πες μας τώρα τι μλκια ετοιμάζεσαι να κάνεις και άσε τα ΣΑΠΧΙΑ.
Τιποτα καχυποπτο αγορι απλα να ξερω θελω.Για να υπακους σε κανονες πρεπει να τους γνωριζεις.Επισης τωρα ειδα οτι στα 5 ποντακια τρως μπαν οποτε καλο ειναι να ξερω τι παιζει.
Να μη φάτε 5ο. Απλά τα πράγματα. Και μετά δεν αγχώνεσαι ούτε για εφέσεις, ούτε για ΣτΕ, ούτε για τίποτα…
Πως ρε καρβου?Οταν τρως ποντο για αποπροσανατολισμο τοπικ και μιλας για ολοκαυτωμα στο θρεντ αστυνομικη βια,ρατσισμος που το ζητημα του ολοκαυτωματος ειναι ο ορισμος μια ρατσιστικης τασης,ε μετα ολα μπορει να τα περιμενεις.Και Οκ δεκτο οτι μπορει να ηταν προσβλητικο αλλα οχι αποπροσανατολισμος τοπικ.Ηταν ο ορισμος του θρεντ το θεμα.Αλλα επειδη με ειχες καλυψει με την απαντηση σου τοτε δεν το κανω θεμα.Απλα με την απορια θα μεινω.:-s
διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες κ πάλι :roll:
Πριν τους διαβαζα.Ενταξει ειναι πολλα στην κριση του μοντ.Αν θες την γνωμη μου ειναι τρομερα δυσκολη η δουλεια του μοντ και για να ειναι δικαιος θελει τρομερη προσπαθεια.Εγω το δικαιολογω για το συγκεκριμενο θεμα γιατι υπαρχει και οδηγεια της Ε.Ε. και οποιος αρνητε το ολοκαυτωμα τιμωρειτε και ποινικα απλα δεν καταλαβα γιατι ηταν αποπροσανατολισμος.Παντως οτι υπαρχει διωγμος πολιτκων αποψεων απο μια μεριδα της κοινωνιας μας ειναι σαφεστατο και το βλεπουμε καθε μερα.Και μιας και το εφερε η κουβεντα ας ρωτησω και κατι ετσι απο περιεργεια.Υπαρχει αβαταρ που δειχνει εναν να πεταει εναν αγκυλωτο σταυρο στα σκουπιδια (ολα καλα).Αν καποιος εβαζε εναν να πεταει το σημα της αναρχιας στα σκουπιδια θα ετρωγε ποινη?
θα έπρεπε να συνεδριάσουμε για αυτό. ποινή μπορεί να μην έτρωγε, αλλά αν θίγοταν τα πιστεύω κάποιων θα του ζητούσαμε να αλλάξει άβαταρ, όπως είχε γίνει στο παρελθόν με αντίστοιχες “αστείες” φώτοζ με θρησκευτικά σύμβολα
προσπαθούμε διαρκώς να κρατάμε ίσες αποστάσεις, αλλά είναι αδύνατον καθώς πάντα κάποιος γκρινιάζει
Καταλαβαινω.Παιζουν και πολλες ηλικιες πολλες ιδεολογιες και ειναι δυσκολα και για σας, γιαυτο πρεπει και μεις να σας διευκολυνουμε.Θενκς παντως για τις διευκρινισεις.
γαμω τα νταμπλ ποστ…
Oποιος ενοχλειται απο το αβαταρ μου, να το δηλωσει και πολυ απλα θα το αλλαξω …ετσι απλα… Απο κει και περα νομιζω η συγκριση ναζισμου (εχεμ καποια δεκαδες εκατομμυρια νεκροι και ιδεολογια μισους) με την αναρχια (ιδεολογια ισοτητας-συμφιλιωσης λαων-ανθρωπων κλπ) ειναι τελειως μα τελειως αστοχη…
σημερα ο σερβερ ηταν φουλ συνεχεια.τζαπα τον αλαξατε?
