επειδή η 30 ιουνίου πλησιάζει και θα γίνει χαμός σε Kylesa,Down,Slipknot και MASTODON…
πέρα από την πλάκα ειδικά το πρωί υπάρχει συνέχεια αυτό το πρόβλημα…
ουσιαστικά με την αλλαγή του server δεν θα έπρεπε να είχε λυθεί??:-k
Ο διακομιστής είναι πολύ απασχολημένος αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ προσπαθήστε πάλι αργότερα. -s
Εεε αμαν πια…:?
εχθές σε κάποια φάση βαρέθηκα και το έκλεισα.προσπαθούσα 3 ώρες να μπω…
Χθες ήταν κατεβασμένο το φόρουμ όλη τη μέρα νομίζω.
ναι…ολη μερα προσπαθουσα να μπω και δεν μπορουσα!!!
Τι λες ρε φίλε?
Αλήθεια?
ΤΕΤΟΙΟ ΔΡΑΜΑ?
Γιατι κοροιδευεις ChrisP?:lol: Oντως ετσι ηταν, 50 προσπαθειες για να μπεις στο site και συνεχεια το ιδιο μηνυμα…
Φαντάζομαι δηλαδή ότι μια και δεν μπορούσατε να μπείτε στο rocking όλη η μέρα πήγε στράφι.
ΤΑ ΣΠΑΣΕΣ :lol: :lol: :lol:
Γινεται να βγει η διαφημιση των απατεωνων του eprosfora?
Aν υπαρχει προβλημα με τη λεξη απατεωνας τα στοιχεια μου τους τα δινω ο ιδιος αν θελουν να κινηθουν νομικα απεναντι μου
Ε παραπονούμαι:!: Στο θρέντ με τα αλοδαπά μιλφ αυτά που πόσταρα (νομίζω) δεν ήταν ηθοποιοί!!
Οι κατηγορίες του site, παρακαλώ να παραμείνουν για σοβαρές συζητήσεις. Είναι για να λαμβάνουν οι άνθρωποι του rocking feedback από τους αναγνώστες και τους χρήστες. Ευχαριστώ πολύ.
Δεν σε καταλαβα
E τι να εξηγήσω; Πόσταρε τη Denise Richards (wild things πχ.) και την Elle McPherson (friends) και το παράπονο είναι γιατί είπαμε να τα ποστάρετε αυτά στις ηθοποιούς; Όπως λέει και η διαφήμιση, όλα μαζεμένα και τακτοποιημένα
Νομιζα οτι αναφερθηκες στη διαφημηση που αναφερθηκα λιγο πιο πανω
Όχι, δεν είμαι ο υπεύθυνος εξάλλου για κάτι τέτοιο.
Δεν ήξερα πού αλλού να το ποστάρω αλλά, μιας και ξεμπανάρατε τον δατς, άντε ξεμπανάρετε και τον unholy να αποκτήσει λίγο παραπάνω χιούμορ το φόρουμ.
Εύλογο αίτημα. Θα συζητηθεί το θέμα, με την πρώτη ευκαιρία από όλους τους mods+ admins κι αν αποφασιστεί άρση του μπαν θα το δείτε. Για την ώρα όμως δε νομίζω να γίνει αυτό άμεσα. Ένα-ένα τα βήματα αν είναι…
Η κάθε περίπτωση όμως είναι διαφορετική, οπότε μη τις συγχέετε.
Του μαλακα του Βακιλλου να μην το βγαλετε,με τσατισε χτες.