρουμ.
Όχι άλλη ασυλία στην κλίκα ρε παιδιά!
Κλίκα…είσαι λίγο πίσω μόντε,κλίκα λεγότανε κάτι άλλο,με κάποιους άλλους,αλλά εσύ δεν ασχολείσαι με προσωπικά,ξέχασα
ρε θέριε, απαντάμε σοβαρά στο γιατί το “μαλάκας” είναι υβριστικό, άκρη δεν βρίσκουμε
απάντάμε ειρωνικά, άκρη δεν βρίσκουμε
τι άλλο να κάνουμε ?
ρούδυ είστε 4-5 που γκρινιάζετε μονίμως για το κακό moderation. ε αυτό έχουμε για την ώρα. take it or leave it. τι άλλο να κάνουμε ? κλίκα δεν λέγεται αυτό? οι ίδιοι γκρινιάζετε - όχι άλλοι users, οι ίδιοι, οι συγκεκριμένοι
αυτά
συγνώμη.
Το “μαλάκας” δεν αναφέρθηκε πουθενά,μόνο εσείς μπορείτε να δείτε το ποστ,αφού σβήστηκε.
Παρακαλώ να βάλεις τα ποστ εδώ ή μην ξαναγράψεις κάτι που δεν ισχύει γιατί θα κινηθώ νομικά.
Ναι εγω γενικα μιλαω,οχι για το συγκεκριμενο περιστατικο.
Δηλαδη πιστευεις οτι οι απαντησεις των μοντς σε πολλες περιπτωσεις δεν ειναι προκλητικες?Και περιμενεις οτι δεν θα υπαρξει αναλογη απαντηση,ειδικα στην ειρωνεια?
Ατσιβενια!
Χαιρομαι παντως που βαζεις τον εαυτο σου στον κυκλο της γραφικοτητας. =)
απαντώ σε αυτό, καθώς το θεωρώ λογική απορία κ παραιτούμαι από την συζήτηση
ναι είμαστε είρωνες σε φάσεις κ πρώτος εγώ. η εμπειρία μου στο φόρουμ όλα αυτά τα χρόνια μου έδειξε ότι με το να είσαι συνεχώς ευγενικός, δεν καταφέρνεις κ πολλά. στις πρώτες μας επαφές με νέους χρήστες, είμαστε πάντα ευγενικοί. κατά τα άλλα κ εμείς έχουμε κακές μέρες ή φάσεις, ή σε φάσεις διαβάζουμε εξωφρενικά πράγματα, που μόνο έτσι μπορούν να αντιμετωπιστούν.
στην τελική κ εμείς άνθρωποι είμαστε. το έχω ξαναπεί
ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο μπεμπέτο.
Γι’αυτο δεν γινονται και γυναικες μοντς…Λογω περιοδου κ ορμονων/νευρων και θα ριχναν αναιτια ποντους.[-X
Εη εη ανακαλέστε αμέσως. Εγώ για το μοντερέησιον γκρινιάζω επειδή το φόρουμ γέμισε δεσποινάκια και θέματα όπως “να κόψω τα μαλλιά μου”, ενώ παράλληλα ξέρω γω σε άλλο section το μοντερεησιον είναι σωστό/υπερβολικό. Δηλ γκρινιάζω γιατί στο μεν είστε σωστοί, ενώ στο δε κοιμάστε όρθιοι και απλά απαντάτε “έλα μωρε, οφτοπικ είναι”. Δεν είπα τπτ ποτέ για τους πόντους. Ε είχα γκρινιάξει για τον δικό μου, εντάξει, το παραδέχομαι.
Όσο για το ειρωνικό στυλ, ρε μοντε οκ το καταλαβαμε ότι είσαι έξυπνος και λακωνικός, τώρα πληζ γράφε χωρίς ειρωνία και προσπάθησε να γράφεις καμιά λεξούλα παραπάνω
Σόρυ κιόλας που πετιέμαι ε.
έχω απαντήσει πολλάκις μακροσκελώς σε θέματα moderation. απλά όταν μου γίνονται οι ίδιες ερωτήσεις από τα ίδια άτομα, για τα ίδια θέματα, δεν μπορώ να ξαναγράφω τα ίδια κατεβατά, κατάλαβέ με.
άλλοι θέλετε το οφτόπικ πολυ σοβαρό, άλλοι πολύ αστείο. άκρη δεν βρίσκουμε. αν πάω τώρα κ κλειδώσω όλα τα θρεντ με τα “μαλλιά”, θα φωνάζουν τόσοι. αν κλειδώσω τα “πολιτικά” (που δημιουργούν εντάσεις πχ), άλλοι τόσοι. αφήνουμε κ τα δύο
ελπίζω να σε κάλυψα
Καλά ντε, μια κουβέντα είπα.
Πάντως είδες; Αμα θες, γράφεις ανθρώπινα.
α, πως μπαίνω σε αυτήν την κλίκα που γκρινιάζουν για το moderation?
εδώ ο άλλος μου έκανε edit ποστ επειδή έγραψα “να το βάλεις εκεί που ξέρεις”. που να έβριζα κιόλας. πάντως στους κανόνες δεν αναφέρει κάτι για υπονοούμενα.
επίσης, η ειρωνία επιτρέπεται εδώ?
α,δε σημαίνει πως όσοι διαφωνούν μαζί σας είναι μια μεγάλη παρέα ε
Kι εμένα δε με τρελαίνει το moderating team, αλλά οκ, ούτε σε κλίκα ανήκω, ούτε γκρινιάζω (συνέχεια)
Παίρνουν τις αποφάσεις τους, μας αρέσει, μένουμε. Δε μας αρέσει, υπάρχουν πολλά όμορφα φόρουμ.
η πιο σωστή κουβέντα ! 8)
Λίγο ακόμα να συνεχιστεί η αυτή η συζήτηση και βλέπω την κλίκα σε περίοπτη θέση στον Καζαμία του 2010.
ο οποίος δεν ασχολείται με τίποτα προσωπικό
λες να μην έχουμε κανένα άλλο θέμα ? ακόμα Μάρτιος είναι, όλο κ κάτι θα προκύψει, δεν μπορεί