έρχονται “δύσκολοι” μήνες με πολλή κίνηση. προσπαθούμε να διορθώνουμε ότι προβλήματα παρουσιάζονται και ελπίζουμε για το καλύτερο.
Μη μου πείς ότι βγαίνει νέο μετάλλικα!
Σπαμάρω για να πω ότι παρά τα εν γένει προβλήματα, υπάρχει βελτίωση. Το καθημερινό πρωϊνό πέσιμο του server έχει εξαφανιστεί προ πολλού.
εεε όχι και εντελώς. Θέλει λίγη δουλίτσα ακόμη αλλά βελτιώθηκε αρκετά η κατάσταση. Πάντως σήμερα όντως μαμήθηκε το πράμα.
γιατί ένα τόπικ που το ανοίξαμε για να εκφράσετε τις απόψεις σας, για το τι πιστεύετε πρέπει να μένει στο φόρουμ κι τι όχι, ώστε να ξέρουμε κι εμείς πώς πιστεύετε πως πρέπει να ενεργούμε στο μέλλον, το γυρίσατε πάλι στο ποιες είναι οι πολιτικές απόψεις ενός συγκεκριμένου χρήστη. Το βήμα που σας δόθηκε, ώστε όλοι μαζί να συντάξουμε ένα μπούσουλα συμπεριφοράς σε αυτή την κατηγορία, που θα μας επιτρέψει να υπάρξει ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος και ελάχιστες διαφωνίες (μιας και θα πρόκειται για από κοινού απόφαση), το γυρίσατε σε διαμάχη με συγκεκριμένο χρήστη. Αντί να αποφασίσουμε από κοινού κάποιους κανόνες συμπεριφοράς για αυτή την κατηγορία, ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε μελλοντική περίπτωση, βγάλατε την ουρά σας στην απ’έξω, επιλέγοντας ουσιαστικά το μη στήριγμα της νέας κατηγορίας.
Κάρβου καταλαβαίνεις πόσο φάουλ έχεις μ΄αυτό σου το πόστ?
Στην ουσία τα φορτώνεις όλα στους χρήστες. Ένα ένα λοιπόν:
To τόπικ άνοιξε με πυροσβεστικό χαρακτήρα πρωτίστως, και δευτερευόντως για να πούμε τι θα μείνει.
Δε χρήζω άμοιρους τους χρήστες, αλλά έχουν κι ευθύνη οι μοντς κρίνω. Γιατί δε διαγράφονταν τα σπαμ στο συγκεκριμένο θρεντ απ’ την αρχή?
Το κυριότερο για μένα είναι το εξής:
Ο συγκεκριμένος δε προκαλούσε το φόρουμ με το κόπυ/ πέηστ, αν και κάποιοι θέλησαν να το γυρίσουν εκεί. Ο συγκεκριμένος προκαλούσε με το flaming και μόνο ο bleedin είχε τα @ να το πει. Το flaming όμως ποιοι έχουν πραγματικά δύναμη να το αποτρέψουν?
Όταν υπάρχουν ακόμα προκλητικά ποστ του, δε θα τα υποδείξω εγώ, ψάχτε τα εσείς, που έχουν ξεφύγει του μοντερέησιον, και είναι ακόμα πάνω, είναι αστείο να λέμε ότι η διαμάχη γύρισε από τους άλλους χρήστες στις πολιτικές του απόψεις.
Υπό αυτό το πρίσμα, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο ban, έρχεται καθυστερημένα σαν ημίμετρο, δίνοντας και πάτημα στο συγκεκριμένο.
Κι επειδή το τόπικ κλειδώθηκε, να πω ότι θα έπρεπε να υπάρχει επιβράβευση κάποιου είδους για χρήστες που προσπαθούν να δίνουν χαρακτήρα προβληματισμού στο τόπικ. Και ω ναι, μιλάω για το ντεντ, που κατα τ’ άλλα “υπερσπάμμερ”, αλλά άνοιξε κάποια ειλικρινέστατα τόπικ.
Αυτά και φιλικά.
Από τη στιγμή που κ ο ίδιος έδειξε πως δε σκόπευε να αλλάξει τακτική, συμφωνώ με το μπάνιο του. Είχα επιχειρήσει αρκετές φορές να έρθω σε διάλογο, και έιτε έβγαινα απ’τα ρούχα μου, είτε έκανα κλικς σε άπειρα λινκς.
Το πρόβλημα δεν είναι τα κοπιπέηστ αυτά καθ’αυτά, αλλά το φλέημιν.
Εγώ προσωπικά αν θυμάστε έχω παραθέσει και οφίσιαλ βίντεο της χρυσής αυγής, αλλά με προσωπικό σχόλιο, και διάθεση για διάλογο.
Ειλικρινά, προτιμώ το τρόλλιν από το φλέημιν. Καλύτερα να μου τρολλάρει κάποιος σ’ένα θρεντ που μ’ενδιαφέρει (και μ’ένα ριπόρτ να υσηχάσω) παρά να ανάβει φωτιές.
Τώρα, γι αυτό που λέει ο ρεντραμ, για να σβηστούν κι άλλα ποστς του, εγώ ψιλοδιαφωνώ. Καλό είναι να μείνουν εκεί, να ξέρουμε και περί τίνος πρόκειται. Αφού φυσικά δεν μπορεί να συνεχίσει το έργο του, και πάντα υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα τα κουοτάρει κάποιος για να αρχίσει εκ νέου πανηγύρι. Και έχω πετύχει και άλλους μπανιαρισμένους πολύ πιο ακραίους απ’τον νταμνέησον ψάχνοντας σε παλιά ποστς.
Αυτά. Λήξις.
O dead τι σχέση έχει με τη συζήτηση δε το κατάλαβα και το προσπερνώ.
Εγώ προσωπικά, στο τόπικ είχα να μπω εδώ και 5 ώρες και βρήκα κοντά στα 60 καινούργια, μακροσκελέστατα ποστς. Πριν φύγω, αν και σε σχετικά ελεύθερο χαρακτήρα, η συζήτηση συνέχιζε να περιστρέφεται γύρω από το τι πρέπει να μένει και τι όχι και το δήλωσα. Αν νομίζετε πως οι μοντς είμαστε ρομπότ, για να διαγράφουμε κάτι εν τη γεννέση του, τότε μάλλον μας έχετε υπερεκτιμήσει. Επίσης, αν νομίζετε πως ο κάθε μοντ λειτουργεί με ό,τι του κατέβει στην κούτρα του, τότε έχεις υποτιμήσει τη συνεργασία που έχουμε οι μοντς μεταξύ μας. Ελάχιστες αποφάσεις λαμβάνονται γιατί έτσι αποφάσισε ένας μοντ και σε όλες υπάρχει πρωτίστως διάλογος μεταξύ μας για να καταλήξουμε κάπου. Μπορεί να ακούγεται δυσκίνητο, αλλά έτσι δουλεύουμε.
Και προσωπικά δε μου φάνηκε με το σπαμάρισμα να ενοχλήθηκαν άλλοι, πλην εμένα που έβλεπα πως ελάχιστοι ασχολήθηκαν με αυτό που ζήτησα(ευχαριστούμε τους 2 χρήστες που μπήκαν στον κόπο και έκαναν report για να εκφράσουν τη δυσφορία τους). Δε χρειαζόταν να έρθεις εδώ για να πεις πως στα πολιτικά δεν πρέπει να μένει αυτό το flamming. Και ένα ριπόρτ θα αρκούσε όπου το είδες ή ένα ποστ σου σε εκείνο το τόπικ - που αυτό σου ζητούσε να πεις ουσιαστικά, έστω και “+1” κάτω από τον Bleedin (επαναλαμβάνω, ευχαριστούμε όσους βοήθησαν). Όταν βγαίνω και φτιάχνω τόπικ, για να πείτε πως θέλετε να γίνετε το moderating, ουσιαστικά ζητάω να λάβουμε από κοινού απόφαση και στην οποία θα έχω την “ψήφο εμπιστοσύνης” από όλους τους χρήστες που συμμετέχουν. Τη βοήθεια σας ζήτησα, για να προστατέψουμε όλοι τη νέα κατηγορία.
Αλλά από ότι φαίνεται κακώς το έκανα. Στο τέλος εγκαλούμαι κι όλας, που είχα το θράσσος να ζητήσω απόψεις και έλειψα 5 ώρες.
Και ειλικρινά, δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να κάτσω να ψάξω να βρω όλα τα ποστς των χρηστών που έγιναν στο παρελθόν και θα έπρεπε να διαγραφούν. Όποιος έχει το χρόνο και την υπομονή να το κάνει ας το κάνει και θα λάβει όση στήριξη θέλει από τους μοντς.
Ο damnation έφαγε το μπαν στους 2 μήνες που ξεκίνησε να προκαλεί (περίπου 4 Απρίλη άρχισε να ποστάρει στα πολιτικά, το θυμάμαι γιατί ήμουν σε ταξίδι). Από μηδέν πόντους πήγε στους 5. Είχε τις ευκαιρίες που είχαν όλοι οι χρήστες και τις απεμπόλησε στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που έχει μέχρι στιγμής συμβεί για χρήστη του φόρουμ με τόσα ποστς. Όλοι μας έχουμε χρήστες που θα θέλαμε να είχαμε μπανάρει από την πρώτη μέρα (ακόμα και οι μοντς). Το πως και μέσα στο τόπικ, τόσοι υποστήριξαν πως μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν έπρεπε να φάει μπαν, επίσης δείχνει πως αυτό που πιστεύεις εσύ για μπαν που άργησε, άλλοι δε το συμμερίζονται και το θέμα ήταν αμφιλεγόμενο.Το ότι έκανε αρνητικό ρεκόρ ο damnation πάντως, νομίζω πως κάτι δείχνει για τη στάση μας απέναντι του.
Θα σε παρακαλούσα την επόμενη φορά να κάνεις report σε ό,τι σε ενοχλεί. Μας βοηθάει πάρα πολύ και γλιτώνουμε από τέτοιους διαλόγους…
Κάρβου πόσταρα εδώ γιατί ήταν το πιο σχετικό θρεντ μετά από μια ανεξέλεγκτη κατάσταση. Εννοείται ότι δεν έχω απαίτηση από κανέναν να μην του ξεφεύγει τίποτα, ούτε από μοντ να κάθονται πάνω από ποστ. Ούτε σε εγκαλώ επειδή ζήτησες γνώμες για τη νέα κατηγορία. Απλά το τάιμινγκ μου φάνηκε άστοχο.
Α, και διευκρινίζω ότι δε ζήτησα να διαγραφούν ποστ μετά το μπαν.
Γενικά έχω κάνει ριπόρτ. Αλλά δεν θεωρώ σκόπιμο να σας έχω στην τσίτα με συνεχόμενα ριπορτ.
Τέλος κι από μένα.
Να μας έχεις στη τσίτα. Ό,τι γίνεται report θα το διαβάσουμε σοβαρά 7 μοντς και αν πρέπει να γίνει κάτι θα γίνει. Ό,τι δε γίνει report υπάρχει τεράστιος κίνδυνος να ξεφύγει. Το να ελέγξουμε ένα ριπόρτ μας παίρνει1 λεπτό. Το να διαβάσουμε όλο το φόρουμ, ψάχνοντας τη βελόνα στα άχυρα (δηλαδή το ποστ που χρειάζεται moderating) μας παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο και δυστυχώς, λόγω όγκου φόρουμ μας ξεφεύγουν σίγουρα πολλά ποστς, καθώς πολλά μεγάλα ποστς καταλήγεις να τα κάνεις scroll down (εγώ τουλάχιστον :p).
Για αυτό κάντε reports!
Ντάνκε σεν!
(το άλλαξα, για να μη λέει ο Μπλήντιν :p)
Τι προβλημα εχει το site? Ειναι κουραστικο να λεει πως ειναι απασχολημενος ο διακομιστης προσπαθηστε ξανα αργοτερα.